Nokia 3310 je bog za ovaj iPhone
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stvarno ne kužim zašto se diže tolika prašina za MMS na iPhoneu. Ja ga koristim preko godinu dana i uopće mi ta funkcija ne nedostaje.
Što se tiče ostalih mogućnosti u novoj verziji softvera, ako bude sve što je nabrojeno u tekstu onda iPhone definitivno nema konkurencije.
Neznam,ja koristim HTCa jer mi pruža dosta više fleksibilnosti od Iphonea kojem sve preko itunesa ide.
Čisto me zanima,jel postoji uopce krakovani software za Iphone?
još jedna bezvezna tema ljubomornih ljudi. mms postoji na iphonu od kada je izašao. možeš skidat programe i sa cydie, instalera.
Šteta što ima ovoliki broj neinformiranih i nadasve ljubomornih ljudi... Ja sam na svom iphoneu gotovo svaki problem uspješno rješiio: imam MMS, video snimanje, landscape tipkovnicu za SMS, s iBluetoothom sada imam i Bluetooth, šta mi više treba??? Flash, i ako to dođe u novoj verziji softwarea moj iphon postaje savršeni mobitel!!! Vama koji lupetate preporučio bih da se prije informirate, pa potom lupetajte!!!
kao što je vlasnicima iphonea dosta da im gubicu očitavaju nevlasnici, tako je meni dosta kad vlasnici iphonea taj uređaj dižu u nebesa.
činjenica je da je nestavljanje mms-a bila ideja luđaka. kako su se tamo toga sjetili? majko.
ni ja ga ne koristim previše, ali za tu cijenu očekujem da mobitel ima freakin mms.
Čisto me zanima,jel postoji uopce krakovani software za Iphone?
kao što je vlasnicima iphonea dosta da im gubicu očitavaju nevlasnici, tako je meni dosta kad vlasnici iphonea taj uređaj dižu u nebesa.
činjenica je da je nestavljanje mms-a bila ideja luđaka. kako su se tamo toga sjetili? majko.
ni ja ga ne koristim previše, ali za tu cijenu očekujem da mobitel ima freakin mms.
mms je standard već desetljeće skoro. trebao je biti tvornički stavljen, to je činjenica.
mms je standard već desetljeće skoro. trebao je biti tvornički stavljen, to je činjenica.
MMS je najbeskorisniji feature na svakom standardnom telefonu. S pojavom emailova na mobitelima, postao je još besmisleniji. A ono što ga gura u nebesa bezmislenosti je cijena kao i max. veličina poruke koja kod vipa iznosti duplo više nego kod t-coma, pa ti znaj kolko šta šalješ. Mail je free, praktičniji, generalno bolji.
MMS ne samo da ne bi trebalo stavljati na novi iPhone OS već bi trebalo donijeti rezoluciju o njegovom trajnom ukidanju na svim novijim uređajima. No naravno da se to neće desiti, dok još ima budala koje su spremne za limitirani mail od 50 kb platiti kolko, 2-3 kune. Naplate li ijedan providerima se isplati.
visoko argumentirano, nema što. ondak treba i ukinuti mac računala jer su preskupa za raju.
Meni je isto MMS beskoristan i nije mi niti malo žao što ga na iPhone-u nema.
super.
Šteta što ima ovoliki broj neinformiranih i nadasve ljubomornih ljudi... Ja sam na svom iphoneu gotovo svaki problem uspješno rješiio: imam MMS, video snimanje, landscape tipkovnicu za SMS, s iBluetoothom sada imam i Bluetooth, šta mi više treba??? Flash, i ako to dođe u novoj verziji softwarea moj iphon postaje savršeni mobitel!!! Vama koji lupetate preporučio bih da se prije informirate, pa potom lupetajte!!!
Nokia 3310 je bog za ovaj iPhone