Netflix dostupan i u Hrvatskoj

poruka: 1.645
|
čitano: 789.910
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Netflix dostupan i u Hrvatskoj".
2 godine
Re: Netflix dostupan i u Hrvatskoj
dado16 kaže...
vec je završeno ,netflix je vlasnik, dobivam pede*luk i u hbo produkciji, jeeej

do sada ga tamo nije bilo?

nekako mi na prvu padaju na pamet Six feet under, Euphoria, We're here, Last of Us, Search Party, White Lotus i vjerovao ili ne legendarne The Wire i Oz... ali ok, bitno da je to samo na Netflixu 

17 godina

koliko me pamcenje sjeca HBO je imao medu prvima dosta gej serija, tako da ti bas ne drzi vodu

sada ima da dignu cijenu jos par puta, jer zasto ne

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2025 17:36 (Gemmy).
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
al bar su bile dobre serije, netflix ima u svakoj seriji homo a jos su i šrot serije
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
17 godina
U teoriji nije loše jer bude više sadržaja na jednoj platformi i korak bliže onome što su streaming platforme za muziku.
S druge strane u praksi to znači nakon par mjeseci veće cijene i više manipuliranja(rezanje sadržaja) samim filmovima i serijama kao i najgluplji dio, različit sadržaj za različite države.
A i koliko čitam, hbo app je čisti kriminal. Netflixova je bila oke kad sam je zadnje koristio.
17 godina
Sopranosi također. I homo i rasno i svakaj, samo je to sve fino prezentirano pa se nitko ne žali.
16 godina
dado16 kaže...
al bar su bile dobre serije, netflix ima u svakoj seriji homo a jos su i šrot serije

pa nemoj vise gledat ako ti smeta

...potpis nije potreban...
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2025 18:05 (DaNiTo).
17 godina

pa ni ne gledam, jel se smije komentirati ili je zabranjeno? 

edit: da ne spamam, ne koristim netflix al ne znaci da ne gledam serije iste produkcije, doduše zapocnem gledat pa na kraju bude šrot koji prestanem gledat i tako iznova . Tu i tamo uleti koja dobra serija American Primeval,  The gentleman, Money heist, Peaky blinders,Dark,1899

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2025 18:51 (dado16).
16 godina

samo ti komentiraj,ali ne kuzim sta te to dira ako ne koristis...

a i na prethodnoj str. napisao si da dobivas,dakle koristis...

Moj PC  
2 0 hvala 0
2 godine
Crljo kaže...
Sopranosi također. I homo i rasno i svakaj, samo je to sve fino prezentirano pa se nitko ne žali.

to je bilo prije nego što je zemlja postala ravna ploča, dok su znanstvenici bili pozitivci i dok MAGArci nisu vladali "svijetom"... dobili bi sopranosi po repu da ih danas plasira Netflix.

dado16 kaže...

pa ni ne gledam, jel se smije komentirati ili je zabranjeno? 

edit: da ne spamam, ne koristim netflix al ne znaci da ne gledam serije iste produkcije, doduše zapocnem gledat pa na kraju bude šrot koji prestanem gledat i tako iznova . Tu i tamo uleti koja dobra serija American Primeval,  The gentleman, Money heist, Peaky blinders,Dark,1899

Netflix ima jako jako puno odličnih i jako dobrih serija, ali to je manje zanimljivo, ekipi je puno zanimljivije dramiti radi onog što im nije po guštu. Neće nitko napisati da se sadržaj i omjer kvalitetno / loše drastično popravio zadnjih godinu dana, ali kad cijena ode gore 50 centi imaš 20 stranica teksta o tome.

14 mjeseci
millennial kaže...

Netflix ima jako jako puno odličnih i jako dobrih serija, ali to je manje zanimljivo, ekipi je puno zanimljivije dramiti radi onog što im nije po guštu. Neće nitko napisati da se sadržaj i omjer kvalitetno / loše drastično popravio zadnjih godinu dana, ali kad cijena ode gore 50 centi imaš 20 stranica teksta o tome.

Slažem se kolega da se kvaliteta donekle popravila, ali teško je vratiti pozitivnu percepciju javnosti kada je godinama kvaliteta padala, a cijena rasla.

2 godine
herc_vtc kaže...
millennial kaže...

Slažem se kolega da se kvaliteta donekle popravila, ali teško je vratiti pozitivnu percepciju javnosti kada je godinama kvaliteta padala, a cijena rasla.

s druge strane cijena bureka u mojoj lokalnoj pekari je narasla 200%, a burek se stanjio jedno 30%, sad jadničak više ne može ni "uspravno" stajati koliko je tanak. količina "sira" je isto drastično opala.

netflix uz porast cijene barem je i ponuda rasla, usluga je kvalitetnija, sve više 4k, Dolby Vision i Atmos sadržaja, nove igrice, lijepi Stranger Things fireplace  nekako vidim opravdanje. kod pekare ne vidim.

14 mjeseci
millennial kaže...

s druge strane cijena bureka u mojoj lokalnoj pekari je narasla 200%, a burek se stanjio jedno 30%, sad jadničak više ne može ni "uspravno" stajati koliko je tanak. količina "sira" je isto drastično opala.

netflix uz porast cijene barem je i ponuda rasla, usluga je kvalitetnija, sve više 4k, Dolby Vision i Atmos sadržaja, nove igrice, lijepi Stranger Things fireplace  nekako vidim opravdanje. kod pekare ne vidim.

A čuj kolega, kod bureka barem imaš opciju napraviti domaći 

p.s. samo bi dodao da trenutno imamo nikad veću ponudu sadržaja na streaming servisima, pa bi rekao da i tu leži dio problema. Povremeno se uhvatim da više vremena izgubim tražeći što ću novo gledati nego što stvarno gledam, jer kao da ne gubim svoje dragocjeno slobodno vrijeme na neki loš film ili seriju. I onda me uhvati nostalgija, pa odem pogledati neku staru dobru seriju ili film u kojem znam da ću uživati 🤷‍♂️

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2025 9:01 (herc_vtc).
5 godina

Najbolji su mi ovi koji komentiraju da se na Netflixu nema što pogledati ali i dalje imaju pretplatu na servis.

Vrlo jednostavno, ne ulazeći u to da li su u pravu ili ne jer je to individualno, ne koristitte ono što ne volite, ne želite ili ne možete plaćati - barem ja tako činim.

A ima i onih koji ne korisite ili nisu nikad koristili Neflix ali isto znaju da tamo nema ništa dobro.....

5 0 hvala 0
17 godina
Ulica Ulice kaže...

A ima i onih koji ne korisite ili nisu nikad koristili Neflix ali isto znaju da tamo nema ništa dobro.....

Napiši da nisi  cuo za stremio, kodi, real debrid i torentio bez da mi napišeš da nisi cuo za stremio, kodi, real debrid i torentio.

16 godina
JackIsBack kaže...
Ulica Ulice kaže...

Napiši da nisi  cuo za stremio, kodi, real debrid i torentio bez da mi napišeš da nisi cuo za stremio, kodi, real debrid i torentio.

a sta je to? jel se to placa?

17 godina
DaNiTo kaže...
JackIsBack kaže...
Ulica Ulice kaže...

a sta je to? jel se to placa?

https://m.bug.hr/forum/topic/televizori/uputa-stremiorealdebridtorrentio-streaming/302474?page=23#post6898550

17 godina
Ulica Ulice kaže...

Najbolji su mi ovi koji komentiraju da se na Netflixu nema što pogledati ali i dalje imaju pretplatu na servis.

Vrlo jednostavno, ne ulazeći u to da li su u pravu ili ne jer je to individualno, ne koristitte ono što ne volite, ne želite ili ne možete plaćati - barem ja tako činim.

netflix sadržaj se moze gledati i bez netflixa, ono vau, najvjerojatnije se sad svi cudimo(sarkazam za one koji ni ovo nisu prepoznali)

16 godina
dado16 kaže...
Ulica Ulice kaže...

netflix sadržaj se moze gledati i bez netflixa, ono vau, najvjerojatnije se sad svi cudimo(sarkazam za one koji ni ovo nisu prepoznali)

Dakle gledas besplatno i jos se zalis? samim time ti je dostupan sav moguc sadrzaj besplatno ali ne...lakse je srat bez veze :)

14 mjeseci
DaNiTo kaže...

Dakle gledas besplatno i jos se zalis? samim time ti je dostupan sav moguc sadrzaj besplatno ali ne...lakse je srat bez veze :)

Pa kolega moramo negdje "grintati". Gdje ćemo ako ne na Bug forumu 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2025 9:31 (herc_vtc).
17 godina
DaNiTo kaže...
dado16 kaže...
Ulica Ulice kaže...

ne kontam to sto je besplatno sad bi trebali svi sutit i rec e super je...pa brate mili valda smijes svoje amatersko kriticko razmisljanje iznjet.

2 godine

nego jeste otkazali netflix i sad uživate u besplatnom gledanju? stremio, rd i slično? čisto me zanima. 

https://forum.bug.hr/forum/topic/televizori/uputa-stremiorealdebridtorrentio-streaming/302474.aspx?page=25

0 0 hvala 0
14 godina
Naravno da jesam i nisam se osvrnuo iza leđa od tada. Na stremio+real debred sve dostupno na jednom mjestu, biraš kvalitetu slike sam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
DEEMon kaže...
Naravno da jesam i nisam se osvrnuo iza leđa od tada. Na stremio+real debred sve dostupno na jednom mjestu, biraš kvalitetu slike sam.

je, je, sve dostupno, samo tu i tamo ne radi 

14 godina

Hmm... Jedino što sam morao podesiti tu i tamo titl... na seriji staroj 20 godina. 

Rekao bi da je minus u odnosu na netflix jedino taj što ipak moraš imati neko malo predznanje (kvaliteta slike, podešavanje titla...) i što je malo teže pronaći "preporuku" filma. Za skoro besplatno je to 5/5.

2 godine
DEEMon kaže...

Hmm... Jedino što sam morao podesiti tu i tamo titl... na seriji staroj 20 godina. 

Rekao bi da je minus u odnosu na netflix jedino taj što ipak moraš imati neko malo predznanje (kvaliteta slike, podešavanje titla...) i što je malo teže pronaći "preporuku" filma. Za skoro besplatno je to 5/5.

i taj dio se relativno lako i efikasno može srediti 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice