Magic Mouse za PC

poruka: 44
|
čitano: 11.257
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Magic Mouse za PC".
18 godina
neaktivan
Magic Mouse za PC

hehe, hoce itko kupovati stakora?

Malo mi se cini previse fensi i bezveze.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Magic Mouse za PC

meni se cini bas odlican! i planiram ga kupit za kojih 10ak dana...jos samo da je mac uzet i voila :))

16 godina
neaktivan
Magic Mouse za PC

Ja ga imam na svom hackintoshu.

Mis je super. Sve ove mogucnosti sa touchom rade odlicno. Jos postoje i dodatni programi koji povecavaju broj opcija.

Nije jako ugodan za koristenje kao recimo neki logitech ali nije ni upola tako grozan kako izgleda na slikama

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
meddle kaže...

Mis je super. Sve ove mogucnosti sa touchom rade odlicno. Jos postoje i dodatni programi koji povecavaju broj opcija.

Nije jako ugodan za koristenje kao recimo neki logitech ali nije ni upola tako grozan kako izgleda na slikama

Kakve su mu tocno mogucnosti?

Kako klikas, jel nezgodno, tesko se navuknuti? Nisam skuzio, jel upoce ima klik, ili je sve na dodir?

I cini se skroz nezgodan, tanak...

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
18 godina
neaktivan
Magic Mouse za PC

A internet je valjda prepun slika ovog mišonje u svim mogućim pozama

http://gizmodo.com/5385834/apple-magic-mouse-hands-on

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Magic Mouse za PC

Miš je odličan vidio sam ga u Game Playu i čini mi se odličan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
goodye kaže...
meddle kaže...

Kakve su mu tocno mogucnosti?

Kako klikas, jel nezgodno, tesko se navuknuti? Nisam skuzio, jel upoce ima klik, ili je sve na dodir?

I cini se skroz nezgodan, tanak...

Ima klik. Samo jedan. Cijela gornja povrsina je jedan veliki klik xD

Sad dal je lijevi ili desni ovisi o tome dal drzis prst na lijevoj ili desnj polovici misa.

Znaci npr. drzis oba prsta gore i da bis kliknuo samo stisnes lijevim. Ako zelis desni klik onda dignes lijevi prst na moment i stisnes desnim.

Scrolanje ide normalno, samo prstom gore dole povlacis i ima onaj momentum scrolling ko iphone.

Back/forward ide tako da sa dva prsta trznes lijevo/desno.

A sad ostale mogucnosti preko recimo bettertouch toola su svakakve. tap sa 2,3,4 prsta, klik sa 3 prsta umjesto srednjeg gumba, scroll sa 2 ili 3 prsta i svasta drugo sta dolazi u novijim verzijama

18 godina
neaktivan
Magic Mouse za PC

Jesam li se mozda zeznuo kad sam rekao da je bezveze?

Cijena? Jesi na mac-u ili win-u? radi li sam svim programima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Magic Mouse za PC

Ne hvala.

Nisam lud.

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Magic Mouse za PC

hihihihihihihihihihi

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Ne hvala.

Nisam lud.

Samo Psihotičan?

16 godina
Psiho246 kaže...

Ne hvala.

Nisam lud.

Ili spammer čak?

18 godina
dgigibao kaže...
Psiho246 kaže...

Ne hvala.

Nisam lud.

Samo Psihotičan?

To vec da.

Lisac1606 kaže...
Psiho246 kaže...

Ne hvala.

Nisam lud.

Ili spammer čak?

Da, ja sam spammer koji je na ovom forumu vec 20 mjeseci, a nisam protjeran, gospon 7 tjedana. Namigiva

Usput bi mogao potraziti definiciju spam-a, a ako nakon toga jos uvijek mislis da je moj post spam, molim te ukazi mi tocno kako i na koji nacin je to spam.

Mis je smece. Dizajn je gori od Mighty-a kako vidim, a probao sam Mighty-a i osjecaj je koda taj mis nije za ruku vec za upravljanje an*s-om.

I sad ako mislis da je pametnije koristiti taj mis na PCu gdje imamo veliki izbor odlicnih Microsoft, Logitech i Razer miseva...onda se odi bacit s nebodera.

- Psiho246
18 godina
neaktivan
Magic Mouse za PC

Samo pazite da niste pušači ako ga mislite nabaviti :)

Apple je dim od cigareta klasificirao kao kontaminirani materijal i ako nađu ga u njihovim proizvodima mogu vam ga odbiti popraviti.

"According to the Consumerist magazine a Mac user claims that Apple voided her warranty and refused to repair her machine because it was "contaminated" with cigarette smoke.The same thing happened last year when another user hit the headlines when cultists from the Apple religion refused to service a system due to the "health risks of secondhand smoke." There are probably more, we only hear about it when they complain by way of a magazine.

Initially an Apple service center agreed to repair a machine before telling the owner repairs were not possible because the system contained some sort of smoke residue. Smoking "contaminates a machine" and voids the warranty, the people were told."

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Samo pazite da niste pušači ako ga mislite nabaviti :)

Apple je dim od cigareta klasificirao kao kontaminirani materijal i ako nađu ga u njihovim proizvodima mogu vam ga odbiti popraviti.

"According to the Consumerist magazine a Mac user claims that Apple voided her warranty and refused to repair her machine because it was "contaminated" with cigarette smoke.The same thing happened last year when another user hit the headlines when cultists from the Apple religion refused to service a system due to the "health risks of secondhand smoke." There are probably more, we only hear about it when they complain by way of a magazine.

Initially an Apple service center agreed to repair a machine before telling the owner repairs were not possible because the system contained some sort of smoke residue. Smoking "contaminates a machine" and voids the warranty, the people were told."

da, vidio sam taj tekst neki dan ... nisam još siguran što bi mislio o tome :D ... iako bi i ja razmislio bi li popravljao nečje žuto od nikotina računalo Smijeh 

A.
16 godina
neaktivan
goodye kaže...

Jesam li se mozda zeznuo kad sam rekao da je bezveze?

Cijena? Jesi na mac-u ili win-u? radi li sam svim programima?

Na hackinotshu sam. Ali imam dual boot sa win7.

Na OS X-u sve radi savrseno.

U windowsima sa sa ovim programom iz naslova mi radi scrol i lijevi i desni klik. Bez toga radi samo lijevi klik.

Ali ionako Win koristim samo za igranje pa koristim Logitech G9, jer magic mouse definitivno nije za igranje.

Cijena je 599 kuna.

Psiho246 kaže...

Mis je smece. Dizajn je gori od Mighty-a kako vidim, a probao sam Mighty-a i osjecaj je koda taj mis nije za ruku vec za upravljanje an*s-om.

I sad ako mislis da je pametnije koristiti taj mis na PCu gdje imamo veliki izbor odlicnih Microsoft, Logitech i Razer miseva...onda se odi bacit s nebodera.

Kako znas da je smece ako ga nisi probao? Po slici?

Mis izgleda neugodan ali je zapravo dosta dobar, naviknuo sam se vec nakon par sati koristenja, a nakon 2-3 dana vec na njemu radim brze nego sa obicnim, jer je touch jako koristan ne samo na netu nego recimo u PS-u sa skorlanje u svim smjerovima.

Inace, rade i Logitech i razer misevi na mac-u.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 14:46 (meddle).
16 godina
Psiho246 kaže...

Da, ja sam spammer koji je na ovom forumu vec 20 mjeseci, a nisam protjeran, gospon 7 tjedana. Namigiva

Usput bi mogao potraziti definiciju spam-a, a ako nakon toga jos uvijek mislis da je moj post spam, molim te ukazi mi tocno kako i na koji nacin je to spam.

Na forumu si već 20 mjeseci? Big deal. Get a life ako je to strašno važan podatak za ovu diskusiju. Belji se

Ali tvoj post "Ne hvala" je čisti spam. Nije nimalo pridonio diskusiji nit je on-topic. A usput je izazvao i omanji flame-war (naravno i ja sam kriv za to, no sve u svrhu da ilustriram svoju originalnu nakanu- da spammaš).

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 16:56 (Lisac1606).
18 godina
meddle kaže...
Psiho246 kaže...

Mis izgleda neugodan ali je zapravo dosta dobar, naviknuo sam se vec nakon par sati koristenja, a nakon 2-3 dana vec na njemu radim brze nego sa obicnim, jer je touch jako koristan ne samo na netu nego recimo u PS-u sa skorlanje u svim smjerovima.

Nisam bio probao ni Mighty-a pa sam po izgledu i funkcijama tvrdio da je smece. Onda sam ga probao i jos uvijek tvrdim da je smece.

Inace postoji dizajn kojeg veliki proizvodaci poput Microsofta, Logitecha i IBM-a usavrsavaju vec desetljecima.

Razlog zasto tako izgledaju je ergonomija.

Misevi se dizajniraju da savrseno sjednu u ruku za sto ugodniju upotrebu i za sto preciznije pokrete.

Magic kao i Mighty se ne drzi tog principa. Ruka na njih ne sjeda kako treba jer su premali i preniski. Uopce ruka ne sjeda na njih tako da su neudobni za koristenje.

Apple uvijek pokusava bit drukciji, ali drukcije nije uvijek bolje.

Znam da svi misevi rade na mac-u ali nije to tema, vec apple mis na PC-u.

- Psiho246
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
meddle kaže...
Psiho246 kaže...

Nisam bio probao ni Mighty-a pa sam po izgledu i funkcijama tvrdio da je smece. Onda sam ga probao i jos uvijek tvrdim da je smece.

Inace postoji dizajn kojeg veliki proizvodaci poput Microsofta, Logitecha i IBM-a usavrsavaju vec desetljecima.

Razlog zasto tako izgledaju je ergonomija.

Misevi se dizajniraju da savrseno sjednu u ruku za sto ugodniju upotrebu i za sto preciznije pokrete.

Magic kao i Mighty se ne drzi tog principa. Ruka na njih ne sjeda kako treba jer su premali i preniski. Uopce ruka ne sjeda na njih tako da su neudobni za koristenje.

Apple uvijek pokusava bit drukciji, ali drukcije nije uvijek bolje.

Znam da svi misevi rade na mac-u ali nije to tema, vec apple mis na PC-u.

nije ni dizajniran da ruka na njega sjeda ... ruka stoji van tj dlan na stolu a samo prsti na mišu. Mislim da je prilično stvar navike ... ja kad uzmem logitecha nekog glomaznog ili msft užasno mi je neudoban. Al kome što paše, hvala bogu pa miševa ima koliko oćeš za svakoga po nešto. 

A.
18 godina
artfull kaže...

nije ni dizajniran da ruka na njega sjeda ... ruka stoji van tj dlan na stolu a samo prsti na mišu. Mislim da je prilično stvar navike ... ja kad uzmem logitecha nekog glomaznog ili msft užasno mi je neudoban. Al kome što paše, hvala bogu pa miševa ima koliko oćeš za svakoga po nešto. 

Hehe, Artfull naucio sam da je pametnije ne uc u raspravu s tobom u vezi Apple-a, pa se ja odmah povlacim.NamigivaSmijeh

- Psiho246
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
artfull kaže...

Hehe, Artfull naucio sam da je pametnije ne uc u raspravu s tobom u vezi Apple-a, pa se ja odmah povlacim.NamigivaSmijeh

http://www.computerworld.com/s/article/9141254/Elgan_Four_things_you_need_to_know_about_Apple?taxonomyId=163&pageNumber=1

neke jednostavne upute Namigiva

A.
18 godina
neaktivan

poanta je da prihvatiš nešto kako je ili ne prihvatiš. :D meni su oni super takvi kakvi jesu, da ih nema valjalo bi ih izmisliti. Zapravo sam se dobro nasmijao na članak i na steveov odgovor, u najmanju ruku treba cijeniti da je barem osobno odgovorio ... i to sa svog ajfona Smijeh lool

sorry za off topic ako je off topic, inače magica nisam još probao ali takvi su ( niski i maleni ) svi miševi od applea. Neki ih mrze, nekima su dobri ili odlični.

A.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Magic Mouse za PC
mozda nakon dvadeset jerbo vec petnaestak radim gotovo iskljucivo na appleovim misevima. :D
A.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
artfull kaže...
mozda nakon dvadeset jerbo vec petnaestak radim gotovo iskljucivo na appleovim misevima. :D

Kako da ne - 15 godina si radio s Magic Mouse-om pa znaš kako je to. Drugi puta bolje pročitaj što je napisao

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
18 godina
neaktivan
Magic Mouse za PC
da si sam citao thread vidio bi da sam napisao da su svi appleovi miševi niski i maleni. nekom odgovaraju neko
ne.

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Alex55 kaže...
Istina je da će te za par godina rada na takvom mišu boliti zglobovi na rukama i ramena....

Nakon 15 godina na Logitech-u imatces artritis u rukama kao i ja. Sad radije koristim shourcuts, nema veze s koji mis koristis vec koliko dugo i intezivno klikas.

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Magic Mouse za PC

koliko bullshita

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ma danas je sve "disposable" Neznam, ja ću sigurno kupiti novi iPod kad mi ne budu više valjali ovi ili im baterije riknu ... imam v3 od 40 Gb, mislim da je kupljen ima cca 5 godina, radi mi kao prijenosni disk i backup ili za streamanje glazbe. Ostali podovi su stari po par godina i svi rade i baterija im radi sasvim dostatno, preko 20 sati na nano starom oko godinu ipo i pitaj boga koliko na starom šaflu ... Kad mi bude trebao ako mi bude trebao novi iPod, za koju godinu, kupiti ću novog.

Što se macova tiče, ima ih starih po 5, 6 ili i više godina i u funkciji su , dapače zarađuju ljepe novce i dalje jer se na njima radi. Nemam namjeru nadograđivati ih nego ću ih ili prodati ili pokloniti kad dođe vrijeme za zamijenu. Recimo G5icu staru 5 ili 6 godina će uskoro zamijeniti iMac 27 kad dođe kod nas.

Što se tiče OSa, novi snow leopard je 150 kn ... ja sam stavio pirata jer apple ne pita za serijske brojeve nikada, a za misec dva ću ionako uzeti novi Mac barem jedan pa ću dobiti i original ... nije greda. Tako da sve to što si napisao uopće ne stoji ... ljudi kupuju nove stvari ionako, a Macovi se koriste duže nego PC ji u prosjeku, a ne obratno. Masa studija još uvijek radi na 10 godina starim G4orkama, a na jednoj sam i sam radio do nedavno.

Inače, btw, nikada nisam zamijenio grafičku karticu na niti jednom Macu ni u sedam godina i više starim mašinama ( jednom sam dobio novu pa sam stavio ), nije bilo nikakve potrebe, jedino što sam dodavao su bili Ram i HD ovi ... i jednom ili dvaput novi optički ... . Nikada nisam mijenjao bateriju na niti jednom mobitelu ( prije toga bi se pokvario, raspao ili bi dobio novi ) ... dakle ... danas je jednostavno takvo vrijeme, kada se pokvari baci, popravljaju samo čudaci Neodlučan

btw ako baš trebaš zaminiti bateriju na iPodu ili na mac laptopu, nova baterija i zamijena i nije skuplja nego je prije bila samo baterija ... tako da ... ono ... wtf?

isprike na off topicu ... 

A.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2009 13:18 (artfull).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Magic Mouse za PC
Sa svakim novim macom naravno dolazi snow leopard tj aktualni OS. Ukoliko je mašina neka sa skladišta starija ( dakle sad preko 3 mjeseca ) pa dolazi sa starijim sistemom onda bi trebao imati pravo na to da ti uz nju poklone i novi dvd sa snow leopardom.
A.

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Magic Mouse za PC

Ok momci, dosta offtopičarenja :)

Magic Mouse je jedna velika prekretnica u profesionalnoj uporabi miša.

Gamerima neće biti interesantan zbog nedostatka dodatnih tipki, visine i dizajna općenito (ne paše na ruku). Upravo se zato žuč i prolijeva jer vidim da se ovdje ljudi ponajviše igraju na računalu, a nek nakon toga dolazi nekakav konkretan rad. No oni su već odabrali svoje: Logitech i Razer nude fantastične miševe za gamere koji dalje od njih ne moraju gledati, ali isti jako dobro funkcioniraju u profesionalnom korištenju. Međutim, ono što nemaju a MM ima:

Touch površina na mišu.

Ovaj feature na mišu ima ogroman potencijal jer neminovno ubrzava rad, a dizajn je upravo kakav treba biti jer da je sličan klasičnim ergonomskim miševima, multitouch površina ne bi bila toliko pogodna za korištenje.

I prije nego se krene pljucati imajte u vidu da je MM prvi od svoje vrste. Nakon njega možemo očekivati druge proizvođače da ga kopiraju i pokušaju napraviti bolji proizvod. Nadam se da će im to i uspjeti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice