LibreOffice RC2

poruka: 17
|
čitano: 3.701
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LibreOffice RC2".
15 godina
neaktivan
LibreOffice RC2

skida se

BFBC2: Drugar
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
LibreOffice RC2

skinuo :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
RE: LibreOffice RC2

instalirao :)

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
17 godina
neaktivan

Meni se skida, deinstalirat ču openoffice kada skinem ovaj :) 

početnici ili napredni posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com i naučit čete više o linuxu
17 godina
neaktivan
LibreOffice RC2

Koristim Go-oo fork jer je bolji i brži od OpenOffice-a zato što sadrži brojna poboljšanja koja Sun Microsystem nije htio prihvatiti za OpenOffice iz sebičnih razloga. Go-oo će se ukinuti u korist LibreOffice-a jer dijele istu filozofiju. Nadam se da će LibreOffice biti barem jednako dobar kao Go-oo s obzirom da će sadržavati njegova poboljšanja. Ne namjeravam instalirati LibreOffice dok ne izađe finalna verzija jer mi je Go-oo i više nego dobar.

Is it weird that this gave me an orgasm?

4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
LibreOffice RC2

Naravno da će LO biti odličan. Sad kad su se konačno riješili Suna, tj. Oracela, napokon se mogu osloboditi, možemo očekivati samo poboljšanja. No, i ja ću ipak sačekati finalnu verziju. Iako je ovo release candidate, skoro pa finalna, ali opet. Još malo. :D

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
DragonShit kaže...

Koristim Go-oo fork jer je bolji i brži od OpenOffice-a zato što sadrži brojna poboljšanja koja Sun Microsystem nije htio prihvatiti za OpenOffice iz sebičnih razloga. Go-oo će se ukinuti u korist LibreOffice-a jer dijele istu filozofiju. Nadam se da će LibreOffice biti barem jednako dobar kao Go-oo s obzirom da će sadržavati njegova poboljšanja. Ne namjeravam instalirati LibreOffice dok ne izađe finalna verzija jer mi je Go-oo i više nego dobar.

ovo su najavili i potvrdili ili je tvoja pretpostavka?

17 godina
MarkoCro kaže...
DragonShit kaže...

Pa da si se potrudio kliknuti na link, mogao si i ti procitati isto to na naslovnoj stranici.

18 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
MarkoCro kaže...
DragonShit kaže...

Pa da si se potrudio kliknuti na link, mogao si i ti procitati isto to na naslovnoj stranici.

ovo piše ne dnu, ja sam samo pročitao gornji dio. :)

hvala

16 godina
neaktivan
LibreOffice RC2

Kako sad komparirati Open Office vs Libre Office? Dugogodišnji sam korisnik OpenOffice paketa, i imam osjećaj da će ova razdruživanja - udruživanja dovesti samo do pada kvalitete. A ovaj uredski paket je bio ključna stvar za širenje linuxa na kućnim i uredskim računalima.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Okvardz kaže...

Kako sad komparirati Open Office vs Libre Office? Dugogodišnji sam korisnik OpenOffice paketa, i imam osjećaj da će ova razdruživanja - udruživanja dovesti samo do pada kvalitete. A ovaj uredski paket je bio ključna stvar za širenje linuxa na kućnim i uredskim računalima.

mislim da će libre office biti kvalitetniji.

16 godina
LibreOffice RC2

a zašto je problem što je oracle preuzeo tu firmu?

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
LibreOffice RC2

Zato što su uništavaju sve kaj stignu, OpenOffice razvoj stagnira već neko vrijeme, stvari oko Jave su neizvjesne...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se

0 0 hvala 0
17 godina
blackalbum kaže...

a zašto je problem što je oracle preuzeo tu firmu?

Zato sto nitko ne vjeruje Oracleu kada govori o buducnosti Sun-ovih projekata i zadrzavanju njihove otvorenosti.

Oracle prati reputacija gramzive firme koja bi tuzila i vlastitu mater ako bi to donijelo novaca

Mozda najbolji pokazatelj je kako se tinta na kupoprodajnim ugovorima nije stigla ni osusiti, a Oracle je vec tuzio Google zbog implementacije Jave u Android.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 19:49 (syncmaster245b).
18 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Zato što su uništavaju sve kaj stignu, OpenOffice razvoj stagnira već neko vrijeme, stvari oko Jave su neizvjesne...

Odakle ti ova zadnja? Dogodilo se preuzimanje Suna i sada će neko vrijeme malo stvari sjedati na mjesto, ali Oracle, koliko ja pratim stvari, prilično voli Javu. No ti vjerovatno misiš na "najavu" Apache grupe da se povuče iz Java priče, no to meni liči na hladni rat :) Svi oni imaju interese, no na kraju lova će napraviti svoje. Oracle je prototip "korporacije", bez duše i samo sa lovom na pameti, ako ima love u nečemu to će gurati.

18 godina
neaktivan
LibreOffice RC2

Da, da, na to s Apacheom mislim. Mah, ne znam ni sam, uopće mi se to preuzimanje nije sviđalo, kak je neko rekao, Oracle bi i vlastitu mater prodal za pare. Ah budemo vidli što će ispasti iz toga...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
LibreOffice RC2

pa oracle-ov middleware software je pisan u javi.

većina produkata je pisana u javi, tako da oracle javu podržava od onog trenutka kad su je počeli koristiti.

što se tiče open office-a, to nitko nezna.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice