Munjeviti OCZ Vertex 4

poruka: 20
|
čitano: 3.878
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Munjeviti OCZ Vertex 4".
15 godina
Munjeviti OCZ Vertex 4

ovaj disc od 512gb vec ima smisla. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Munjeviti OCZ Vertex 4

Kod nas cijene ocekivano dvostruko vece {#}

resistance is futile
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Munjeviti OCZ Vertex 4

way to go

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Munjeviti OCZ Vertex 4

Anandov review ovdje.

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
Munjeviti OCZ Vertex 4

Može li mi netko objasnit, ne razumijem kako ima 400 puta veće performanse u odnosu na prethodnu generaciju, piše čitanje do 535 a Vartex 3 isto ima do 535? Mucos gracias.

Jukebox: http://www.youtube.com/watch?v=3N1GAGPB1t8

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Munjeviti OCZ Vertex 4

Koliko god munjevit bio, ja kada bih birao između njega i Intel 520 Series 240GB  - uzeo bih Intela..

21 Intel 520 Series 240GB
10 OCZ Vertex 4 256GB
Tony Soprano
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 8:17 (Tony.Soprano).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Munjeviti OCZ Vertex 4

Pa dajte pogledajte review i grafikone, pa to nema veze s 400% povećanju performansi, ni blizu. Ostajem pri svojima Vertex 3 još duže vrijeme dok ne izađe Vertex 5 ili 6. Ovo je premala "nadogradnja" da bi nešto bila posebno značajna.

18 godina
odjavljen
KIKI3ooo kaže...

Može li mi netko objasnit, ne razumijem kako ima 400 puta veće performanse u odnosu na prethodnu generaciju, piše čitanje do 535 a Vartex 3 isto ima do 535? Mucos gracias.

Marketinska matematika.....opet ce se naci gomila koja ce pasti...

ne bi ocz ni da mi uz njega daju jos brdo karamela...a na vrhu jedan kiki {#}

resistance is futile
16 godina
Munjeviti OCZ Vertex 4

hi hi :|

Želiš reći da je ovo čisti promo članak...

Jukebox: http://www.youtube.com/watch?v=3N1GAGPB1t8
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 10:12 (KIKI3ooo).

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Munjeviti OCZ Vertex 4

Svoj agility 3 best buy neću mjenjat još dugo vremena. Ne isplati se još ssd, ali ako jednom probaš, kao da si neku laku drogu probao. Dođem na laptop i umrem u dubokoj starosti dok se boota.

Pa ni svoju već dosta staru gtx 260 nisam mjenjao, di ću ovo. Sad je u modi bit siromašan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 10:02 (Profesor Jakov).

5 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
KIKI3ooo kaže...

hi hi :|

Želiš reći da je ovo čisti promo članak...

Promo clanak ili ne....evidentno je da se najvise OCZ SSD-ova vraca pod reklamaciju... (vise od 60 % ).... a i sam sam imao problema sa 3 (tri) primjerka...

Sad u lapu imam corsair force 3 seriju ... vec pola godine...work's like a charm.... a ''onih'' sam u mjesec dana promijenio 3 .. no way dude...not anymore {#}

resistance is futile
18 godina
KIKI3ooo kaže...

400 puta i 400 posto (koliko piše u tekstu) su dva (vrlo) različita pojma - tj. 400% je 4x brže, a ne 400x. Dalje, performanse SSD-a (iHDD-a) se ne svode samo na čitanje (slijedno čitanje koje je uglavnom limitirano praktičnom propusnošću) već i na mnoštvo drugih parametara pa će tako veliki broj modernih SSDova imati vrlo slične vrijednosti koje se za javnost predstavljaju najlaičkije moguće, brzina čitanja/ brzina pisanja.

Kako se SSDovi ponašaju u različitim situacijama u praksi je bitno drugačija stvar, a ako želiš znati više progooglaj pa ćeš imati što čitati idućih nekoliko mjeseci.

16 godina
Profesor Jakov kaže...

... Ne isplati se još ssd, ali ako jednom probaš, kao da si neku laku drogu probao...

Sad je u modi bit siromašan.

Istina! {#}

A što se tiče 400% hm, otom potom.

My SSD Rocks
16 godina
Munjeviti OCZ Vertex 4

Samo da nadodam, 400% više znači 5x više jer da su rekli 100% više to bi značilo 2x jer bi imao 200% od onog s kime se uspoređuje (100 (baznih) + 100 više), tako da je ovo 5x... (da su rekli ima 400% onda bi značilo 4x, a 400% više znači 100+400=500 ukupno)

Iako naravno nisam impresioniran ovim brojkama i naravno onaj koji ima vertex 3 da neće sve mijenjati samo zbog ovoga

Avira+CIS
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 16:04 (njonji).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Ja svog raptora od 36gb mebi mjenjo za nista, makar krci, cist dovoljno za os i cod4
Moze samo pitanje, raptor se vrti na 10000, a moj drugi na 7200
Kada stavim cod na raptora, puno brze se ucita igrica, a read/write je gotovo isti
U cemu je poanta?
Autoclimb kills more people than AIDS
17 godina
neaktivan
Svrzic kaže...
Ja svog raptora od 36gb mebi mjenjo za nista, makar krci, cist dovoljno za os i cod4
Moze samo pitanje, raptor se vrti na 10000, a moj drugi na 7200
Kada stavim cod na raptora, puno brze se ucita igrica, a read/write je gotovo isti
U cemu je poanta?

Access time, to je glavna prednost SSD-a 0.1ms naprema ~12ms kod prosječnog HDD-a.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
16 godina
A koliko otprilike ima moj wd raptir 36gb?
Autoclimb kills more people than AIDS
17 godina
neaktivan
Svrzic kaže...
A koliko otprilike ima moj wd raptir 36gb?

Pokreni hdtune read test (nemoj short stroke) pa ćeš vidjet, ali mislim da je tu negdje duplo manje od običnih hdd-ova ~6ms, no neznam bubam napamet.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 22:55 (Hyperion).
14 godina
neaktivan
djdamir81 kaže...

ovaj disc od 512gb vec ima smisla. 

Meni to nikako nema smisla.Svi pričaju kao imaš ssd i na njega staviš windowse a ostalo na satu.Čemu onda toliki ssd-ovi?

15 godina
neaktivan
Munjeviti OCZ Vertex 4

za rad sa audio/video/slikama/virtualkama/necim drugim.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice