Manji od netbooka - midget PC

poruka: 3
|
čitano: 863
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Manji od netbooka - midget PC".
16 godina
neaktivan

hmm zvuči zaniamljivo....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam nekakav Coby mp3 player iz amerike donešen... Jedna riječ - loše. Ako COby bude sarađivao sa Kinezima (od čije se kvalitete robe opet uvjeravam od čitača kartica do velikih A1 printera kojeg evo imam u sobi, Encad, nekakav Kodakov kineski alter ego) - ne samo da ne kupujem, već unaprijed upozoravam. Ali opet ostaje nade za pozitivna iznenađenja.

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino.Offtopic - kineska roba je tako loša, da mi je žao što nema tvornica u BiH ili Hrvatskoj koje će uraditi isti posao - kopirati tuđi dizajn, i nalijepiti svoje ime ili nikakvo, kao što je slučaj sa ovim A1 printerom. (60 inča - tako kaže driver, NovaJet 1000i 60")

Zar smo baš spali na to da od Kineza kupujemo elektroniku. Gorenje Slovensko. Pa vidi ih. Izmislili sve pojmove za kineze. Oduvjek je tako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Prva asocijacija na sve što ima "midget" u nazivu: debeli Nemci i bičevi. Mislim da ću ovo zaobići u širokom luku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice