Microsoft Courier

poruka: 6
|
čitano: 2.153
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft Courier".
16 godina
Microsoft Courier

Tu su samo stavljene dosad već poznate stvari u jedno. Ko to treba zasebno e-čitač ka gotovo svaki noviji mobitel podražava pdf ili .doc.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Microsoft Courier
captain_soap_McTawish kaže...

Tu su samo stavljene dosad već poznate stvari u jedno. Ko to treba zasebno e-čitač ka gotovo svaki noviji mobitel podražava pdf ili .doc.

Nekima je ekran od 3 inča premali za bilo kakvo čitanje.

Na mobitelu je gotovo nemoguće čitati stručne pdf-ove s grafikonima, slikama i sl.

A da ne govorimo da možeš imati cijelu biblioteku i sve uredske spise na jednom mjestu.

16 godina
neaktivan

Da se to uporabi u školama to bi bilo savršeno...

Dompa
16 godina
wyks kaže...

Na mobitelu je gotovo nemoguće čitati stručne pdf-ove s grafikonima, slikama i sl.

A da ne govorimo da možeš imati cijelu biblioteku i sve uredske spise na jednom mjestu.

Ne mislim samo na mobitele. Postoje netbookovi i kompjuteri.

18 godina
wyks kaže...

Ne mislim samo na mobitele. Postoje netbookovi i kompjuteri.

Mobiteli su definitivno premali za čitanje PDF-a, kompjuter je fiksiran, a ne vidim zašto bi za čitanje knjiga trebalo tipkovnicu i sve ostalo što ima netbook. Uz to sve, rezolucije na novim monitorima (16:9) nisu baš pogodne za čitanje knjiga koje su obično u A4 formatu. Već od same pojave netbooka se nadam da će se pojaviti tablet-netbook i za sada po svemu što sam vidio iPad je najbliže onome što ja želim. Kod ovom MS-ovog mi se ne sviđa razdvojeni ekran čime se gubi mogućnost prebacivanja iz landscape u portrait i obratno.

There's no business like showbusiness
17 godina
neaktivan
Microsoft Courier

Digitalni TS rokovnik

Super!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: