Microsoft Office na ARM-u?

poruka: 9
|
čitano: 3.789
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft Office na ARM-u?".
16 godina
neaktivan

Zanimljivo Windowsi i Office za AMR, slutim li tu malo problema za Intelove Atome i opcenito segment netbook racunala? {#}

**** Sretan Božić svima!!!! **** Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

navodno žele windows na arm-u radi servera, ali office nije tu radi servera. ako imaju cloud office spreman čemu ovo. ionako vjerovatno neće biti punokrvan. kasno bi marko na kosovo mogao stići

STEVO:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.

0 0 hvala 0
16 godina

Microsoft svojim softwerom zeli zavladati i na tabletima...{#}

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
odjavljen

Ja na Windows Mobile 6.5 imam Office 2010. Kakva je ovo vijest?! Office na iPhone-u? LOL

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Microsoft Office na ARM-u?
alen-c kaže...

Zanimljivo Windowsi i Office za AMR, slutim li tu malo problema za Intelove Atome i opcenito segment netbook racunala? {#}

Ne samo netbook nego i tablet...

Ako se malo pogleda kuda je MS sa Win7 krenuo, npr. podrska za multitouch u Win7:

http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/ee336016.aspx

pa zatim forsiranje Silverlighta/WPF-a (za koji je MS i sam rekao da nije za Web, pa za sto je onda nego sa desktop aplikacije...), itd...

onda je ovakav korak sasvim jasan. U buducnosti nas ocekuje vise rada sa prsticima nego sa misem, kako i na desktopu tako i na tabletima. Problem je sto je vecina tableta na ARM-u, i sada je vrijeme da se i Win prebaci i na ARM kako bi mogli imati iste windowse na svim tim uredjajima...

Think locally, act globally...
17 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

Ja na Windows Mobile 6.5 imam Office 2010. Kakva je ovo vijest?! Office na iPhone-u? LOL

aj da si rekao softmaker office 2010, onda bi to i bilo nesto imalo korisno, al ms office 2010 za mobitele je beskorisno smece i nema veze sa pravim officeom o kojem se ovdje govori

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
odjavljen
grimyHR kaže...
aj da si rekao softmaker office 2010, onda bi to i bilo nesto imalo korisno, al ms office 2010 za mobitele je beskorisno smece i nema veze sa pravim officeom o kojem se ovdje govori

Ja mobitele nisam ni spomenuo. Ja govorim o Pocket PC-ju. Da li je auto isto što i kamion? Ne?! Pa onda molit ću lijepo, koristi pravilnu terminologiju.

I Office 2010 za PPC uopće nije smeće. Vidi se da mu nisi ni prismrdio.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
17 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
grimyHR kaže...

Ja mobitele nisam ni spomenuo. Ja govorim o Pocket PC-ju. Da li je auto isto što i kamion? Ne?! Pa onda molit ću lijepo, koristi pravilnu terminologiju.

a ne nije smece na windows mobileu/windows CE-u, probaj softmaker office 2010, pa onda reci

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
15 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
vexx5555 kaže...
grimyHR kaže...

a ne nije smece na windows mobileu/windows CE-u, probaj softmaker office 2010, pa onda reci

samo da se nadovežem...office je sam po sebi smeće od monopolističkog programa...ima deleko boljih i funkcionalnijih programa i dakako besplatnih alata koji mu mogu parirati na svim platformama...jest da je u office microsoft uložio brdo para i da program ima veliku funkcionalnost i naravno pregršt alata koje mi  obični smrtnici 99% korisnika offica ne koristimo..do ne dugo sam imao instaliran office i to cijeli paket a koristio samo 1% mogućnosti..

sve manje i manje koristim pirate pa izbacujem iz svog svakodnevnog rada sve microsoftove alate i prelazim na razne distribucije linuxa koji sve većim djelom mogu punopravno parirati microsoftovim uratcima...

sve više korisnika vidim koji prelaze na open source programe i distribucije os..po meni se  sam microsoft nije previše uzdigao od onih prvih windowsa 3.1 i onog starog offica...sve ovo novo je samo šminka i nadogradnja onog staroga..u jedno desetljeće sve nove funkcionalnosti alata i micro uratka su pokupljene sa open source programa..

nije ni microsoft više sveta voda...

i slažem se s tobom kompa..sve super  radi na microsoftovim platformama a na ostatku svega jad i bjeda...{#}

.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice