MAXtv od sada i bez MAXadsl-a

poruka: 33
|
čitano: 7.730
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MAXtv od sada i bez MAXadsl-a".
17 godina
MAXtv od sada i bez MAXadsl-a

pa zato sto  je taj kabel prvotno bio namjenjen telefonu a ne netu.internet je ipak nastao poslje telefona.

u njemackoj kao sto mnogi znaju ima net preko strujnih vodova e sad isto tako mozes postaviti i pitanje tamo,zasto ja moram imati prikljucak za struju ako zelim imati samo net preko strujnih vodova

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: MAXtv od sada i bez MAXadsl-a

Zato sto je HEP (Elektra) drzavna firma i u njoj sjede ljudi kojih nije briga za brzi internet.

Bilo je pokusaja da oni to pokrenu ali ih je T-Com zaustavio.

Ali cak da su uspjeli to pokrenuti, nemaju kadra koji bi taj projekt proveo do samoga cilja.

17 godina
neaktivan
RE: MAXtv od sada i bez MAXadsl-a
crozoki kaže...

pa zato sto  je taj kabel prvotno bio namjenjen telefonu a ne netu.internet je ipak nastao poslje telefona.

u njemackoj kao sto mnogi znaju ima net preko strujnih vodova e sad isto tako mozes postaviti i pitanje tamo,zasto ja moram imati prikljucak za struju ako zelim imati samo net preko strujnih vodova

Znači mreža b.neta je prvo bila za tv pa bi onda tribali uvjetovat uzimanje pretplate na tv da bi moga uzet i internet?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice