Microsoft potpuno odustao od Yahooa

poruka: 5
|
čitano: 848
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft potpuno odustao od Yahooa".
17 godina

Baš mi je drago,

nadam se da će Google na kraju kupiti!

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Microsoft potpuno odustao od Yahooa

Ovo će zakopati dionice Yahoo-a... a ako ga Google ne kupi, Yahoo bi mogao loše završiti.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
protjeran

ako ga google kupi yahoo će propasti

Shady in the house

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Ovo će zakopati dionice Yahoo-a... a ako ga Google ne kupi, Yahoo bi mogao loše završiti.

U je. A mogao bi ga kupiti recimo Intel, Donald Trump, neki lovaši. Sve je to jedna hrpa muljaže i prodavanja magle velikih igrača da se domognu nečega vrijednoga uz mali unos. Jedno veliko kapitalistićko sranje.

Umjesto za kupovinu Yahooa u Microsoftu najavljuju kako će novac uložiti u vlastito istraživanje i razvoj kako bi unaprijedili svoje tehnologije za pretraživanje i unijeli inovacije

Napokon nešto pametnoga. Bilo je i vrijeme.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
protjeran
Shady kaže...

ako ga google kupi yahoo će propasti

Ne, samo će se asimilirati. Budući da obje kompanije interno koriste software otvorenog koda, integracija nebi trebala biti teška.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice