Microsoft napada Google

poruka: 21
|
čitano: 2.637
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft napada Google".
17 godina
Microsoft napada Google

A jednostavno je došlo vrijeme da se netko adekvatno suprostavi Google-u!

http://hr.test-iq.com/#513741
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
RE: Microsoft napada Google
Svi ih tuze za nesto.
18 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

A jednostavno je došlo vrijeme da se netko adekvatno suprostavi Google-u!

prije bih rekao obrnuto. microsoftova većina zarade dolazi od prodaje licenci, dok kod googlea mislim da to nije slučaj. davno je ballmer rekao da free nije microsoftov način rada. samo onda ne znam čemu  služi bing, maps, msn ...  da li to microsoft "just for fun" ulaže milijune

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 7:11 (hrvooje).
17 godina
neaktivan
Microsoft napada Google

Fair enough.

Ako ove tuže za monopol, nek tuže i google.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 8:33 (Smooth Operator).

0 0 hvala 0
18 godina
Microsoft napada Google

Smijesno... imas dovoljno novaca i resursa da budes konkurentan...

Ako neznas kako... tko ti je kriv

E moj Microsoft...

I'm going woo woo

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Microsoft napada Google

Microsoft vjerovatno tuzi recimo iz "osvete" za sve tuzbe koje je Eu po meni zasluzeno podnijela.Pa bi sad malo da google oslabe,jer google postaje najžešča konkurnecija na internetu.

4 0 hvala 0
18 godina
Bili kaže...

Microsoft vjerovatno tuzi recimo iz "osvete" za sve tuzbe koje je Eu po meni zasluzeno podnijela.Pa bi sad malo da google oslabe,jer google postaje najžešča konkurnecija na internetu.

Pa nema se on tu sto Googlu osvecivat...

I'm going woo woo
18 godina
Microsoft napada Google

Microsoftu nije jasno da sve vise ljudi voli free stuff i da masovno puse na raznim projektima... Primjer je Google Docs, nemam potrebu kupit/instalirat office za neku izdrkotinu koju mi je neki uštogljeni office korisnik napravio. Fino uppam na docs-e otvorim i vidiš što je nakenjo unutra. Za sve kompliciranije stvari, tu je Openoffice portable 3.2 :)

Uostalom, normalno je da se medusobno tuzakaju... neka :) Imaju i jedni i drugi para pa neka odvjetnici zarade.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Microsoft napada Google

Tuže ih jer imaju ''zatvoreni krug sadržaja i poslovnih partnera''. Microsoft je samo jalan jer ih Google gazi u segmentu gdje najviše boli, a to je da daju sve više i više pandan aplikacija koje su besplatne (tipa Docs). Microsoft tu gubi novac i korisnike pa ih sad smeta što Google te aplikacije radi ''tajno''. Možda bi MS htio prepisivati malo? Ne ide to tako na tržištu. Sad ipak ispada da je cijeli free segment puno napredniji i unosniji, a tu MS nema što za ponudit, a s druge strane u segmentu plaćanja ih Google, na primjer, gazi Nexusom, razvija Android, dok Mobile Windowsi polako nestaju (mozda jos ne tako rapidno zbog 7ice, ali nece jos dugo ni to potrajati; kao sto rece Oleg - ove i sljedece godine krece rat oko mobilnih OS-a). Go Google!

Don't be mean to me.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Microsoft napada Google

Zadnja slika u clanku je nepravedna, google nikad nije donji, s toga ovo je navijanje za jednu stranu "microsoft" tuzimo bug:P....sala mala hehe, jako me nasmijala ova slika:D

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Bili kaže...

Pa nema se on tu sto Googlu osvecivat...

Najveći zagovornici za IE ballot screen  i micanje IE-a iz Windowsa su bili Opera Software i Google.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Microsoft napada Google

Do sada su svi tužakali MS pa neka i ovaj Google osjeti kako je to kada te stalno tužakaju.

Ne bih rekao da Google gazi MS tamo gdje su najjači jer MS je najjači u Win OS-ovima (ne govoim o WinMo), a tek onda Office i ništa to neće zamjeniti jer ljudi su prvenstveno navikli na MS office i teško da će se to promjeniti....bar ne u neko skorije vrijeme.

Ako ti koristiš google docs, tvoja stvar.....a google docs ionako nema veze s Officeom što se tiče konkurencije.

Kada bi google napravio Google office paket koji je 100% kompatibilan s MS officeom tek onda bi to bila konkurencija neke vrste.

Što se tiče WinMo...tu definitivno imaju novu konkurenciju od GOogle...

Inače, nisam ljubitelj Googleovih trenutnih ideja pa čak niti Androida, ali da je Google počeo uzimati drugima tržište....to je.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 12:08 (AtlantisCro).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Microsoft napada Google

ma neka se samo medjusobno kolju, za nas je ionako svejedno.

svaki americki kapital djeluje na istim principima i sve je to jedna hegemonije zapakirana samo u drukciji celofan i sa drukcijom masnom kao ukrasom

don't be evil muaahahahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neka rade što hoće.

Ja ći Win7 kupiti (imam i XP original) jer podržavam ljude koji su svoj trud uložili u dobar software.

Za office ne dame pare je meni treba verzija s Accessom koja košta pun k..... Dakle, to ću kupiti isto gdje i svi vi ostali.

18 godina
Microsoft napada Google

Ne želim se svrstati ni na čiju stranu ali mi se ponašanje Microsofta u zadnje vrijeme čini prilično smiješnim. Naime, ponašaju se kao malo dijete kojemu ukradeš slatkiš pa ono plačeeee i plačeeee...

Tako i M$...

Možda bi Microsoftu bilo pametnije da se manje tužakaju, a više obrate pozornost na reorganizaciju svoje tvrtke. Konstantno zavlačenje oko pojedinih proizvoda, a pri tome najviše mislim na zavlačenje oko WinMO 7, premda se i IE može uključiti u to, može se objasniti samo pretpostavkom da pojedinci u M$-u nisu sposobni voditi moderan "poslovni rat" s konkurencijom.

Što se tiče Googlea, ljudi su uveli sasvim novu dimenziju u poslovanje informacijskim tehnologijama i za to im se mora skinuti kapa, bez obzira što svatko od nas pojedinačno mislio o njima.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slažem se u potpunosti s tobom. MS je malo "spavao" dok nije imao konkurenciju tek sada se bude. Po meni MS može biti bolji zbog situacije... a ljudi su ti koji biraju.

17 godina
neaktivan
Microsoft napada Google

Još jedan radni dan u USA. Kod njih je međusobno tužakanje kompanija normalno ,tak da je ovo 'ništa novo'!! Strašna vijest! Iznenađen

zbuzanic kaže...

Microsoftu nije jasno da sve vise ljudi voli free stuff i da masovno puse na raznim projektima... Primjer je Google Docs, nemam potrebu kupit/instalirat office za neku izdrkotinu koju mi je neki uštogljeni office korisnik napravio. Fino uppam na docs-e otvorim i vidiš što je nakenjo unutra. Za sve kompliciranije stvari, tu je Openoffice portable 3.2 :)

Uostalom, normalno je da se medusobno tuzakaju... neka :) Imaju i jedni i drugi para pa neka odvjetnici zarade.

Većina ljudi nije ni platila MS Office i koriste ga samo na poslu.

I mi ovdje smo dnevno ''blaženi'' čitati tvoje izdrkotine ,a većina nas koristi MS Office na dnevnoj bazi ,po tvome smo svi uštogljeni office korisnici.

Spusti se napokon na Zemlju ,u real life!!

To jel neko koristi Office ,Open Office ,Google Docs ili nekaj deseto nema apsolutno nikakve veze sa viješću koja se komentira!!

Jedino pametno ovdje ti je zadnja rečenica!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 13:26 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Microsoft napada Google

Ja sam za Google! Microsoft prema mom mišljenju samo želi monopol. Vjerojatno je shvatio da polako gubi u borbi za njega, pa želi dati udarac Googleu koji se polako uspinje sa svojim kvalitetnim, jednostavnim i besplatnim programima.

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Microsoft napada Google

I jedan i drugi su monopolisti. Svak u svom segmentu. Stvar je slijedeća, ako ti mene tužiš za monopol u mom igralištu onda ću i ja tebe za monopol u tvom. Jednostavno i ništa novo.

Nekužim zašto ovolike tenzije među vama. Meni ova situacija ni iz đepa ni u đep. Ok, imat ću za 5 godina neki novi feature kojeg neću morat platit. So what? ako mi stvarno treba onda ću rađe platit.

I na kraju krajeva ništa nije besplatno.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Microsoft napada Google

Mislim da je istina da google zapostavlja  konkurentske stranice. 

Npr. Scribd zna stavit tek na drugu stranicu, a ta stranica je konkurent google booksu.

Na scribdu ima hrvatskih knjiga (lektira itd) dok se na google booksu teže nađe.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Microsoft napada Google

ouuuu yeahhh Clah of Titans

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: