Kyocera Echo

poruka: 14
|
čitano: 2.079
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kyocera Echo".
16 godina
neaktivan
Kyocera Echo
Napokon nešto slično onome sto sam već dugo htio! Samo mislim da se ta stvar kod nas neće prodavati :( I šteta sto nije ljepši i tanji, ali za prvu ruku je ok. Još ako mu baterija normalno traje, premda sumnjam pošto treba ipak 2 ekrana napajati...
Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kyocera Echo

Meni ovo lići na Nintendo DS !?

Pitanje : dal i vama ovo lići na Nintendo DS 

8 Da
3 Ne
11 U što ti gledaš čovjeće !????
I'm from Hollywood

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kyocera Echo
200 dolara?! Pa to je malo vise od 1000kn, toliko kod nas kosta najjeftiniji smartphone!
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
max1919 kaže...
200 dolara?! Pa to je malo vise od 1000kn, toliko kod nas kosta najjeftiniji smartphone!

To je cijena na pretplatu.

17 godina
Kyocera Echo

Izvrsno. Da li netko zna za notebook/netbook sa dva ekrana? Bilo bi zgodno upariti ekrane, na jednom virtualna tipkovnica ili desktop, a na drugom vidljiva samo aplikacija. Ili vertikalni/horizontalni prikaz sadrzaja na dva ekrana.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kyocera Echo

Koliko sam skuzio ovo je mob sa necim kao "extendended desktopom".....Zgodno, pogotovo ako se da jedan iskljucit ako ga ne trebas (da ne trosi bateriju?)

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
zzib kaže...

Izvrsno. Da li netko zna za notebook/netbook sa dva ekrana? Bilo bi zgodno upariti ekrane, na jednom virtualna tipkovnica ili desktop, a na drugom vidljiva samo aplikacija. Ili vertikalni/horizontalni prikaz sadrzaja na dva ekrana.

Laptopi (notebook, netbook) sa dva ekrana nisu nikakva novost. Između ostalih Toshiba sigurno ima jedan model pa Googlaj

17 godina
neaktivan
Bezveze! Sigurno imai treci ekran naprijed kad se sklopi jer ovako nista nema smisla. Za svako korisnije koristenje mobitel je potrebno rasklopit sto je jako neprakticno. Dalje, drzat ga i koristit jednom rukom je nemoguca misija, a ekran je (koliko vidim) razlomljen pa ne znam kakvog to smisla ima jer ce na masu stranica ili u aplikacijama uz pregled i unos podataka bit strasno nepraktican. Zamisli kada ti se polje za unos taman nađe polana jednom, a pola ma drugom ekranu, tekst ili grafika. Ovo je mamac za sve one koji kupuju "na halo" jer isprva sve izgleda wow, super i cool, a kad sve zbrojiš sasvim nepotrebno i upitno upotrebljivo.
17 godina
protjeran
Kyocera Echo

ovo ce trebati puniti svaka 4 sata...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ajde nemojte pljuvati po uredjaju bezveze, nego se potrudite pogledati video uz prilog!

Ima 2 ekrana, ali mozete koristit i samo jedan, a mislim da ima i vecu bateriju posto je deblji
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
17 godina
Kyocera Echo

Ono što sam čitao na engadgetu kažu da je problem što uređaj nije optimiziran da radi na svakom ekranu posebnu aplikaciju, to može samo sa 9 njih koje se dobiju sa mobom i koje su prilagođene tome. Znači bilo koju od nekih 200,000 aplikacija koju skinete na marketu moći ćete koristiti tako da se razvuče preko oba ekrana...Ali kada poklopite mob onda imate samo jedan ekran i koristite ga kao i najnormalniji smartphone.

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
2008 kaže...
Bezveze! Sigurno imai treci ekran naprijed kad se sklopi jer ovako nista nema smisla. Za svako korisnije koristenje mobitel je potrebno rasklopit sto je jako neprakticno. Dalje, drzat ga i koristit jednom rukom je nemoguca misija, a ekran je (koliko vidim) razlomljen pa ne znam kakvog to smisla ima jer ce na masu stranica ili u aplikacijama uz pregled i unos podataka bit strasno nepraktican. Zamisli kada ti se polje za unos taman nađe polana jednom, a pola ma drugom ekranu, tekst ili grafika. Ovo je mamac za sve one koji kupuju "na halo" jer isprva sve izgleda wow, super i cool, a kad sve zbrojiš sasvim nepotrebno i upitno upotrebljivo.

bas si brzoplet..mislis da bi napravili tako neku glupost kao sto si ti sad opisao ?

mozes koristit i sa jednim ekranom, kao klasicni smartphone, ne moras rasklopit, ali je za neke stvari olaksica sto ima dodatni ekran, kao pisanje teksta, jer imas veca slova, udobnije je i lakse..

ovo ti je manje vise nesto kao svaki smartphone koji ima qwerty tastaturu, samo sto je to jos jedan ekran, koji mozes, al ne moras koristit..

17 godina
Kyocera Echo

Meni to izgleda bez veze. 

0 0 hvala 0
18 godina
Kyocera Echo

Šteta što ne podržava 2 SIM kartice.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: