Microsoft protiv Waledaca

poruka: 12
|
čitano: 2.001
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft protiv Waledaca".
17 godina
neaktivan

ovo me podsjeća na borbu protiv confickera...

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

nece uspjet

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Microsoft protiv Waledaca
jurluk kaže...

nemoj njega spominjat, cimer ga ima na hardu.

pola kata u domu je zarazia s njim...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
18 godina

Conficker E je, između ostalog, na zaražene kompjutere instalirao Waledec.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
jurluk kaže...

Conficker je prema ovome djecji vrtic, tu se radi o gamadi teskog kalibra a uspjeh je vrlo neizvjestan budemo videli kaj ce uspjet napravit.Nevinašce

17 godina

Kako mi se gade ti hakeri, virus-makeri i slično, umjesto da sa svojim znanjem urade nešto korisno oni idu zahebavat druge.

Mislim stvarno ne razumjem koji im je to gušt...

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
xxxxx kaže...

Kako mi se gade ti hakeri, virus-makeri i slično, umjesto da sa svojim znanjem urade nešto korisno oni idu zahebavat druge.

gle ,neki skaču padobranom,neki bungee,neki bicikliraju,neki vole brzine... a ovima valjda navali adrenalin kad znaju da su uspjeli napisat virus koji zarazi što više računla,ili kad znaju da su ljudi bespomoćni  protiv njega,a još veći gušt im je kad virus podvale u komad softvera a korisnik instalira bez da zna,pa se taj isti virus širi dalje netom.

neznam ,valjda :).

a dobro veliš bilo bi bolje da pišu neke korisne stvari,nek se zaposle u microsoftu ili nek naprave neki svoj OS ( po mogućnosti ne neki virus od 2gb :) )

16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

A ljepo ti je kad ti prodaju software kojem je sigurnost niska. Da nema tih hakera , virus-makera i sličnih nebi imali pojma koliko zapravo loš OS imamo. Istina je da većina to radi zbog svoje koristi ali sekundarna korist je svakako za korisnike jer velike firme onda nemogu uvalit bilo šta (nebi nakon 2 godine za windowse (bilo koje) izašlo 1500 sigurnosnih zakrpi).

17 godina
jurluk kaže...

Namigiva da. Mene više na svinjsku gripu, ili svinjarije oko tog.

Nikom nije neobično, nešto... hmmm? ... kao da TDR pokreće istragu protiv NO Podravka, Zašto to radi MS? Dali je MS tvrtka koja proizvodi security? (Cisco, CA..) Ili je MS postao državni tužitelj? Jer bi ovo trebalo biti u domeni suda, policije,EUa itd., mada se nalazi na nekoj net.domeni ... čak je pozvaniji Oracle, IBM, Google, nego MS.

-meni je TO malo neobično. Nikom drugom? OKe, znači da sam ja izvitopereni čudak. Sramim se

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
ertzuiop kaže...
xxxxx kaže...

A ljepo ti je kad ti prodaju software kojem je sigurnost niska. Da nema tih hakera , virus-makera i sličnih nebi imali pojma koliko zapravo loš OS imamo. Istina je da većina to radi zbog svoje koristi ali sekundarna korist je svakako za korisnike jer velike firme onda nemogu uvalit bilo šta (nebi nakon 2 godine za windowse (bilo koje) izašlo 1500 sigurnosnih zakrpi).

Da njih(gamadi) nema pretopstavljam da se nebi trebali onda brinuti o sigurnosti....

[img]http://www.danasoft.com/sig/229143.jpg[/img]
16 godina
neaktivan
juky kaže...
ertzuiop kaže...
xxxxx kaže...

Da njih(gamadi) nema pretopstavljam da se nebi trebali onda brinuti o sigurnosti....

Što nas opet vraća na ono da nebi znali kolko je zapravo software loš

17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

pa ne rade se tako napredne stvari više iz štosa... to je sve organizirano i u tome je ogroman novac - krađa identiteta, novaca s bankovnih računa i sl...

...I put on my robe and a wizard hat...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice