Ovo je baš fora!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma naslovnica je za deset.
Nisam znao da tiskate onako mala izdanja Bug-a 
Jedna od boljih naslovnica definitivno 
Zanimljivo, ali zašto makete... hmm...3D studio. :)
Ma naslovnica je za deset.
Nisam znao da tiskate onako mala izdanja Bug-a 
kakva mala izdanja, ne kužim :)
kakva mala izdanja, ne kužim :)
Pogledaj na onome malome stolu 
hm, mislim da znam andreju (ako je iz paga?), isli smo zajedno u srednju skolu, svaka joj cast!
potupno se slažem... jedna od najboljih naslovnice zasigurno
a i mini BUG-ovi su predobri
svaka čast na trudu
Naslovnica je jedna od najorginalnijih koje sam vidio do sada, i to ne samo u BUG-u...
Odlično!Dokaz da nije potreban uber-profesionalan fotoaparat i žestoko znanje 3D modeliranja,nego samo malo kreativnosti i dobre volje.Svaka čast!
Odlična naslovnica, čim sam je vidio u najavi BUG-a odmah mi se osmjeh protegnuo licem
. Mogli biste barem ponekad izraditi takvu foto-naslovnicu, sjećam se kako ste prije ('90-ih) znali imati lijepe i zanimljive naslovnice, npr. kada su se testirali monitori ili prijenosnici, fotografirali biste ih i obradili fotografiju te dobili izuzetno realističnu, a istodobno i visokoestetiziranu naslovnicu.
Nije baš zgodno gledati taj televizor sa tog kauča, dok je u tom položaju u odnosu na televizor :D
Bolja mi je ova prva slika (glavna slika teksta) sa više detalja..
Ali naslovnica je stvarno originalna!! Svaka čast na ideji..
pa puno je teže napravit maketu i dobit ideju napravit takvo nešto i to iz otpada praktički...Tomislava znam osobno i znam s ćime radi nego u 3D studiju to napravit....
A fotić im je über-profi! 
Pa jer su point and shoot fotići odlični za ovakve close-up kadrove 
Naslovnica je odlična, jedna od boljih po mom sudu. Ipak, šteta što na naslovnu nije dospio "frižiderčić", on mi je ipak the best, onako malo hrđav...