Nadogradnja foruma

poruka: 841
|
čitano: 107.040
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nadogradnja foruma".
17 godina
neaktivan
Re: Nadogradnja foruma
DamageHigh kaže...

Prva stvar - ukidanje liste korisnika koji su dali TU i TD je kretenizam2. Stvarno mi nije jasan razlog tog ukidanja. Ne bi se bunio, ali ovo umanjuje funkcionalnost foruma. Dakle, ono što to znači je, "Slažem se" i "Ne slažem se". Pa u raspravi, nije mi kvragu bitno koliko se ljudi samnom slaže, nego tko ti ljudi jesu. Da je to nekakav rejting ajde, ali to su gumbi uvedeni s namjerom da zamjene takve glupave postove ("Slažem se", Ne slažem se").

Ali OK, od sada jednostavno lupam postove "Slažem se", "Ne slažem se", pa možda shvatite koliko je to glupavo. Stvarno bi volio čuti pravi razlog ukidanja istih.

Druga stvar, za koju me nije briga i apsolutno mi je svejedno, su te zvjezdice. Moram priznati da niti ja ne kužim kriterije. Nije da sam tu 3 god., svakodnevno, 8.5k postova, niti jedan karton, lupam prijave (da, ja sam taj izdajnik), a ni ne trolam baš često, tako da mi je presmiješno kad vidim tko se našao ispred mene..

Ono što sam primjetio jest da se dosta starih forumaša, koji su nekad ovdje bili daleko najbolji autori, vratilo na vrh (npr. Oly_E3 i Hyperion). Daleko od toga da nisu bili izvrsni forumaši, ali u zadnje vrijeme jedva da postoje na forumu i onda izbiju tako visoko...humor...

Istina za prvo, sad ću lupat TU i još ću imat potrebu da napišem post u kojem ću napisat da se slažem + još par gluposti, baš da autor teme vidi da ima istomišljenika.

Za drugo se ne brini, nije ti to tolko važno, a i posložit će se vjerojatno opet zvjezdice kasnije{#}

Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
14 godina
odjavljen
Nadogradnja foruma

Sa ukidanjem liste TU i TD je forum izgubio smisao i legalizirano je trolanje.

Ništa, očitao da više neću imati modding projekata na forumu-ima i boljih foruma za to.

Ćao. {#}

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
4 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Prva stvar - ukidanje liste korisnika koji su dali TU i TD je kretenizam2. Stvarno mi nije jasan razlog tog ukidanja. Ne bi se bunio, ali ovo umanjuje funkcionalnost foruma. Dakle, ono što to znači je, "Slažem se" i "Ne slažem se". Pa u raspravi, nije mi kvragu bitno koliko se ljudi samnom slaže, nego tko ti ljudi jesu. Da je to nekakav rejting ajde, ali to su gumbi uvedeni s namjerom da zamjene takve glupave postove ("Slažem se", Ne slažem se").

Ali OK, od sada jednostavno lupam postove "Slažem se", "Ne slažem se", pa možda shvatite koliko je to glupavo. Stvarno bi volio čuti pravi razlog ukidanja istih.

Druga stvar, za koju me nije briga i apsolutno mi je svejedno, su te zvjezdice. Moram priznati da niti ja ne kužim kriterije. Nije da sam tu 3 god., svakodnevno, 8.5k postova, niti jedan karton, lupam prijave (da, ja sam taj izdajnik), a ni ne trolam baš često, tako da mi je presmiješno kad vidim tko se našao ispred mene..

Ono što sam primjetio jest da se dosta starih forumaša, koji su nekad ovdje bili daleko najbolji autori, vratilo na vrh (npr. Oly_E3 i Hyperion). Daleko od toga da nisu bili izvrsni forumaši, ali u zadnje vrijeme jedva da postoje na forumu i onda izbiju tako visoko...humor...

Slažem se

Is it weird that this gave me an orgasm?
16 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

Još kad bi forum dobio ljepši izgled i jednostavije opcije, npr. opciju qoute moraš tražit ko budala da bi ju našao. Dok na drugim forumima to je odma vidljivo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Man kaže...
Genoxxx kaže...

napokon je mobilni m.bug na redu {#}

E baš to.

{#}

Nek samo dodaju da se vide poslane privatne poruke i ja tansre.

{#}

first I was like: wut?

then i loled {#}

da, to najvise treba m.bugu, pm!

the sound of engine is cure for everything!
13 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

E sada je sve na levelu davanja palaca kao na 24sata (dobar,los).  Recimo vijest je o nekom bolesnom djetetu i komentator napise "zelim brz oporavak malenoj".  nevjerojatan je broj debila koji takav komentar oznace kao los (TD).

Osobno bih to jednostavno rijesio:

- jel sudjelujes u topicu?

- ok, skripta ti dodjeljuje mogucnost ocjenjivanja ostalih postova unutar topica

- ne sudjelujes, nego samo citas, nema opcije davanja ocjene

Sve skupa je glupost i oku je ugodniji svaki forum bez ovih gluparija td,tu,tnx. Covjek sa vjestinama i znanjem , te kvalitetnim sadrzajem, lako je uocljiv te mu ne trebaju zvjezdice.  Bestusers lista je odavno upropastena sa ljenosti ukidanja tipke hvala na masu nepotrebnih mjesta.

8 0 hvala 0
16 godina
Nadogradnja foruma

Bilo bi za svaku pohvalu da se konacno popravi unos source code-a iz Chrome-a, ovako svaki put ako hocu pastati komad koda, moram upaliti firefox, koji inace i ne koristim.

Lack of money is the root of all evil. George Bernard Shaw

2 0 hvala 0
16 godina
Pranja kaže...

Ništa, očitao da više neću imati modding projekata na forumu-ima i boljih foruma za to.

Ćao. {#}

Slažem se kolega. Ja se slažem. Ne Pero Neklikabilni-TU Perić, nego ja.

To što je Pranja recimo izgubio zvjezdice je isto humor. HAF932 koji je u svakoj temi u zadnje vrijeme i svim živima pomaže, koji je aktivan na forumu više no neki na prvoj stranici liste najboljih autora u zadnja 3 mjeseca, on je zvjezdicu izgubio.

Uuuuuu, a za smajliće sam tek sad primjetio. Ukinuli ste vaše vlastite, autorske, prve i najbolje smajliće. LOL! + ne mogu se više ubaciti na stari način, na koji smo se snalazili dok ste ih, pazi sad, prvi put bili ukinuli...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

Mislim da nije bila anketa pa eto.. 

Hoćemo listu korisnika koji su dali TU/TD:

79 DA
4 NE
 -- Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
Moj PC  
18 1 hvala 13
13 godina
Siskin kaže...

Sve skupa je glupost i oku je ugodniji svaki forum bez ovih gluparija td,tu,tnx. Covjek sa vjestinama i znanjem , te kvalitetnim sadrzajem, lako je uocljiv te mu ne trebaju zvjezdice.  Bestusers lista je odavno upropastena sa ljenosti ukidanja tipke hvala na masu nepotrebnih mjesta.

Čovjek sa vještinama i znanjem lako je uočljiv?

Dolazi tip koji nema pojma o diskovima i kupio je 2 WD Caviar Green diska, a drug na poslu mu je govorio nešta o RAID poljima. Pita da li bi trebao staviti ta dva disk-a u RAID polje, dobija odgovore:

• Možeš, ali ne u stripping jer su spori
  • Možeš i u stripping, ali on je rizičan
  • Nemoj nikako, to je glupost
  • Vrati te diskove, uzmi Samsung F3 istog kapaciteta
  • Ako hoćeš sigurnost, stavi mirroring

I kako bi on, koji pojma o životu nema, dobio makar malo povjerenja u jedan od post-ova?

16 godina
neaktivan
Formatiranje teksta još uvijek ne shvaća prelazak u novi red kod pisanja na ajfonu. Loše....
MBAM Pro; NVT EXE Radar Pro; Norton DNS
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 16:07 (siketa).
15 godina
siketa kaže...
Formatiranje teksta još uvijek ne shvaća prelazak u novi red kod pisanja na ajfonu. Loše....

To Domagoj namjerno sabotira.

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
CalvinRi kaže...

Bilo bi za svaku pohvalu da se konacno popravi unos source code-a iz Chrome-a, ovako svaki put ako hocu pastati komad koda, moram upaliti firefox, koji inace i ne koristim.

Tko si ti?

Oh well, pa sa svojih 30 postova u zadnjih 6 mjeseci očito jednako kvalitetan forumaš kao i HAF932.

(bez uvrede kolega, ne kažem da nisi kvalitetan forumaš, ali formula je humor)...

LOL! (ubacio bi smajlić, ali jbg, utekli)

14 godina
odjavljen
DamageHigh kaže...

Slažem se kolega. Ja se slažem. Ne Pero Neklikabilni-TU Perić, nego ja.

To što je Pranja recimo izgubio zvjezdice je isto humor. HAF932 koji je u svakoj temi u zadnje vrijeme i svim živima pomaže, koji je aktivan na forumu više no neki na prvoj stranici liste najboljih autora u zadnja 3 mjeseca, on je zvjezdicu izgubio.

Uuuuuu, a za smajliće sam tek sad primjetio. Ukinuli ste vaše vlastite, autorske, prve i najbolje smajliće. LOL! + ne mogu se više ubaciti na stari način, na koji smo se snalazili dok ste ih, pazi sad, prvi put bili ukinuli...

Ma nisu bitne zvjezdice,već ove lista TU i TD.

A i kada su nadograđivali forum,zašto nisu nadogradili i moderatore na "Zajedničko mišljenje v1.0" jer mi se već riga od toga da je nekom modu nešto ok,a onda dođe jedan specijalac kojemu to baš smeta i počne derati kartone kao mutav-pa jel to ima smisla?

Ali ne,umjesto da se rasprave i sađe zaustave,pusti se da netko pljuje po nekome i onda ako ovaj njemu odgovori,šutneš mu karton. Jadno,stvarno jadno.

Ovo je valjda jedini forum na kojem moderator može vrijeđati forumaša.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
13 godina
Nadogradnja foruma

Samo da se javim još jednom.

Meni je žao što jednu ovaku optimističnu vijest ovako užasno komentiram, ali dajte ljudi, ovo je forum, mogli smo pričati o tome.

Žao mi je što je Domagojev trud propao, i on je jedan od nas (iako je njemu to malo truda i odvojenog vremena, kako se govori na forumu već godinama). Trebala se otvoriti tema i primati prijedlozi.

Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Ćao. {#}

Sretan put.
www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.
16 godina
Onjegin kaže...

Trebala se otvoriti tema i primati prijedlozi.

Čak niti to.

Dovoljno da je bila neka obavjest/anketa o novostima pa da vide što narod misli.

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

I kako bi on, koji pojma o životu nema, dobio makar malo povjerenja u jedan od post-ova?

razumjem te.  OVOM PRILIKOM IZNIJETI CU U OBLIKU SLIKE SVOJE DOJMOVE.

neka me netko argumentirano uvjeri u suprotno.   sto zvjezdice ovdje predstavljaju? ZNANJE??

http://i.imgur.com/Tedld.jpg

16 godina
Nadogradnja foruma

Nadam se da ovo "osvježavanje forumskog enginea" znači da se više forum neće vući ko krepana kokoš svaki drugi dan, kao što je to do sada bilo.

5 0 hvala 0
16 godina
Nadogradnja foruma

trebali su ostaviti prikaz tko je dao td/tu a maknuti ono kad das tu/td pa iskoce svi nickovi koji su također isto dali to su trebali rjesiti tako da kad kliknes na broj tu/td onda iskoce svi nickovi.... ako me kuzite sta ocu rec

the sound of engine is cure for everything!

3 0 hvala 0
16 godina
DamageHigh kaže...

Prva stvar - ukidanje liste korisnika koji su dali TU i TD je kretenizam2

Slazem se. Sa ovim se gubi smisao TU-ova i TD-ova.

I would love to change the world, but they won't give me the source code
16 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

lol, ova lista petokraka i najboljih autora je smiješna, ljudi koje nikad nisam vidio su ispred ljudi koji svakodnevno pomažu drugima.

De gustibus non est disputandum.

14 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Siskin kaže...
Onjegin kaže...

razumjem te.  OVOM PRILIKOM IZNIJETI CU U OBLIKU SLIKE SVOJE DOJMOVE.

neka me netko argumentirano uvjeri u suprotno.    sto zvjezdice ovdje predstavljaju?  ZNANJE??

http://i.imgur.com/Tedld.jpg

Zvjezdice nikad nisu ni predstavljale znanje nego su bile izračunate po nekoj formuli koja uključuje broj dobivenih hvala gumba, vrijeme provedeno na forumu i stvari koje ne znamo. Vjerujem da se nez problema može naći tema gdje se bez muke dobivaju hvala tako da zvjezdice ništa ne znače. Uostalom, moderatori imaju 5 zvjezdica samo zato što su moderatori, većina ih inače ne bi imala. Status moderatura su uz znanje zaradili i nekim dugim stvarima osim znanja, za pojedinosti trebaš pitati Administratore.

Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
15 godina
Re za Siskin: Nadogradnja foruma

Nemoj tako žestoko. Ovo je odavno prestao biti strogo informatički forum. Meni nije bitno tko je koliko visoko na top listi forumaša, onaj koji mi pomogne je za mene najbolji (hebi ga subjektivan sam) kao i oni koji se trude pomoći mi.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

Izgleda da mi se ova nadogradnja počinje sviđati {#}

Em je stiglo dugo očekivano povećanje broja zvjezdica ({#}), em su došli novi smajlići {#} {#}a em su animirani {#}.

Respect BUG Dev Teamu uz jedno {#}.

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || First Croatian CM9 blog: http://cm9croatia.blogspot.com
Moj PC  
2 4 hvala 0
16 godina
mario1990 kaže...

lol, ova lista petokraka i najboljih autora je smiješna, ljudi koje nikad nisam vidio su ispred ljudi koji svakodnevno pomažu drugima.

Mario ti to ne kužiš....naravno da je juzer sa 25 postova u zadnjih 6 mjeseci ispred nas...sasvim logično.

16 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

nakon 3 godine i vrijeme je da dobijem sad drugu zvjezdicu weeee :D {#} hvala BUG {#}{#}

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
2 3 hvala 0
16 godina
Nadogradnja foruma

Btw., kad se sjetim koliko su supermodovi (Miro primjerice) bili protiv tih animiranih smajlića, da čak i onaj koji se pojavio animiran u početku, animirao bi se svakih 10 sek..:P

Baš me interesira tko je pojeo kiflu u toj priči...

Najbolje da ubacite i animirane GIF-ove u potpise pa smo ono do kraja postali cirkus.

20 0 hvala 3
16 godina
DamageHigh kaže...
mario1990 kaže...

Mario ti to ne kužiš....naravno da je juzer sa 25 postova u zadnjih 6 mjeseci ispred nas...sasvim logično.

Ima dosta velik broj tih anomalija, al ajd valjda će se to dovesti u red s vremenom.

Swedish latin super funk.
18 godina
mario1990 kaže...

Pa vjerujem da ima dosta i u tome koji dio foruma posjecujes. Evo recimo, ja osobno sam aktivan u temama o programiranju u C/C++-u, nesto malo je bilo i u Pythonu (tema je mrtva vec neko vrijeme), glazbenim temama (gitare, glazbena teorija...), temama o Linuxu...

Dok recimo teme koje imaju naziv "Windows" u sebi, ne da nisam postao u njima, nego ih nisam niti otvorio. Ako se netko vrti samo po temama o Winsima, kako ce onda vidjeti i znati za nekoga tko se recimo vrti samo po temama o Linuxu, ako nikad tamo nije bio (i obrnuto)?

The programmer is fighting against the two most destructive forces in the universe: entropy and human stupidity. --Damian Conway
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice