Kakva je to glupost? Lik otvara store sa hakiranim aplikacijama i naplacivat ce to?Ili aplikacije vise nece biti hakirane,nego ce on uzimati proviziju za nesto sto nije njegovo.Jebote patak,lik ce zavrsiti u buksi da ce mu se dimiti iz dupeta.Sad kad apple skuzi da naplacuje bit ce sok sou.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakva je to glupost? Lik otvara store sa hakiranim aplikacijama i naplacivat ce to?Ili aplikacije vise nece biti hakirane,nego ce on uzimati proviziju za nesto sto nije njegovo.Jebote patak,lik ce zavrsiti u buksi da ce mu se dimiti iz dupeta.Sad kad apple skuzi da naplacuje bit ce sok sou.

Romano: ajde ne spamaj okolo bezveze. Ovo ne da je super, nego je savršeno. Svaka čast Cyidiji i svim 3rd party developerima. Bez vas iPhone bi bio samo pola iPhone-a. P.S. Romano...jailbreak znači dopuštanje vrtnje aplikacija na iPhoneu koje Apple nije dozvolio. Kao npr Cycorder (snimanje videa), MMS, brdo emulatora (!), a uskoro i bluetooth. Ne rade ništa ilegalno, niti ikoga kradu.
Crackanje aplikacije su nešto drugo. Cydia samo omogućava stavljanje svega na iPhone, a ne samo ono što iPhone dopusti. Sam Steve Wozniak (suosnivač Apple-a) je podržao te developere iako to ne može dozvoliti jer nisu stvari tako jednstavne. U novčanom smislu.
Sam Steve Wozniak (suosnivač Apple-a) je podržao te developere iako to ne može dozvoliti jer nisu stvari tako jednstavne. U novčanom smislu.
Ma gamad pohlepna. rade sebi kontru. i te appove ce netko "krekat" tako da su opet na istome. nek odu radit appove za appstore ako su zeljni para. pas mater
Ja spamam?!Decko,prvo nauci znacenje te rijeci,a onda je nauci koristiti u konverzaciji.To sto nigdje ne pise da je "illegalno" jer nigdje nije navedeno,ne znaci da je legalno.To sto ti imas socijalisticke ideje u kapitalistickom svijetu je tvoj problem.Zastupanje besplatnih programa i jednakosti za sve gradjane na internetu je smijesno.Pogotovo u domeni nepotrebnih gadgeta.To sto je netko nesto podrzao ne znaci pisljiva boba ako nema pravnu osnovu.Cinjenica je ta,da je taj program leglo krekiranih aplikacija koji koriste krekiran iPhone uredjaj,ili da budem precizniji da me bolje razumijes "koriste programe na nacin na koji ih Apple nije zamislio da budu koristeni"
Ja spamam?!Decko,prvo nauci znacenje te rijeci,a onda je nauci koristiti u konverzaciji.To sto nigdje ne pise da je "illegalno" jer nigdje nije navedeno,ne znaci da je legalno.To sto ti imas socijalisticke ideje u kapitalistickom svijetu je tvoj problem.Zastupanje besplatnih programa i jednakosti za sve gradjane na internetu je smijesno.Pogotovo u domeni nepotrebnih gadgeta.To sto je netko nesto podrzao ne znaci pisljiva boba ako nema pravnu osnovu.Cinjenica je ta,da je taj program leglo krekiranih aplikacija koji koriste krekiran iPhone uredjaj,ili da budem precizniji da me bolje razumijes "koriste programe na nacin na koji ih Apple nije zamislio da budu koristeni"
.
Kako ne znači ako te netko podrži bez pravne osnove? Naravno da znači. Evo naveo sam primjer gore.Izvinjajam se.Iskreno nisam ni citao.Odmah sam pomislio da je rijec o krekanim programima bez razmisljanja i citanja.Ustvari je rijec o unnoficial store-u na kojem se nalaze aplikacije koje nisu prosle apple autorizaciju.