Logo za HTML5

poruka: 26
|
čitano: 2.739
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Logo za HTML5".
18 godina
Logo za HTML5

Glupo, kao Superman.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Logo za HTML5

Bilo bi im bolje da zavrse faking standard nego da gube vrijeme oko logotipa.

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!

16 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Logo za HTML5

/agreed

DUMP udruga mladih programera
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Logo za HTML5

Najbolji logoi u jednostavni logoi. Ovo nije takav logo.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

1 1 hvala 0
18 godina
RE: Logo za HTML5
Random. kaže...

Najbolji logoi u jednostavni logoi. Ovo nije takav logo.

Po cemu?

17 godina
neaktivan
Logo za HTML5

Hoće li ih sad tužiti Superman?

tnakir kaže...

Po cemu?

Po krakovima koji izlaze iz štita i kompliciranom S.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 11:38 (Tom69).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logo za HTML5

Vuče mi na retro.... Trebali su nešto dinamično, jednostavno da simbolizira budućnost web-a a ovo je

fail fail
Kad sve ostalo zakaže, pročitaj upute..

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logo za HTML5

Staromodno! Izgleda kao etiketa na boci tekucine za ciscenje kade i kupatila...

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logo za HTML5

Svida mi se samo sto je simple.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logo za HTML5

dobra tipografija sanserif, jednostavna i univerzalna. što se znaka tiče, kuzo je komentirao da ga podsjeća na supermena. znači neš jako, neustrašivo  i opet univerzalno :).

sviđa

4 0 hvala 0
18 godina
Logo za HTML5

Takodjer morate uzet u obzir da ce ekipa ovaj logo gurati u futere svojih HTML5 webova kako bi istaknuli da je kompatibilan sa standardom isto kao sto su stavljali da je W3C valid. Logo mora bit jasan i na malim dimenzijama i slicno. Sam logo je odlican. Sad zavrsite ovaj odlican standard i pustite nas da radimo :)

3 0 hvala 0
17 godina
Logo za HTML5

Odlican logo ali za antivirusni program

Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ti bi dao grafičkim dizajnerima da pišu faking standard?  {#}

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
18 godina

Najgore kod svih tih standarda je da opet svaki browser radi po svom, ne prikazuje web stranicu onako kako bi trebalo i onda webmasteri moraju plutati između da se web stranica vidi na svakom računalu, browseru, OS-u, verziji browsera...

Inače su ti standardi glupi kad browseri rade po svom, izdaju svoje tagove i svoja rješenja umjesto da jednom za svagda svi počnu točno prikazivati onako kako W3C kaže i gotovo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 14:56 (makopos).
17 godina

Da bilo bi lijepo da svi browseri u potpunosti podrzavaju w3c standarde. Nazalost bojim se da se u buducnosti kompatibilnost nece popraviti. w3c je jednostavno prespor u donosenju standarda (Sto se i vidi iz HTMLa5). Da browseri ne uvode svoja rjesenja (koja jos nisu standardizirana od strane w3c-a jer jos nisu stigla na red) vjerujem da bi w3c bio jos polaganiji (ako je to uopce moguce) u svom poslu.  :(

18 godina
paintb0x kaže...
tnakir kaže...

Ti bi dao grafičkim dizajnerima da pišu faking standard? {#}

Znas sto sam htio reci :)

16 godina

taška kopija loga od comodo firewall

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
18 godina
Logo za HTML5

Ne vidim neke veće probleme u prikazivanju stranice u različitim browserima, osim ako koristiš IE6, ali za tu populaciju me iskreno briga, što će retardiranom korisniku nove tehnologije.

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ide mi više na živce svaki put za css pisati svaki hebeni prefiks za svaki preglednik posebno... + što neki preglednici nepodržavaju neku html5 mogučnost , dok npr drugi podržava...

18 godina
zbuzanic kaže...

Ne vidim neke veće probleme u prikazivanju stranice u različitim browserima, osim ako koristiš IE6, ali za tu populaciju me iskreno briga, što će retardiranom korisniku nove tehnologije.

Nije istina da samo IE6 ne podrzava vecinu toga. IE7 ne podrzava hrpu toga, dalje ostali browseri ne podrzavaju komplet HTML 5 featura.

Sto ce retardiranom korisniku nova tehnologija!?!?!? Pa poanta je da se svim korisnicima stranica isto renderira.

Nebriga za 50% surfera puno govori o tebi kao developeru jer vecina klijenata kojima radis stranicu ce tu istu stranicu gledati u IE6... A cim se pocmes izmotavat da je to jer IE6 nevalja (ajde ti njima objasni da je veliki M$ tu zasro) ispadas amatercina koja nezna svoj posao. 

17 godina
neaktivan
Logo za HTML5

ja koristim block ie6 na svim svojim stranicama (znaci otvori se najednostavniji mogucni html sa linkovima za ie update ili download ff-a chomre itd) i ne namijeravam to maknut, znam da ispadam amater al iskreno briga me za takve budale, oni ionako nebi znali ni iskoristit bilo kakav sadrzaji na mojim stranicama

strajk protiv korisnika ie-6!

a jedan napredniji sajt je blokiran i za ie 7.

ps tnakir, nije istina da 50% korisnika ima ie6, ni blizu

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 0:56 (Escudo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Escudo kaže...

ja koristim block ie6 na svim svojim stranicama (znaci otvori se najednostavniji mogucni html sa linkovima za ie update ili download ff-a chomre itd) i ne namijeravam to maknut, znam da ispadam amater al iskreno briga me za takve budale, oni ionako nebi znali ni iskoristit bilo kakav sadrzaji na mojim stranicama

strajk protiv korisnika ie-6!

a jedan napredniji sajt je blokiran i za ie 7.

ps tnakir, nije istina da 50% korisnika ima ie6, ni blizu

Neznam tocne podatke ali mislim da nisam puno falio. U ostalom i 30% je puno.

17 godina
neaktivan
Logo za HTML5

Evo google analytics sa jedne moje stranice namijenjene siroj opcoj populaciji, stranica ima oko 100 jedinstvenih posjeta dnevno iz zemalja iz regije, i napominjem da se neradi o stranici namijenjenoj IT populaciji poput bug.hr vec obicnim korisnicima.

Naravno da ova stranica ne predstavlja cijeli web daleko od toga, ali se moze uzeti kao prosjecan domaci primjer kada se radi o web browserima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Escudo kaže...

Evo google analytics sa jedne moje stranice namijenjene siroj opcoj populaciji, stranica ima oko 100 jedinstvenih posjeta dnevno iz zemalja iz regije, i napominjem da se neradi o stranici namijenjenoj IT populaciji poput bug.hr vec obicnim korisnicima.

Naravno da ova stranica ne predstavlja cijeli web daleko od toga, ali se moze uzeti kao prosjecan domaci primjer kada se radi o web browserima.

Uzorak ti je malo mali...

17 godina
neaktivan
Imate statse na stranicama W3 schoolsa, IE7 se jos uvik triba podrzavat nazalost. Iako ako radis normalno nemas problema ni sa IE7, ne vidin u cemu je problem. Ako ti stilovi pucaju puno stvarno nije do browsera nego do tebe. Lipo izbjegaji margin, koristi reset i semanticki i formalno ispravan kod i nemas problema (napisano bez ikakve zle namjere)
DUMP udruga mladih programera
18 godina
Fearless kaže...
Imate statse na stranicama W3 schoolsa, IE7 se jos uvik triba podrzavat nazalost. Iako ako radis normalno nemas problema ni sa IE7, ne vidin u cemu je problem. Ako ti stilovi pucaju puno stvarno nije do browsera nego do tebe. Lipo izbjegaji margin, koristi reset i semanticki i formalno ispravan kod i nemas problema (napisano bez ikakve zle namjere)

Ma cak nije ni margin problem. Sve se to da zaobic a da postuje W3C standard uz dvije linije koda. Ja zapravo ne kuzim ove sto rade css-ove za razlicite browsere pa onda ucitavaju ovisno o browseru drugaciji file.

Ako je CSS dobro napisan, onda se prikazuje jednako u SVIM browserima (naravno, ako se ne koriste djidje midje tipa CSS3 i slicno).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice