Mercury Extreme Pro

poruka: 8
|
čitano: 1.628
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mercury Extreme Pro".
18 godina
neaktivan
Mercury Extreme Pro

i dalje previse

potpis :D
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Mercury Extreme Pro

Baš me zanima koji je najveći kapacitet SSD-a u teoriji?

http://www.erepublik.com/en/referrer/Van+Raus
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Mercury Extreme Pro
Raus kaže...

Nešto slično ovome?

http://www.tomshardware.com/news/OCZ-Z-Drive-RAID,7181.html

Radio, ne radio, svira radio!
17 godina
neaktivan
Mercury Extreme Pro

Ja sam zamjenio 250GB HDD sa 80GB SSD u laptopu, za 1400kn. Vrijedi svake lipe zamjena.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
buco74 kaže...

Ja sam zamjenio 250GB HDD sa 80GB SSD u laptopu, za 1400kn. Vrijedi svake lipe zamjena.

meni je to taman sistem particija .

potpis :D
18 godina
Raus kaže...

U teoriji? Pa vjerojatno koliko je moguće fizički strpati čipove na površinu koja bi graničila s gabaritima kućišta u koje stavljaš hard disk, ili ako ti to nije problem onda vjerojatno kapacitet koji trenutno koristi DARPA ili NSA (možda još neki),a radi se o punoj iskoristivosti 64 bitne alokacije, možda postoji i veće nešto

18 godina
neaktivan

Nemoj zaboraviti na zagrijavanje koje bas nije zanemarivo. U osnovi, chipovi bi se mogli stavljati bez kucista sto bi doprinjelo povecanju kapaciteta za 20 - 30% ali....

Ako uzmemo da se radi o BGA kucistu dimenzija 10 x 10mm koje ima 128gbit flash (vidim da se najavljuju 512gbit) lako je izracunati koliko ih stane u disk dimenzija 90 x 60mm. Ako stavimo malo mjesta medju chipovima to bi bilo nekih 24 chipa po plocici, tj 384 GB (gigabytea). U disk bi se mogle staviti takve dvije plocice pa su kapaciteti od nekih 750GB ili 1TB moguci.

18 godina

Kako primjećuješ razliku? Bootanje, brzina rada u win, multitasking?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice