Prva stvar - ukidanje liste korisnika koji su dali TU i TD je kretenizam2. Stvarno mi nije jasan razlog tog ukidanja. Ne bi se bunio, ali ovo umanjuje funkcionalnost foruma. Dakle, ono što to znači je, "Slažem se" i "Ne slažem se". Pa u raspravi, nije mi kvragu bitno koliko se ljudi samnom slaže, nego tko ti ljudi jesu. Da je to nekakav rejting ajde, ali to su gumbi uvedeni s namjerom da zamjene takve glupave postove ("Slažem se", Ne slažem se").
Ali OK, od sada jednostavno lupam postove "Slažem se", "Ne slažem se", pa možda shvatite koliko je to glupavo. Stvarno bi volio čuti pravi razlog ukidanja istih.
Druga stvar, za koju me nije briga i apsolutno mi je svejedno, su te zvjezdice. Moram priznati da niti ja ne kužim kriterije. Nije da sam tu 3 god., svakodnevno, 8.5k postova, niti jedan karton, lupam prijave (da, ja sam taj izdajnik), a ni ne trolam baš često, tako da mi je presmiješno kad vidim tko se našao ispred mene..
Ono što sam primjetio jest da se dosta starih forumaša, koji su nekad ovdje bili daleko najbolji autori, vratilo na vrh (npr. Oly_E3 i Hyperion). Daleko od toga da nisu bili izvrsni forumaši, ali u zadnje vrijeme jedva da postoje na forumu i onda izbiju tako visoko...humor...
Istina za prvo, sad ću lupat TU i još ću imat potrebu da napišem post u kojem ću napisat da se slažem + još par gluposti, baš da autor teme vidi da ima istomišljenika.
Za drugo se ne brini, nije ti to tolko važno, a i posložit će se vjerojatno opet zvjezdice kasnije

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.

), em su došli novi smajlići
a em su animirani