MMS na iPhoneu?

poruka: 20
|
čitano: 3.802
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MMS na iPhoneu?".
18 godina
neaktivan
MMS na iPhoneu?

Nokia 3310 je bog za ovaj iPhone

roX!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MMS na iPhoneu?

Stvarno ne kužim zašto se diže tolika prašina za MMS na iPhoneu. Ja ga koristim preko godinu dana i uopće mi ta funkcija ne nedostaje.

Što se tiče ostalih mogućnosti u novoj verziji softvera, ako bude sve što je nabrojeno u tekstu onda iPhone definitivno nema konkurencije.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: MMS na iPhoneu?

Neznam,ja koristim HTCa jer mi pruža dosta više fleksibilnosti od Iphonea kojem sve preko itunesa ide.

Čisto me zanima,jel postoji uopce krakovani software za Iphone?

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
17 godina
neaktivan
MMS na iPhoneu?

još jedna  bezvezna tema ljubomornih ljudi. mms postoji na iphonu od kada je izašao.  možeš skidat programe i sa cydie, instalera.

0 0 hvala 0
18 godina
MMS na iPhoneu?

Šteta što ima ovoliki broj neinformiranih i nadasve ljubomornih ljudi... Ja sam na svom iphoneu gotovo svaki problem uspješno rješiio: imam MMS, video snimanje, landscape tipkovnicu za SMS, s iBluetoothom sada imam i Bluetooth, šta mi više treba??? Flash, i ako to dođe u novoj verziji softwarea moj iphon postaje savršeni mobitel!!! Vama koji lupetate preporučio bih da se prije informirate, pa potom lupetajte!!!

0 0 hvala 0
17 godina

kao što je vlasnicima iphonea dosta da im gubicu očitavaju nevlasnici, tako je meni dosta kad vlasnici iphonea taj uređaj dižu u nebesa.

činjenica je da je nestavljanje mms-a bila ideja luđaka. kako su se tamo toga sjetili? majko. 

ni ja ga ne koristim previše, ali za tu cijenu očekujem da mobitel ima freakin mms.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 15:41 (DaffyDuck).
17 godina
neaktivan
troublemaker kaže...

Čisto me zanima,jel postoji uopce krakovani software za Iphone?

apsolutno sve što postoji u itunesu postoji i naokolo za džabe, štoviše još i puno više od toga. nakon jailbrake-a potreban je još jedan zahvat koji omogućuje instalaciju crackiranih aplikacija preko itunesa i to je to.
ovi koji nemaju iphone pa laju kako ne valja.. smajl at your fejs jer pricate gluposti.
iphone je brutalno sofisticiran komad tehnologije čija je jedina mana ta da kad ga izvadiš iz kutije imaš samo vrh sante leda. ako se mene pita, čak i ne bih rekao da je to nužno mana. tko zna zna, tko ne zna koristi iphone kako ga koristi i simona gotovac i svi sretni i zadovoljni..
btw. tko nije znao, dečki iz dev teama napravili su dual boot i puknuli gore linux. naravno da radi.
There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 17:14 (bubbach).
17 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...

kao što je vlasnicima iphonea dosta da im gubicu očitavaju nevlasnici, tako je meni dosta kad vlasnici iphonea taj uređaj dižu u nebesa.

činjenica je da je nestavljanje mms-a bila ideja luđaka. kako su se tamo toga sjetili? majko. 

ni ja ga ne koristim previše, ali za tu cijenu očekujem da mobitel ima freakin mms.

pa jeli problem instalirat aplikaciju i eto ga problem riješen, a onima kojima mms netreba poput mene neće je instalirat i gotovo. Nitko ga nediže u nebesa nego masa neinformiranih ljudi seru po njemu a opće neznaju što pričaju
17 godina

mms je standard već desetljeće skoro. trebao je biti tvornički stavljen, to je činjenica.

17 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...

mms je standard već desetljeće skoro. trebao je biti tvornički stavljen, to je činjenica.

mms nije standard jer u svakoj državi podrazumijeva drugačiji tip usluge. najveće razlike su u količini podataka koja se može poslati, protokolu i rješenju kompatibilnosti između različitih uređaja. politika apple-a je da teži k jednostavnim tehnologijama koje su dostupne jednim dodirom ekrana ili tipke i zato nije stavljao podršku za nešto što je daleko od standarda. svi koji žele koristit mms imaju mogućnost jailbrake-a i instaliranja swirlymms aplikacije s kojom je dodana potpuna podrška za mms.
There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 17:18 (bubbach).
17 godina
bubbach kaže...
DaffyDuck kaže...

mms nije standard jer u svakoj državi podrazumijeva drugačiji tip usluge. najveće razlike su u količini podataka koja se može poslati, protokolu i rješenju kompatibilnosti između različitih uređaja. politika apple-a je da teži k jednostavnim tehnologijama koje su dostupne jednim dodirom ekrana ili tipke i zato nije stavljao podršku za nešto što je daleko od standarda. svi koji žele koristit mms imaju mogućnost jailbrake-a i instaliranja swirtymms aplikacije s kojom je dodana potpuna podrška za mms.

"Multimedia Messaging Service, or MMS, is a telecommunications standard for sending messages that include multimedia objects (images, audio, video, rich text)."

Wikifakinpedija.

Edit: dobro da Apple svojom politikom ne proglasi npr.  neprodavanje proizvoda Hispancima ili recimo osvajanje svijeta.
evo jedna revolucionarna zamisao da mms bude dostupan na tipku. Staviš tipku!
Jailbreak je inače jako userfriendly stvar, i Apple je uzdršno progurava.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 17:15 (DaffyDuck).
17 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...

"Multimedia Messaging Service, or MMS, is a telecommunications standard for sending messages that include multimedia objects (images, audio, video, rich text)."

Wikifakinpedija.

Edit: dobro da Apple svojom politikom ne proglasi npr.  neprodavanje proizvoda Hispancima ili recimo osvajanje svijeta.
evo jedna revolucionarna zamisao da mms bude dostupan na tipku. Staviš tipku!
Jailbreak je inače jako userfriendly stvar, i Apple je uzdršno progurava.
Pa o tome da se cydia prešutno odobrava kao projekt već je bila rasprava ovdje. Tu se slažemo. To što na wikipediji piše da je standard, to je napisano u drugom kontextu. mislim da bi platforma ili tehnologija bila bolje riječ. mms kao standard znači da mora imati patent i da ga je netko morao registrirati. to ne piše. ali to nije ni bitno. činjenica je da za uštimat mail treba upisat username i password te adresu pop i smtp servera. i tako je na svakom e-mail clientu. za mms trebaju različiti podaci koji se razlikuju od uređaja do uređaja. to nije po definiciji standard. pročitaj u wikipediji što je definicija standarda pa usporedi tu definiciju i ono što je mms. da se ne natežemo sad tu, ja se slažem s tim da je mms prilično zgodna stvar čija podrška fali. međutim, mms je daleko od nečeg što je standard. standard je dvd+r medij, sd memorijska kartica, usb 2.0 port. mms nije. pošalji mms veličine >135 kb sa bb5 nokije na motorolu pa ćeš vidjet o čem pričam.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 17:36 (bubbach).
17 godina
neaktivan
aaaajmee idiotarije ako MMS nije standard onda nije ni GSM. 3GPP je standardizirao MMS prije 2002. Bavim se MMS sustavom od 2003. (u poznatom proizvođaču telekom opreme) i ovo me jednostavno grize za oči ... fakat po forumu može pričat tko što hoće ... kao na BUG bi trebali biti educirani ljudi Statistike pokazuju da su tu većinom djeca
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 11:26 (cinculator).
17 godina
neaktivan
MMS na iPhoneu?

MMS je najbeskorisniji feature na svakom standardnom telefonu. S pojavom emailova na mobitelima, postao je još besmisleniji. A ono što ga gura u nebesa bezmislenosti je cijena kao i max. veličina poruke koja kod vipa iznosti duplo više nego kod t-coma, pa ti znaj kolko šta šalješ. Mail je free, praktičniji, generalno bolji.

MMS ne samo da ne bi trebalo stavljati na novi iPhone OS već bi trebalo donijeti rezoluciju o njegovom trajnom ukidanju na svim novijim uređajima. No naravno da se to neće desiti, dok još ima budala koje su spremne za limitirani mail od 50 kb platiti kolko, 2-3 kune. Naplate li ijedan providerima se isplati.

Do Not Feed The Trolls!

0 0 hvala 0
17 godina

visoko argumentirano, nema što. ondak treba i ukinuti mac računala jer su preskupa za raju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 16:54 (DaffyDuck).
17 godina
neaktivan
MMS na iPhoneu?

Meni je isto MMS beskoristan i nije mi niti malo žao što ga na iPhone-u nema. 

0 0 hvala 0
17 godina

super. 

18 godina
ivaninho kaže...

Šteta što ima ovoliki broj neinformiranih i nadasve ljubomornih ljudi... Ja sam na svom iphoneu gotovo svaki problem uspješno rješiio: imam MMS, video snimanje, landscape tipkovnicu za SMS, s iBluetoothom sada imam i Bluetooth, šta mi više treba??? Flash, i ako to dođe u novoj verziji softwarea moj iphon postaje savršeni mobitel!!! Vama koji lupetate preporučio bih da se prije informirate, pa potom lupetajte!!!

Kak se zove aplikacija za landscape sms?

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2009 13:03 (NEW_MAN).
18 godina
Joky kaže...

Nokia 3310 je bog za ovaj iPhone

Pa ni Nokia 3310 nema MMS.Svasta
Phenom II X4 940 BE 8MB @ 3.6 Ghz | DFI LAN PARTY DK 790FX-M2RS | OCZ XTC DDR 800 2 x 2 GB | Zotac GTX 295 1,792 GB DDR3 | Corsair TX650W | Samsung 226BW 22" | Seagate 320 GB 16 MB cache | Logitech G5,Razer Mantis,Keyboard G15.
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
ivaninho kaže...

Kak se zove aplikacija za landscape sms?

biteSMS
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice