ako tebe neke teme zanimaju, a nekoga neke druge to ne znači da je pala kvaliteta. pad kvalitete bi se nazvao ako bi se npr. pristupilo površno nekoj od tema, a ne njen odabir/neodabir.
što se tiče argumenta da bug izlazi puno više od 10 godina, nek je cifra dupla za 20 godina, 8400 kn, opet je upitno i potpuno subjektivno što je 'ogroman novac'. osobno bih 'ogroman' novac nazvao nešto za što mi treba nekoliko godina rada/plaća npr. novac potreban za izgradnju kuće, kupnju auta itd.
Tvoj pogled na pojam kvalitete je različit od mojega. Kvaliteta časopisa se itekako temelji na odabiru tema. To časopis čini zanimljivim ili nezanimljivim na tržištu.
Ooooo, bezobrazni Hrvooje. BUG sam kupovao i kao student s malo ili nimalo novca u ratnim vremenima i kao polu-zaposleni i na kraju kao zaposleni. I nije mi uvijek bilo lako skupiti taj novac. A ti vrijeđaš i dalje. Gdje te mogu prijaviti za uvredu?

tako da eto imam srama priznati i s mojom glavom je sve u redu!LP

)

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
nakon ove nadogradnje više mi ne šljakaju oni stari emotikoni preko Firefox/Greasemonkey dodatka.Jel se tu nekaj možda zbrčkalo, ili je ta opcija korištenja starinskih emotikona možda čak i blokirana fučkaj ga?