LHC van stroja dva mjeseca

poruka: 17
|
čitano: 1.545
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LHC van stroja dva mjeseca".
17 godina
neaktivan

Očekujem ispravak naslova i ISPRIKU jerbo ste me zbog izražene zabrinutosti za ishod ovog eksperimenta pred višemilijunskom javnosti nazvali luđakom. U suprotnom mogli bi se poigrati sa proučavanjem dubine Bugova računa. BEZ ZAJEBANCIJE. Shvatio sam ovo vrlo uvredljivim i ponižavajućim.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na sudu moraš najprije dokazati da su oni to napisali, što će trajati 2-3 godine. Nakon toga moraš dokazati da su to zaista i mislili, što će trajati 3-5 godina, a potom moraš dokazati da nisi luđak, a to će započeti procesom od cirka 3-4 godine, nakon čega više nećeš moći dokazati ništa jer ćeš i biti lud nakon 12 godina sudskog procesa i plaćanja odvjetnika.

Na kraju će sud zaključiti da su oni to zaista napisali, ali nesmotreno, a i da si ti napola lud, što će na kraju rezultirati plaćanjem sudskih troškova u omjeru 50%-50%, pa ćeš nakon 15 godina procesa platiti pola, odnosno cirka 150,000kn sudskih troškova što će ti isprovocirati živčani slom i završit ćeš u ludari, a BUG-u će to biti tek nešto lakši financijski izdatak.

Ne savjetujem ti ishitrene poteze. :)

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: LHC van stroja dva mjeseca
wedeze kaže...

Očekujem ispravak naslova i ISPRIKU jerbo ste me zbog izražene zabrinutosti za ishod ovog eksperimenta pred višemilijunskom javnosti nazvali luđakom. U suprotnom mogli bi se poigrati sa proučavanjem dubine Bugova računa. BEZ ZAJEBANCIJE. Shvatio sam ovo vrlo uvredljivim i ponižavajućim.

Meni nije jasno...Sta si ti zabrijo?
P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina

Ahahahaha, kakva vest! Sjajno. Nisu još ni počeli sa eksperimentima i već je pokvaren. Smijeh

Nego, šta treba da znači "Veliki hadronski sudarač u oba smjera"? Naravno da se kod izazivanja sudara protoni kreću u dva suprotna smera, da se kreću u istom ne bi se sudarali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Super... Prvo puštanje u rad i pregrijao im se za 100 stupnjeva. Tek se sad počinjem brinuti. Jebate, ko da ga je Grunf napravio, a ne najveći fizičari 21. stoljeća.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivan(4) kaže...

Ahahahaha, kakva vest! Sjajno. Nisu još ni počeli sa eksperimentima i već je pokvaren. Smijeh

Nego, šta treba da znači "Veliki hadronski sudarač u oba smjera"? Naravno da se kod izazivanja sudara protoni kreću u dva suprotna smera, da se kreću u istom ne bi se sudarali.

To znači da u ovom akceleratoru protoni putuju u oba smjera i sudaraju se. Inače akceleratori ubrzavaju snop čestica u jednom smeru i sudaraju ga sa statičnom metom. Upravo dvosmjerno gibanje čestica u LHC-u daje sudarima mnogo veću energiju, i upravo zato su se pojavile priče o crnim rupama i kojekakvim nuspojavama.
17 godina
štojedosadnaovaregistracija kaže...

Super... Prvo puštanje u rad i pregrijao im se za 100 stupnjeva. Tek se sad počinjem brinuti. Jebate, ko da ga je Grunf napravio, a ne najveći fizičari 21. stoljeća.

kakav si ti moron,
pa ovakve stvari su bile ocekivane s obzirom na kompleksnost cijelog sustava.
Zapravo, ovo je nesto najkompleksnije sto je covjek ikad napravio, a i mnoge stvari se ovdje rade po prvi put.
slicne stvari su se dogadjale i na Fermilab-u, nisu fizicari krivi za to, vjerujem da je sve to dobro dizajnirano i isprojektirano,
a to sto zemaljski materijali nisu savrseni, kao sto ni proizvodnja nije, to je druga stvar
17 godina
neaktivan

Pa neka mi pricaju o globalnom zagrijavanju a stroj radi na apsolutnoj nuliCool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
štojedosadnaovaregistracija kaže...

O majke ti kakvi sve ljudi hodaju ovom planetom... Pusti se LHC-a i odi dalje cistit prozore... Namigiva

BTW Nisu ga "najveći fizičari 21. stoljeća" napravili....
MSI 745 ULTRA Athlon XP 1900+ Thoroughbred-B @ 600Mhz - patio je u proslosti 512Mb DDR 200Mhz GeForce 4 MX440 @ 250/333
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2008 13:00 (Koki007).
17 godina
izith kaže...
Ivan(4) kaže...

To znači da u ovom akceleratoru protoni putuju u oba smjera i sudaraju se. Inače akceleratori ubrzavaju snop čestica u jednom smeru i sudaraju ga sa statičnom metom. Upravo dvosmjerno gibanje čestica u LHC-u daje sudarima mnogo veću energiju, i upravo zato su se pojavile priče o crnim rupama i kojekakvim nuspojavama.
 Tako znači, hvala. Osmijeh
17 godina
neaktivan
izith kaže...
Ivan(4) kaže...

Zapravo, vrlo je moguce da nastene crna rupa. No, ona nebi opstala ni milisekundu. Bila bi jako mala i mozda cak nebi imala svoju gravitaciju. Ako bi imala svoju gravitaciju, to bi bilo jako slabo, i ne vjerujem da bi opet "prezivjela" zbog Zemljine gravitacije. Tako da ta crna rupa, ako se i pojavi, bila bi ovdje milisekundu i nebi se nista dogodilo. Cica mica... :D

17 godina
neaktivan

Ja mislim da neko od tih ljudi nije dobro izačuno koliko taj vod mora biti širok i jednostavno ga je struja otopila. Ko zna  što još nisu dobro izračunali,  prevelika je to stvar, po mom mišljenju proći će godine prije nego što taj stroj počne raditi bez kvarova. Ipak se radi  o stroju dugom ćak 30Km. I onih 10 milijardi eura mi se čini jako malo. 50-100 bi bila realna cifra. Onih 10 milijadi američka vojska potroši za svoje ratove u manje od mjesec dana.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ayde ipak ne pretjeruj Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zEr0 kaže...

Zapravo, vrlo je moguce da nastene crna rupa. No, ona nebi opstala ni milisekundu. Bila bi jako mala i mozda cak nebi imala svoju gravitaciju. Ako bi imala svoju gravitaciju, to bi bilo jako slabo, i ne vjerujem da bi opet "prezivjela" zbog Zemljine gravitacije. Tako da ta crna rupa, ako se i pojavi, bila bi ovdje milisekundu i nebi se nista dogodilo. Cica mica... :D

Mozda cak nebi imala svoju gravitaciju? A sta bi onda imala,  mozda kilu krumpira u lijevoj ruci i bananko cokoladicu u desnoj?

Dajte ljudi ako nemate pojma o cemu pisete onda ni nemojte pisat, a ne da vam se ostatak svijeta smije...
MSI 745 ULTRA Athlon XP 1900+ Thoroughbred-B @ 600Mhz - patio je u proslosti 512Mb DDR 200Mhz GeForce 4 MX440 @ 250/333
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2008 13:44 (Koki007).
17 godina
neaktivan
Koki007 kaže...

Mozda cak nebi imala svoju gravitaciju? A sta bi onda imala,  mozda kilu krumpira u lijevoj ruci i bananko cokoladicu u desnoj?

OMFG hahahahhahahah kako sam se sada strgo od smijeha jaoooooo lololol :D
17 godina

Ovo je jos jedno vladino zataskavanje... Rastopio se vod my ass... Otvorili su neku crvotocinu i sad je nastala frka. Sigurno su i javnosti javili da je opasno i da nitko nesmije blizu zbog "mogucnosti kontaminacije/eksplozije/meteoroloskih balona...", a zapravo je neki veliki fajt tamo u CERN-u i sve puno specijalaca... Smijeh

Think locally, act globally...
17 godina
neaktivan

Ja sam cuo da je Gordon vec krenuo prema povrsini a da marinci lagano uljecu u kompleks, jedino zastitari nisu jos odali svoju pozicijuBelji se

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice