Mobilni GeForce GTX 1050 Ti bit će brži od desktop

poruka: 3
|
čitano: 1.139
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mobilni GeForce GTX 1050 Ti bit će brži od desktop".
17 godina
Mobilni GeForce GTX 1050 Ti bit će brži od desktop

Ne Stjepane!

Ovako je trebao izgledati tvoj naslov: "Šuška se da će mobilni GeForce GTX 1050 Ti bit brži od desktop inačice".

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Mobilni GeForce GTX 1050 Ti bit će brži od des
Blue_Fatal1ty kaže...

Ne Stjepane!

Ovako je trebao izgledati tvoj naslov: "Šuška se da će mobilni GeForce GTX 1050 Ti bit brži od desktop inačice".

I ja baš gledam i onako WTF!? U tekstu se navodi da je brža od 970M što imam smisla s obzirom na novu arhitekturu i Ti u nazivu

17 godina
Re: Mobilni GeForce GTX 1050 Ti bit će brži od des
ParaNO1d kaže...

I ja baš gledam i onako WTF!? U tekstu se navodi da je brža od 970M što imam smisla s obzirom na novu arhitekturu i Ti u nazivu

Pa nije nešto bolja arhitektura u odnosu na prethodnu, IPC je više manje isti, samo Pascal može postići osjetno više taktove uz naravno manju potrošnju.

Najveći razlog zašto je GTX 1000 Mobile serija puno jača od prethodne GTX 900M serije je jer mobilne inačice GPU-a više nisu okrljaštene u odnosu na desktop inačice. Sada su mislim po prvi puta istih specifikacija kao i desktop verzije, jedina razlika je u taktovima.

To je ogroman korak naprijed u gamingu na laptopima, 1050 Ti je dovoljno jaka da vrti sve naslove na 1080p i visokim postavkama bez problema.

GTX 950M kod mog susjeda je brijem duplo slabija od GTX 950 desktop inačice. Uguraju joj DDR3 memoriju, manje shadera, spuste taktove i to učini svoje.

Fortune favours the brave
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice