Marshmallow za LG G4

poruka: 11
|
čitano: 2.951
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Marshmallow za LG G4".
16 godina
Marshmallow za LG G4

Bravo za LG. Počinje pokazivati uspavalim divovima (Samsung, HTC, Sony) kako treba raditi podrška za korisnike i njihove uređaje. Nudeći im ekspresno implementaciju, te samim time i podršku za nove verzije Androida.

Kapa do poda.

Na ovaj primjer bi se trebali ugledati i ostali vrhunski proizvođači mobitela, koji ubrzo zanemaruju podršku za svoje top uređaje i nude nove sa jednakom sudbinom.

Osobno imam LG G3 koji je počeo sa KitKat-om, pa dobio Lollipop, a sada će dobiti Marshmallow.

Svaka čast i samo napred, ostali mogu samo zaviditi.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Marshmallow za LG G4

Kad ce stici nadogradnja za LG G3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Marshmallow za LG G4
aki90 kaže...

Kad ce stici nadogradnja za LG G3?

Trebala bi do kraja godine ili najkasnije početkom iduće godine.

15 godina
neaktivan
Marshmallow za LG G4

Koliko sam upoznat neče biti update-a za LG G3, tj zadnja verzija je 5.0 Lollipop

jež ovo ono

0 0 hvala 0
18 godina
jaco_sa kaže...

Koliko sam upoznat neče biti update-a za LG G3, tj zadnja verzija je 5.0 Lollipop

http://www.ibtimes.com/android-60-marshmallow-update-master-list-devices-samsung-lg-motorola-htc-sony-xiaomi-2145861

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2015 23:06 (Nefil).
18 godina
Marshmallow za LG G4

ili fino flashash poljaka cim bude dostupan i ne ovisit o operaterima 

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2015 23:43 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
jaco_sa kaže...

Nisi dobro upoznat.

14 godina
neaktivan
Marshmallow za LG G4

Ajde Ive šta me cimaš tu. Čekam ga od prošlog tjedna od kad su najavili da će doć ovaj tjedan. Sad kad si ovo napisao ja mislio da je konačno i došao.

youtube.com/mislavbusic

0 0 hvala 0
18 godina
Marshmallow za LG G4

Možeš ti i taj poljski skinuti i flashati preko LG Flash Tools-a, ne gubiš time garanciju (dok god ga ne rootaš i sl.). Tako sam i ja flashao svoj G3 čim je izašla prva verzija Lollipopa. I opet ću čim izađe Marshmallow za G3.

1 0 hvala 0
16 godina
Nefil kaže...
jaco_sa kaže...

http://www.ibtimes.com/android-60-marshmallow-update-master-list-devices-samsung-lg-motorola-htc-sony-xiaomi-2145861

G2 neće? Apsolutno. A u startu ga navodili na svakoj stranici.

16 godina

Ostaje nada :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 1:51 (LogicusMPS).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice