Nestašice Wiia i PS3

poruka: 18
|
čitano: 3.271
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nestašice Wiia i PS3".
16 godina
neaktivan
Nestašice Wiia i PS3

Uf jadni oni, a kako onda u vecini nagradnih igri imaju po 50xPlayStationa 3

Samsung je sranje,Sony je uzas,al LG je OK
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nestašice Wiia i PS3

Jedino xbox 360 nema potraznje.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Nestašice Wiia i PS3

PS3 neće doživiti neki veliki tržišni uspjeh kod nas sve dok mu ne probiju zaštitu.

0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nestašice Wiia i PS3

Da i probiju zaštitiu ko bi normalan skido igricu od 40 GB i kupovo pržilice po 1500 kn i čekao 4 sata da se sprži igrica.

Kiko

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Nestašice Wiia i PS3
Krs kaže...

Da i probiju zaštitiu ko bi normalan skido igricu od 40 GB i kupovo pržilice po 1500 kn i čekao 4 sata da se sprži igrica.

Bolje i to nego svaku igricu plaćati 500kn.

17 godina
protjeran
Nestašice Wiia i PS3

hebem vam 500kn pa ko je jos tolko pametan da kupuje igre za 500kn 

igre koje ja kupujem su od 200 do 300kn nekad i manje a nisu starije od 2 mjeseca

isto tak se nađe i za xbox 

ak kod nas dođe 500kn ne znaci da je svugdje tako

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Asterix kaže...
Krs kaže...

Bolje i to nego svaku igricu plaćati 500kn.

postoji način www.game.co.uk

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 15:12 (captain_soap_McTawish).
16 godina
protjeran
Nestašice Wiia i PS3
Slažem se s tim da u Hrvatskoj ps3 neće dozivit neku preveliki prodaju dok se nebudu mogli igrati piratu.kad to bude moguće neće se prziti igre na blu- ray nego će se stavit na hard disk i tako će se igrat. Kao i na psp- u
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Toni93 kaže...
Slažem se s tim da u Hrvatskoj ps3 neće dozivit neku preveliki prodaju dok se nebudu mogli igrati piratu.kad to bude moguće neće se prziti igre na blu- ray nego će se stavit na hard disk i tako će se igrat. Kao i na psp- u

PS3 se u Hrvatskoj prodaje odlično ....

16 godina
protjeran
Nestašice Wiia i PS3
Da prodaje se nelose a zamisli da im cip i da mos igrat kopije , prodaja bi se udvostrucila čak i vise od toga
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Toni93 kaže...
Da prodaje se nelose a zamisli da im cip i da mos igrat kopije , prodaja bi se udvostrucila čak i vise od toga

Ali od toga nitko nema koristi.  Zarada nije na konzolama već na igrama.  Po svakoj prodanoj igri sonyu kapne nešto u džep plus nešto kinte u startu radi dobivanja licence za proizvodnju ps3 igri.

Minus na konzolama se pokrivao prodajom igri i periferije za konzole.  Na kraju krajeva koji je smisao proizvodnje igri koje nitko ne kupuje već uredno krade ? 

18 godina
neaktivan
Nestašice Wiia i PS3

Zato je Wii super. Skineš što god poželiš i pereš, a lovu daješ za hardverske dodatke Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...
Toni93 kaže...

Ali od toga nitko nema koristi.  Zarada nije na konzolama već na igrama.  Po svakoj prodanoj igri sonyu kapne nešto u džep plus nešto kinte u startu radi dobivanja licence za proizvodnju ps3 igri.

Minus na konzolama se pokrivao prodajom igri i periferije za konzole.  Na kraju krajeva koji je smisao proizvodnje igri koje nitko ne kupuje već uredno krade ? 

Istina...Zto ju dozivjeli takav neuspjeh s PlayStation 2....Kada je napravljen cip nitko nije kupovo originale negu su se igre skidale i kopirale....ali ujedno je PlayStation 3 bolji od Wii-ja, X-Box-a i ostalih....=)

16 godina
protjeran
Nestašice Wiia i PS3
Znam i ja da od konzola nema neke velike zarade, novci su u igrama.ps3 je i po meni bolja konzola , pa niste otkrili toplu vodu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nestašice Wiia i PS3

Kao sto rekoh...............

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Applovac kaže...
movie kaže...
Toni93 kaže...

Istina...Zto ju dozivjeli takav neuspjeh s PlayStation 2....Kada je napravljen cip nitko nije kupovo originale negu su se igre skidale i kopirale....ali ujedno je PlayStation 3 bolji od Wii-ja, X-Box-a i ostalih....=)

jel ti to stvarno mislis....Ps2 je bio jedan od najvecih uspjeha firme 

Vrlo je lako da su sami ostavili eksploit da se mogu igrat pirati kako bi se konzola prodavala jer su oni masno na njoj zarađivali

i kaj ti nije cudno to da se modani ps2 cesto kvario kako bi ti kupio cim vise konzola 

oni su jako masno zaradili na ps2 i debelo nadoknadili gubitak na prodaji igara 

Sa ps3 to nije slucaj jer oni gube pare na prodaji konzole a sa ps2 su dobivali pare

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 6:23 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan
Nestašice Wiia i PS3

Sorry nisam znao da je sony napravio cip......

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Applovac kaže...

Sorry nisam znao da je sony napravio cip......

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice