Nadograđen Skype za Windowse 8

poruka: 28
|
čitano: 6.120
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nadograđen Skype za Windowse 8".
13 godina
neaktivan

Mene bi bilo sramata postaviti na store ovakvu aplikaciju.Poslije 5-6 update-a i dalje ne radi kako treba.Tek kad dođe windows blue ili tek možda sa windowsom9 sve dođe na svoje mjesto i bude kako je trebalo biti na samom početku.Isto kao i Vista i win7

http://www.avast.com/get/2udv4zIj

1 2 hvala 0
17 godina

ja na win 8 koristim skype za desktop i sve radi kak se spada :))

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
10 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

Ne kuzim tko bi normalan koristio Metro aplikaciju kraj desktop aplikacije na kompu.

Metro aplikacija je retardirana ko i cijeli koncept Metro sucelja.

http://isvijet.com.hr

21 17 hvala 1
18 godina
Re: Nadograđen Skype za Windowse 8
Edge kaže...

Ne kuzim tko bi normalan koristio Metro aplikaciju kraj desktop aplikacije na kompu.

Metro aplikacija je retardirana ko i cijeli koncept Metro sucelja.

Koliko god TDova dobio istina je što si rekao. Metro Skype je totalna glupost neupotrebljiva na desktop računalu, a TDove daju vjerojatno oni koji nikad nisu koristili Skype u Metrou.

Ja također na Win8 koristim Skype za desktop, probao i Metro verziju. Mislim čemu mi treba prek cijelog ekrana bit otvoren skype, totalna gluparija koja zauzima previše mjesta i smanjuje upotrebljivost računala u trenutku korištenja aplikacije.

Ja dok koristim skype u 90% slučajeva radim i nešto drugo na računalu, a Metro to ne dozvoljava.

Metro ima smisla jedino za mobitele i tablete (a i u tom segmentu su mi i po ljepoti, funkcionalnosti i preglednosti bolji androdi i iOS, no to je moje subjektivno mišljenje).

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 13:41 (lllnuclearlll).
18 godina
odjavljen

TD-ove ocito dijele oni koji nisu koristili Windows 8 ili oni koji zele zavarati svoj razum da je Metro dobar, a ustvari je sranje.

Koristim jos uvijek Win 8, ali prvih 5 mjeseci nije bio modan, i poludio sam na onom Metru, po meni nepregledno i bezpotrebno za desktop racunala. Mis je precizna stvar, a Metro je napravljen za PRSTE.

Windows 8 nisu losi, ispod haube dobro rade, ali ne znam koji je vrag Microsoftu da napocetku koristenja Win 8 ponude opciju, -> use classic start, ->use metro start , -> use both (i naprave neku kombinaciju kakva se napravi na programu Start8).

Riješili su sve probleme sa 3 sugave opcije.

10 10 hvala 0
16 godina

Ovo je klaični primjer jednoumlja gdje netko smatra da je isključivo njegovo mišljenje dobro, a svi ostali su idioti. Ja koristim Win 8 od prvog dana i meni je Metro sučelje super. Trebalo mi je 3 tjedna da se naviknem na metro i sada sam sasvim zadovoljan s njime jer do večine aplikacija koje koristim dođem jako brzo. da ne zaboravim i to da mogu koristiti hrpu aplikacija koje imaju pametni telefoni kao npr tečajnu listu i slično. Meni je zaista strašna tvoja prva rečenica posta kako nama kojima je metro dobar zapravo zavaravamo svoj razum, zato sam i napisao ovaj post. Inače, ljudi su različiti pa vole različite stvari, pogledaj samo koliko rasprave imaš o Android vs iOs ili vs WP... Čovječe, nitko te netjera da koristiš Win 8, ono što mi se ne sviđa ne koristim, a one koji koriste to ne omalovažavam. Ja recimo ni facebook ne koristim, pa ne prozivam okolo korisnike da zavaravaju svoj razum ako misle da im je fb za nešto koristan...

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
17 godina
neaktivan

Za mene, najveseliji n00b zadatak na Windows 8 je dostaviti prečac sa Start Screena na Radnu površinu.

Early adopter
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
partwish kaže...

Ovo je klaični primjer jednoumlja gdje netko smatra da je isključivo njegovo mišljenje dobro, a svi ostali su idioti. Ja koristim Win 8 od prvog dana i meni je Metro sučelje super. Trebalo mi je 3 tjedna da se naviknem na metro i sada sam sasvim zadovoljan s njime jer do večine aplikacija koje koristim dođem jako brzo. da ne zaboravim i to da mogu koristiti hrpu aplikacija koje imaju pametni telefoni kao npr tečajnu listu i slično. Meni je zaista strašna tvoja prva rečenica posta kako nama kojima je metro dobar zapravo zavaravamo svoj razum, zato sam i napisao ovaj post. Inače, ljudi su različiti pa vole različite stvari, pogledaj samo koliko rasprave imaš o Android vs iOs ili vs WP... Čovječe, nitko te netjera da koristiš Win 8, ono što mi se ne sviđa ne koristim, a one koji koriste to ne omalovažavam. Ja recimo ni facebook ne koristim, pa ne prozivam okolo korisnike da zavaravaju svoj razum ako misle da im je fb za nešto koristan...

OK, ajmo ovak okrenut situaciju.

Aj mi navedi prednosti Metro Skypea nad Skypeom za desktop.

Ne kažem, i meni se sviđaju neke Metro aplikacije, recimo ona za vremensku prognozu mi je fora pogledat tu i tamo, dobro je smišljena, pregledno napravljena, ali ovdje konkretno je riječ o skypeu. 

Ja konkretno ne vidim nikakvu prednost metro aplikacija na desktop računalima. Stvar je napravljena za "singletasking", a ne za multitasking, i dizajnirana je za korištenje prstom, a ne mišem.

Metro sučeljem u konkretnom radu pada produktivost, više vremena se potroši za jednu stvar.

Ja velim to je moje mišljenje i iskustvo, ne mora biti i svačije.

18 godina
Teerex kaže...

Za mene, najveseliji n00b zadatak na Windows 8 je dostaviti prečac sa Start Screena na Radnu površinu.

Kak uopće to napravit, a da ne radim shortcut direkt iz foldera gdje je program? S taskbara se isto ne može povući.

17 godina

Postoji li ikakva šansa da se ovaj Skype pokrene bez korištenja, tj. povezivanja Skype sa Microsoft accountom?

0 0 hvala 0
14 godina
escobar_ kaže...

Postoji li ikakva šansa da se ovaj Skype pokrene bez korištenja, tj. povezivanja Skype sa Microsoft accountom?

ne, otkad su ih kupili spajaju njihov ms messinger i skype

17 godina
neaktivan
Edge kaže...

TD-ove ocito dijele oni koji nisu koristili Windows 8 ili oni koji zele zavarati svoj razum da je Metro dobar, a ustvari je sranje.

Koristim jos uvijek Win 8, ali prvih 5 mjeseci nije bio modan, i poludio sam na onom Metru, po meni nepregledno i bezpotrebno za desktop racunala. Mis je precizna stvar, a Metro je napravljen za PRSTE.

Koliko je teško shvatiti (6 mjeseci nakon izdavanja i 5 mjeseci korištenja RTM verzije) da na lijevoj strani postoji ''switcher'' za ''Metro'' programe?!

Teerex kaže...

Lijevi klik ,open file location i onda ''Send to'' - Desktop?!

(naravno ,to se odnosi samo na desktop programe i web linkove - ali to već i sam znaš)

escobar_ kaže...

Jedino sa drugim accountom koji onda ne povezuješ!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Ne kažem, i meni se sviđaju neke Metro aplikacije, recimo ona za vremensku prognozu mi je fora pogledat tu i tamo, dobro je smišljena, pregledno napravljena, ali ovdje konkretno je riječ o skypeu. 

Ja konkretno ne vidim nikakvu prednost metro aplikacija na desktop računalima. Stvar je napravljena za "singletasking", a ne za multitasking, i dizajnirana je za korištenje prstom, a ne mišem.

Metro sučeljem u konkretnom radu pada produktivost, više vremena se potroši za jednu stvar.

Prednost metro aplikacija (i metro Skypea) u tome što su prilagođene za tapkanje prstima na tabletima. Znam da tebi ni večini na kompu/laptopu to uopče netreba, ali cijeli Windows 8 je zamišljen da može raditi i na tabletu i na kompu. Zato i postoji desktop Skype, da ga koristiš, da nemoraš koristiti metro. A onaj ko ima tablet s Win 8, on će koristiti metro verziju (ili desktop ako želi).

Ne mogu shvatiti zašto se žalite. Nisu vam ništa oduzeli, samo su dodali (što se tiče Skypea). Novi start je malo kompliciranija priča

18 godina
Neville2MUFC kaže...

Prednost metro aplikacija (i metro Skypea) u tome što su prilagođene za tapkanje prstima na tabletima. Znam da tebi ni večini na kompu/laptopu to uopče netreba, ali cijeli Windows 8 je zamišljen da može raditi i na tabletu i na kompu. Zato i postoji desktop Skype, da ga koristiš, da nemoraš koristiti metro. A onaj ko ima tablet s Win 8, on će koristiti metro verziju (ili desktop ako želi).

Ne mogu shvatiti zašto se žalite. Nisu vam ništa oduzeli, samo su dodali (što se tiče Skypea). Novi start je malo kompliciranija priča

Pa to što si sad napisao je upravo i bila moja poanta ako pogledaš par postova prije.

14 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Kad sam prvi put probao Win8 u virtualnoj masini i prijavio se sa Hotmailom, prva stvar koja me je odusevila je dok sam nesto drugo radio na desktopu pocele su mi iskakati poruke na desktopu od prijatelja sa hotmaila, a da pri tom nisam ni bio pokrenuo mail aplikaciju.

Znas li ti uopste sta je multitasking?

Mozes imati koliko hoces pokrenutih aplikacija, koje ce raditi u pozadini. A i kad je otvoris ne moras je otvarati preko citavog ekrana, nego je mozes smanjiti da ti zauzima samo dio ekrana sa jedne trane. A imas i vrlo koristan switcher kao sto je kizo naveo.

18 godina
Bilal kaže...

Kad sam prvi put probao Win8 u virtualnoj masini i prijavio se sa Hotmailom, prva stvar koja me je odusevila je dok sam nesto drugo radio na desktopu pocele su mi iskakati poruke na desktopu od prijatelja sa hotmaila, a da pri tom nisam ni bio pokrenuo mail aplikaciju.

Znas li ti uopste sta je multitasking?

Mozes imati koliko hoces pokrenutih aplikacija, koje ce raditi u pozadini. A i kad je otvoris ne moras je otvarati preko citavog ekrana, nego je mozes smanjiti da ti zauzima samo dio ekrana sa jedne trane. A imas i vrlo koristan switcher kao sto je kizo naveo.

Super primjer.

To se desilo i meni. Konkretno radilo se o onoj metro aplikaciji "Poruke". Kad god sam nešto radio iskakale su mi poruke (makar ja nisam nigdje naveo da to uopće želim, no one su iskakale svejedno. Isključiti ih nisam mogao (deinstalirao aplikaciju nakon toga).

Znam ja što je multitasking, no ja ne pričam o računalnom multitaskingu da mi se konvertira video i da radim nešto u photpshopu, već pričam o tome koliko ja mogu raditi stvari u isto vrijeme. Meni je recimo sad otvoren firefox, word, i skype (desktop verzija), prebacijem tu i tamo iz skypea neki tekst u word jer nešto pišem, sve je u svom kutu ekrana, sve mogu koristiti na dohvat ruke. S metro sučeljem to nije slučaj jer kad kliknem na skype otvori mi prek cijelog ekrana, makar mi je dovoljno 300x200 prozor, ja moram imati otvoren 1920x1080.

Konkretno skype mi čist paše kad mi netko pošalje poruku, i onda mi zasvijetli u taskbaru da mi je stigla poruka, pametnom čist dovoljno, a ne da mi iritantni zvukovi i sličice iskaču prek ekrana svake sekunde i za svaku nadolazeću poruku od jednog te istog kontakta, jer tko uopće veli da ja tu poruku želim sad čitati (microsoftova pretpostavka očito).  A i tko uopće veli da želim biti online u svakom trenutku, a s tom aplikacijom "poruke" sam bio.

btw. Nisam vidio nigdje opciju da metro aplikaciju mogu smanjiti i micati po ekranu, samo mogu u desnu stranu  postaviti, što mi je dosta nespretno, jer ne mogu pomicati prozor, i smanji mi desktop previše.

Ja se ne bunim, metro je samo dodatna opcija, no ja eto u svom radu nisam imao potrebu iskoristit ju za nešto konkretno, iz moje perspektive to što sam i probao me samo usporilo.

Za mene je metro dizajniran jedino za tablet i mobitel, neku pametnu primjenu u desktop "computingu" ne vidim, barem ne ovako kak sad stoje stvari.

Vidim da su mišljenja o metrou dosta podjeljena, svatko će raditi kak mu odgovara i to je to. Dok postoje obje opcije super {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 17:26 (lllnuclearlll).
17 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
Teerex kaže...

Kak uopće to napravit, a da ne radim shortcut direkt iz foldera gdje je program? S taskbara se isto ne može povući.

Nikako, osim ovako kako je kizo napisao. Naravno, tu onda treba i znat što se točno sa file locationa treba poslat na desktop.

Early adopter
14 godina
neaktivan

Bila je opcija za tu aplikaciju da se prikazes offline, koliko se sjecam. A imas i opciju local account.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

To se desilo i meni. Konkretno radilo se o onoj metro aplikaciji "Poruke". Kad god sam nešto radio iskakale su mi poruke (makar ja nisam nigdje naveo da to uopće želim, no one su iskakale svejedno. Isključiti ih nisam mogao (deinstalirao aplikaciju nakon toga).

Znam ja što je multitasking, no ja ne pričam o računalnom multitaskingu da mi se konvertira video i da radim nešto u photpshopu, već pričam o tome koliko ja mogu raditi stvari u isto vrijeme.

btw. Nisam vidio nigdje opciju da metro aplikaciju mogu smanjiti i micati po ekranu, samo mogu u desnu stranu  postaviti, što mi je dosta nespretno, jer ne mogu pomicati prozor, i smanji mi desktop previše.

Poruke - očito si povezao svoj Microsoft account sa svim živim ,i sada ti za sve dolaze najave na desktop.

Iritantni tonovi?! {#}

Prebaci se na Local account i nećeš imat problema s porukama.

Moguće je ,ali za to treba znati da postoji switcher na lijevoj strani ,o kojem ti očtio nemaš blage veze.

Teerex kaže...

Nikako, osim ovako kako je kizo napisao. Naravno, tu onda treba i znat što se točno sa file locationa treba poslat na desktop.

Kad klikneš na ''Open file location'' na Start Screenu ,on te prebacuje u Start meni ,ne u Program files folder. Ovdje je samo shortcut koji pošalješ na desktop.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 17:52 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Super primjer.

Znam ja što je multitasking, no ja ne pričam o računalnom multitaskingu da mi se konvertira video i da radim nešto u photpshopu, već pričam o tome koliko ja mogu raditi stvari u isto vrijeme. Meni je recimo sad otvoren firefox, word, i skype (desktop verzija), prebacijem tu i tamo iz skypea neki tekst u word jer nešto pišem, sve je u svom kutu ekrana, sve mogu koristiti na dohvat ruke. S metro sučeljem to nije slučaj jer kad kliknem na skype otvori mi prek cijelog ekrana, makar mi je dovoljno 300x200 prozor, ja moram imati otvoren 1920x1080.

Konkretno skype mi čist paše kad mi netko pošalje poruku, i onda mi zasvijetli u taskbaru da mi je stigla poruka, pametnom čist dovoljno, a ne da mi iritantni zvukovi i sličice iskaču prek ekrana svake sekunde i za svaku nadolazeću poruku od jednog te istog kontakta, jer tko uopće veli da ja tu poruku želim sad čitati (microsoftova pretpostavka očito).  A i tko uopće veli da želim biti online u svakom trenutku, a s tom aplikacijom "poruke" sam bio.

Ja se ne bunim, metro je samo dodatna opcija, no ja eto u svom radu nisam imao potrebu iskoristit ju za nešto konkretno, iz moje perspektive to što sam i probao me samo usporilo.

Za mene je metro dizajniran jedino za tablet i mobitel, neku pametnu primjenu u desktop "computingu" ne vidim, barem ne ovako kak sad stoje stvari.

Vidim da su mišljenja o metrou dosta podjeljena, svatko će raditi kak mu odgovara i to je to. Dok postoje obje opcije super {#}

Drago mi je da se ne buniš, ali iz prvog djela se može zaključiti jedino da se buniš. Dobro da si konkretno napisao da se ne buniš.

Salažem se sa boldanim. Ni meni metro ne pomaže baš, ali ni ne šteti. Meni se metro sviđa dizajnerski.

Odlično je da postoje obje opcije. Koliko znam, u Windowsu je uvjek postojalo opcija, dobrih loših, korisnih i nekorisnih. Dakle smatrajmo metro nekorisnom opcijom za PC bez touchscreena, nije ni prva ni posljednja.

Dobro činjenica je da Microsoft gura metro u start i nedaje alternativu, ali taj dio metroa je po meni dosta dobar pa mi nije problem. Novom startu ništa ne fali u odnosu na stari.

Metro aplikacije nisu baš najkvalitetnije i to nitko ne osporava, vjerojatno ni Microsoft.

18 godina
odjavljen
kizo2703 kaže...
Edge kaže...

Koliko je teško shvatiti (6 mjeseci nakon izdavanja i 5 mjeseci korištenja RTM verzije) da na lijevoj strani postoji ''switcher'' za ''Metro'' programe?! 

Znao sam za switcher od pocetka, ne znam zasto ga sad spominjes. Opet je bolja,brza i preglednija opcija minimize.

Nije Windows 8 los, dapace dobar je, koristim ga, ali ne razumijem zasto ne ponude opciju za koristiti classic start. Znam da Microsoft ima zelju progurat svoje standarde tj. spojit touch i non touch u jedno, a to jasno vidljivo ne pase mnogim korisnicima.

Moje subjektivno misljenje je da Metro ko Metro nije dobar za racunala bez touch screen-a, a osim toga Metro je izaso ko nedovrsen proizvod.

Ne znam zasto nisu stavili onda vecu mogucnost kustomizacije (one odvratne sarene neozbiljne plocice, a kad instaliram neki non-metro program ikonica u metru izgleda ko da je dosla iz Windows 95). Osim toga VRLO je los za touchpad na laptopima, prezamorno je stavlno navlacit strelicu s jednog kraja na drugi bez misa, a to je nacin na koji Metro funkcionira.

17 godina
abyssis kaže...

Mene bi bilo sramata postaviti na store ovakvu aplikaciju.Poslije 5-6 update-a i dalje ne radi kako treba. * * *

Dobro, prvo nam reci koji Windows 8 tablet koristiš (Surface, Lenovo, Acer...) pa da idemo dalje u argumentaciju... Aaaa, sad znam, pa ti nemaš Windows 8 tablet. Jesili se kad pitao zašto Skype nema u Classic Start meniju, onako da radi iz menija, a ne da ga pokreneš tek tako.

geek_boy kaže...

ja na win 8 koristim skype za desktop i sve radi kak se spada :))

Potpisujem sve, i iz svake verzije, tj 6.x je sve bolji i bolji. Mislim da će do 8. Aprila chat raditi na nivou Windows Live Messengera koji se istog datuma gasi u USA pa polako i u ostatak svijeta.

Edge kaže...

Metro je start menu preko cijelog ekrana, i kada to skontaš onda onda ćeš skontati da je i tvoje razmišljanje sranje.

Edge kaže...

TD-ove ocito dijele oni koji nisu koristili Windows 8 * * *

Windows 8 nisu losi, ispod haube dobro rade, ali ne znam koji je vrag Microsoftu da napocetku koristenja Win 8 ponude opciju, -> use classic start, ->use metro start , -> use both (i naprave neku kombinaciju kakva se napravi na programu Start8).

Riješili su sve probleme sa 3 sugave opcije.

Za TD-ove se slažem. A takđer Window 8 koristim (naglašavam kao nativni i jedini OS na računalu) još od Developer Preview verzije. U Virtualci mi je trenutno Windows 8 Blue, i ide ove sedmice također kao jedini i osnovni sistem (Ipak mi Windows 8 Enterprise ističe za 60+90 dana) i radit će tamo do januara 2014.

Što se tiče priče "use classic start" gledam po sajtovima kao nekakvi trećerazredni programi, pa ja stari start menu ne bi vratio ni da mi plate. Ponekad sjedem za stariji OS kod prijatelja, pa trebam recimo pokrenuti Google Earth, pa to je smiješno.. gadi mi se Classic menu.

partwish kaže...

Ja koristim Win 8 od prvog dana i meni je Metro sučelje super. Trebalo mi je 3 tjedna da se naviknem na metro i sada sam sasvim zadovoljan s njime jer do večine aplikacija koje koristim dođem jako brzo. da ne zaboravim i to da mogu koristiti hrpu aplikacija koje imaju pametni telefoni kao npr tečajnu listu i slično. * * *

Ista stvar, od prvog dana sam na W8 i radi nedostatka vremena nisam mogao vratiti 7-cu pa sam se nekako morao navići. Posebno mi se sviđa integracija svga i svačega ali sa tim treba biti oprezan. Kad koristim kod nekoga recimo 7/XP osječaj je jednostavno da "nešto golemo fali". Ok ima start menu..ali sve mi se to nekako čini kao da sam to pokrenuo iz Desktop aplikacije iz metro sučelja.

lllnuclearlll kaže...

(1) Aj mi navedi prednosti Metro Skypea nad Skypeom za desktop.

(2) Ne kažem, i meni se sviđaju neke Metro aplikacije, recimo ona za vremensku prognozu mi je fora pogledat tu i tamo * * * 

(3) Ja konkretno ne vidim nikakvu prednost metro aplikacija na desktop računalima. * * *

(4) Metro sučeljem u konkretnom radu pada produktivost, više vremena se potroši za jednu stvar.

(1) Ne postoji osim ako nemaš Windows 8 tablet. Budala je svatko tko instalira Skype za Metro pored onoga za Desktop verziju.

(2) Ista stvar, neke mi se sviđaju neke ne, nema ih puno, a svi znamo da će ih itekako biti. Vremenskom prognozom isto u početku bio oduševljen, sada fino u browseru odem na Foreca stranicu i vidim šta me slijedi.

(3) pa ako si u Metro (izgleda da Modern naziv nitko ne prihvaća) možda i nadješ nešto za sebe (probaj Tuba.fm) a ja konkretno vidim prednost do bržeš pokretanja (onih rijetko koje pokrenem) aplikacija.

(4) Kod mene je obrnuto, dolaskom Metroa produktivnost mi je skočila za, lupam, 20%. Na mom monitoru rezolucije 1920x1440, skoro većina, (ajmo reći) 95% aplikacija je 'zakucana', tako da kada jednom uđem u Desktop mod ja znam... fijuuu.. i po 2 sedmice ne izlaziti (računar radi 24/7). A i ono što mi treba iz Metro to je samo jedna tipka (win) i jedan klik i ja pokrenuo aplikaciju.

Mene ovaj Windows jednostavno tjera da budem organiziran i uredan. U aplikaciji Librarires imam sa strane Desktop, Recent Places, SkyDrive i Downloads i naravno ispod Cpomputer sa 3 diska.

Mislim ovo je moje mišljenje, kao što si i sam rekao ne mora biti svačije

lllnuclearlll kaže...

(1) To se desilo i meni. Konkretno radilo se o onoj metro aplikaciji "Poruke". Kad god sam nešto radio iskakale su mi poruke (makar ja nisam nigdje naveo da to uopće želim, no one su iskakale svejedno. Isključiti ih nisam mogao (deinstalirao aplikaciju nakon toga).

* * *

(2) Konkretno skype mi čist paše kad mi netko pošalje poruku, i onda mi zasvijetli u taskbaru da mi je stigla poruka, pametnom čist dovoljno, a ne da mi iritantni zvukovi i sličice iskaču prek ekrana svake sekunde i za svaku nadolazeću poruku od jednog te istog kontakta, jer tko uopće veli da ja tu poruku želim sad čitati (microsoftova pretpostavka očito).  A i tko uopće veli da želim biti online u svakom trenutku, a s tom aplikacijom "poruke" sam bio.

* * * 

(3) Za mene je metro dizajniran jedino za tablet i mobitel, neku pametnu primjenu u desktop "computingu" ne vidim, barem ne ovako kak sad stoje stvari.

* * *

(1) Tko ti je kriv kada nisi znao stisnuti Win+I i pod opcijom Mogućnosti gdje piše: "Svi servisi za razmjenu poruka" i fino povučeš (ako imaš tablet prstom, a ako imaš desktop mišem) na Isključeno. Problem riješen.

(2) Ista stvar, sam si kriv što si sve živo povezao, i ja sam to čaprkao u Consumer Verziji, kada sam konačno stavio finalnu verziju znao sam tačno šta mi treba s šta ne. Aiii da vidiš kada se 2000 FB kontakata spojilo sa aplikacijom Poruke.. Light show :D

(3) Za mene je metro jedan veliki start meni, da ne kažem bonus na desktop računarima. A primjena ima mali milion: Pošta mi je fantastična aplikacija, muzika: Tuba-fm i TuneIn su mi super stvari (pa i Winamp radi toga nisam instalirao)

l.p. svima

PS: Gospoda, stvarno bi zamolio one koje ne vole Windows 8, ne ulazite uopće u raspravu, držite se Windowsa XP SP3, Viste SP2, 7-ce i pjevajte na sav glas dok ne dodje 9-tka ili 10-tka. Moje lično mišljenje je da je kod ovog Windowsa (za Blue će ići iskustva kroz sedmicu) ispoliranost i stabilnost jednostano bolesno dobra.

Because anything Korea does, Japan does it better.
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
Imam jedno pitanje za korisnike metro skypea. Dali vam ova aplikacija može raditi u pozadini dok igrate neku igru. Točnije, nazovete frenda , audio poziv samo, pokrenete PES2013 i dali i tad čujete frenda? Meni se izgubi zvuk čim pokrenem igru. Kad izađem iz igre zvuk se vrati. S desktop verzijom skypea se ovo ne događa. Negdje je rečeno da metro skype može na ovaj način raditi u pozadini samo u kombinaciji s metro aplikacijama. Budući da igre nisu metro aplikacije to znači da niti u jednoj igri nije moguće koristiti metro skype, što znači da je metro skype beskoristan za mene.
18 godina

to smece jos uvijek ne podrzava slanje datoteka?

17 godina
Aldo kaže...

Prvo nazivati smeće programom koji je napravio revoluciju u svijetu VOIP je u najmanju ruku neozbiljno.

Što se tiče Metro verzije nemam iskustva, a Desktop naravno da prenosi sve.. pa čak i exe.

l.p.

Because anything Korea does, Japan does it better.
13 godina
neaktivan

jel se može stavit skype sa metro na deskop??

Jel ko zna

0 0 hvala 0
18 godina
Envy kaže...
Aldo kaže...

Prvo nazivati smeće programom koji je napravio revoluciju u svijetu VOIP je u najmanju ruku neozbiljno.

Što se tiče Metro verzije nemam iskustva, a Desktop naravno da prenosi sve.. pa čak i exe.

l.p.

Prvenstveno sam ovdje mislio na Metro verziju. To Sramota da uopce nosi ime Skype...

16 godina
neaktivan
Aldo kaže...
Envy kaže...
Aldo kaže...

l.p.

Prvenstveno sam ovdje mislio na Metro verziju. To Sramota da uopce nosi ime Skype...

metro verzija podrzava slanje datoteka, ali jos ne podrzava edit i delete mesage {#}
meni je prednost metro verzije u odnosu na desktop ta sto metro verziju samo gurnem ljevo na ekran i koristim chat, a na desnoj strani ekrana radim nesto pametnije

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice