Najopasniji propusti u Adobeovim proizvodima

poruka: 7
|
čitano: 2.721
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najopasniji propusti u Adobeovim proizvodima".
15 godina

jeli se microsoft popravio (gledajuci sigurnost) ili se adobe pogorsao?

..cak i "ultra sigurni/najbolji...naj..." apple ima nesigurniji software od M$-a

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ništa novo kad je Adobe u pitanju u zadnje vrijeme su vodeći po broju sigurnosnih propusta u svom software-u.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Adobe se u zadnje vrijeme fokusirao na kvlitetu mogućnosti a zapustio sigurnost. Imam 14 godina i znam raditi u gotovo svim njihovim programima i primjetio sam sigurnosne probleme u Flash Playeru.

Dodo Bui
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Imaju preko 25 otvorenih propusta trenutno. Otvorenih!

Flash player i ostalo je još uvijek jedno od većih smeća. Treba to pod hitno izbaciti iz uporabe.

Pavelić odnio ZLATO. Zagorec DRAGULJE. Sanader NOVCE. Narodu ostala samo BIŽUTERIJA

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

razumijem i mogu prihvatiti krpanje adobe flash playera,ali s njihovim readerom stvarno se nema potrebe gnjaviti
da bi se otvorio ili spremio neki dokument u pdf formatu(što većina i čini) postoje odlična alternativa,evo nekoliko programakoji će to solidno odraditi bez iritantnih update-a,a da ne govorimo o velićini istih
osobno koristim sumatru pdf viewer,mali program otvorenog koda,ima i portable inačicu,i zadovoljan sam

http://www.youtube.com/watch?v=FoDhXMV3jaY&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nekako sve više razumijem Apple i njihov stav o nepodržavanju Adobe poluproizvoda...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kako je moguce da programcic od 1-2 MB (Flash Player) ima toliku propusta.

Pa FP niti u assembler ne izgleda slozeno.

Izvinjavam se na jezicne pogreske! Makedonaccc
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice