Nije Sedragon već Seadragon. I radi odlično.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bile su majice, sad gluposti za Iphone, a ja čekam veš-mašinu. Ne znam dal mi se isplati kupovat ju sada ili pričekat da MS izda neku povoljno.
da ,upalis ves masinu i dobijes BSOD :)
Mislim da će platforma Live Mesh, ako ikada dođe na iPhone, u svom punom sjaju, zgazit MobileMe. Joooj da barem to MS napravi, ali vjerojatno nikad neće to Apple dopustit.
Ne samo pregledavanje Live Desktopa, nego suradnja sa Officeom gore i sva čuda. Živi bili pa se nadali :D
Ne samo pregledavanje Live Desktopa, nego suradnja sa Officeom gore i sva čuda. Živi bili pa se nadali :D
da ,upalis ves masinu i dobijes BSOD :)
I ja sam je instalirao no još joj nisam našao svrhu. Ona kocka koja sadrži male thumbove, ako je odskolaš tj gurneš u prazan prostor nestat će sa ekrana i izgubit će se. Igrajmo se skrivača.
No way back. Turn off. Turn on. Here we go again. Where do you want to go today?
Meni je ova stavka dobra "s integriranim naprednim grafičkim podsustavom koji omogućuje izvršavanje kompleksnih grafičkih operacija". Te kompleksne grafičke operacije su jako relativan pojam, gdje su konkretni primjeri.
Ajmo napravite ga da vrti UT2000, to bi već bilo nešto :-)
Nije losa aplikacija, ali nije ni nesto pretjerano korisna!