Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Meni ovo lići na Nintendo DS !?
Pitanje : dal i vama ovo lići na Nintendo DS
| 8 | Da |
|---|---|
| 3 | Ne |
| 11 | U što ti gledaš čovjeće !???? |
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
To je cijena na pretplatu.
Izvrsno. Da li netko zna za notebook/netbook sa dva ekrana? Bilo bi zgodno upariti ekrane, na jednom virtualna tipkovnica ili desktop, a na drugom vidljiva samo aplikacija. Ili vertikalni/horizontalni prikaz sadrzaja na dva ekrana.
Koliko sam skuzio ovo je mob sa necim kao "extendended desktopom".....Zgodno, pogotovo ako se da jedan iskljucit ako ga ne trebas (da ne trosi bateriju?)
Izvrsno. Da li netko zna za notebook/netbook sa dva ekrana? Bilo bi zgodno upariti ekrane, na jednom virtualna tipkovnica ili desktop, a na drugom vidljiva samo aplikacija. Ili vertikalni/horizontalni prikaz sadrzaja na dva ekrana.
Laptopi (notebook, netbook) sa dva ekrana nisu nikakva novost. Između ostalih Toshiba sigurno ima jedan model pa Googlaj
ovo ce trebati puniti svaka 4 sata...
Ima 2 ekrana, ali mozete koristit i samo jedan, a mislim da ima i vecu bateriju posto je deblji
Ono što sam čitao na engadgetu kažu da je problem što uređaj nije optimiziran da radi na svakom ekranu posebnu aplikaciju, to može samo sa 9 njih koje se dobiju sa mobom i koje su prilagođene tome. Znači bilo koju od nekih 200,000 aplikacija koju skinete na marketu moći ćete koristiti tako da se razvuče preko oba ekrana...Ali kada poklopite mob onda imate samo jedan ekran i koristite ga kao i najnormalniji smartphone.
bas si brzoplet..mislis da bi napravili tako neku glupost kao sto si ti sad opisao ?
mozes koristit i sa jednim ekranom, kao klasicni smartphone, ne moras rasklopit, ali je za neke stvari olaksica sto ima dodatni ekran, kao pisanje teksta, jer imas veca slova, udobnije je i lakse..
ovo ti je manje vise nesto kao svaki smartphone koji ima qwerty tastaturu, samo sto je to jos jedan ekran, koji mozes, al ne moras koristit..
Meni to izgleda bez veze.
Šteta što ne podržava 2 SIM kartice.