Zanimljivo Windowsi i Office za AMR, slutim li tu malo problema za Intelove Atome i opcenito segment netbook racunala? 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
navodno žele windows na arm-u radi servera, ali office nije tu radi servera. ako imaju cloud office spreman čemu ovo. ionako vjerovatno neće biti punokrvan. kasno bi marko na kosovo mogao stići
Microsoft svojim softwerom zeli zavladati i na tabletima...
Ja na Windows Mobile 6.5 imam Office 2010. Kakva je ovo vijest?! Office na iPhone-u? LOL
Zanimljivo Windowsi i Office za AMR, slutim li tu malo problema za Intelove Atome i opcenito segment netbook racunala? 
Ne samo netbook nego i tablet...
Ako se malo pogleda kuda je MS sa Win7 krenuo, npr. podrska za multitouch u Win7:
http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/ee336016.aspx
pa zatim forsiranje Silverlighta/WPF-a (za koji je MS i sam rekao da nije za Web, pa za sto je onda nego sa desktop aplikacije...), itd...
onda je ovakav korak sasvim jasan. U buducnosti nas ocekuje vise rada sa prsticima nego sa misem, kako i na desktopu tako i na tabletima. Problem je sto je vecina tableta na ARM-u, i sada je vrijeme da se i Win prebaci i na ARM kako bi mogli imati iste windowse na svim tim uredjajima...
Ja na Windows Mobile 6.5 imam Office 2010. Kakva je ovo vijest?! Office na iPhone-u? LOL
aj da si rekao softmaker office 2010, onda bi to i bilo nesto imalo korisno, al ms office 2010 za mobitele je beskorisno smece i nema veze sa pravim officeom o kojem se ovdje govori
Ja mobitele nisam ni spomenuo. Ja govorim o Pocket PC-ju. Da li je auto isto što i kamion? Ne?! Pa onda molit ću lijepo, koristi pravilnu terminologiju.
I Office 2010 za PPC uopće nije smeće. Vidi se da mu nisi ni prismrdio.
Ja mobitele nisam ni spomenuo. Ja govorim o Pocket PC-ju. Da li je auto isto što i kamion? Ne?! Pa onda molit ću lijepo, koristi pravilnu terminologiju.
a ne nije smece na windows mobileu/windows CE-u, probaj softmaker office 2010, pa onda reci
a ne nije smece na windows mobileu/windows CE-u, probaj softmaker office 2010, pa onda reci
samo da se nadovežem...office je sam po sebi smeće od monopolističkog programa...ima deleko boljih i funkcionalnijih programa i dakako besplatnih alata koji mu mogu parirati na svim platformama...jest da je u office microsoft uložio brdo para i da program ima veliku funkcionalnost i naravno pregršt alata koje mi obični smrtnici 99% korisnika offica ne koristimo..do ne dugo sam imao instaliran office i to cijeli paket a koristio samo 1% mogućnosti..
sve manje i manje koristim pirate pa izbacujem iz svog svakodnevnog rada sve microsoftove alate i prelazim na razne distribucije linuxa koji sve većim djelom mogu punopravno parirati microsoftovim uratcima...
sve više korisnika vidim koji prelaze na open source programe i distribucije os..po meni se sam microsoft nije previše uzdigao od onih prvih windowsa 3.1 i onog starog offica...sve ovo novo je samo šminka i nadogradnja onog staroga..u jedno desetljeće sve nove funkcionalnosti alata i micro uratka su pokupljene sa open source programa..
nije ni microsoft više sveta voda...
i slažem se s tobom kompa..sve super radi na microsoftovim platformama a na ostatku svega jad i bjeda...
.