Krivotvoreni softver - da ili ne?

poruka: 11
|
čitano: 1.441
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Krivotvoreni softver - da ili ne?".
17 godina
neaktivan

Moze li mi netko pojasniti recenicu: " Podnijet ću protutužbu, tim više što je BSA Hrvatska ukinut 2004."

Malo sam zbunjen Neodlučan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Krivotvoreni softver - da ili ne?

Ne. Nije krivotvoren. Tko more krivotvoriti windozere, budi pametan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2008 20:52 (wedeze).
17 godina
protjeran
Prcko kaže...

Moze li mi netko pojasniti recenicu: " Podnijet ću protutužbu, tim više što je BSA Hrvatska ukinut 2004."

Malo sam zbunjen Neodlučan

Ma tko ce ih vise znati, vidis da ti likovi u BSA-Hrvatska nisu naj-normalniji, cime se ti kljukaju.
Pa saznali su za presudu prije nego je procitana i dostavljena optuzeniku, ma luda kuca....
Zlo i Naopako
17 godina
odjavljen

da uvijek...prođem jeftinije a sve je isto :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dakle, krivotvoreni možda nije najspretniji izraz ovdje..   bolje je reči piratski tj. nelegalno kopirani Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2008 7:30 (Dado_ZG78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja ga mogu 'krivotvoriti'...

Instaliram linux sa nekom XP temom, stavim Wine u pozadinu i instaliram programe koji rade, tako da korisnik misli da ima windowse.

I tako ga dobro 'prevarim' i to mu još ništa ne naplatim (jadnik, ne zna šta ga čeka kada pokuša instalirati neke svoje piratske stvari).

Šalim se...

Mora da je tip prodavao piratske verzije.

Možda će nakon 10 mjeseci 'hlađenja' čovjek postati linuxaš u duši?

Na taj način ne može vratiti izgubljeno vrijeme, ali može indirektno vratiti modernim inkvizitorima.

Nikola Tesla and My Thoughts: http://free-ri.htnet.hr/Branko/index.html
17 godina
neaktivan
Licencirani software po tri puta manjoj cijeni - jeah right, bas softwerske kuce imaju takvu praksu, prodavati u nekim zemljama po tri puta manjoj cijeni.

Mos mislit kak ne nevin!
Yes, No.
17 godina
neaktivan

Mala prica iz unutarnjih izvora.

Tip i je nevin po zakonu, a mozda nije po onome sto bi Microsoft volio vidjeti. U to doba sam i ja kupovao u Formelu i medju ostalim kupio i te windowse. Radilo se o windowsima koji su bili namijenjeni brand kompovima (mislim da je bio Compaq to tada) i koje je proizvodjac kupio za sigurno 5 puta manju cijenu nego sto je cijena na trzistu. Formel se uspio dokopati jedne posiljke (a nije jedini, to je tada radio i Msan) i prodati po oko 30% nizoj cijeni nego ostali.

E sad, da li je kriv ili nije vi sad procijenite.

0 0 hvala 0
17 godina
To je normalna praksa u HR. Kupit neki item koji se prodaje unutar konfiguracije i prodavat solo, softver, miševi, tipkovnice itd.
17 godina
neaktivan

e-pravosuđe

e-zdrav razum

e-sramote

bez obzira je li navedeni zaradio dva, tri soma kunića. Postoji novčana kazna koja je primjerena tako maloj šteti koju je pretrpila monopolistička i omražena međunarna korporacija poznata po milijardama dolara prihoda.

NON SUB LEGE SED SUB HOMINE

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice