Kraj za PCI sabirnicu

poruka: 60
|
čitano: 8.548
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kraj za PCI sabirnicu".
17 godina
Kraj za PCI sabirnicu

NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kraj za PCI sabirnicu

U jednu ruku dobro a u drugu lose...kako god...lijepo je kad mozes iskoristit neki stari komad hardvera na novoj ploci...a ove pcexpres kartice svega sam par puta vidio u vidu zvucne kartice XD

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kraj za PCI sabirnicu

Fak ne !!!!! A u k***

A jbg. morao je kad tad doč kraj :(

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kraj za PCI sabirnicu

Upravo je ovaj dan postao tužan Mršti se

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kraj za PCI sabirnicu

Da na trzistu  ne dominiraju PCI zvucne, tv kartice i slicno onda ok, ali gasit standard koji je jos na mnogim podrucjima dominantan je tuzno.

4 0 hvala 0
17 godina
Kraj za PCI sabirnicu

Napokon!

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
8 2 hvala 0
17 godina
protjeran
Kraj za PCI sabirnicu

Nije dobra vijest za one koji su dali pozamašnu svotu novca za neki SB Fatal1ty.Smijeh

5 0 hvala 0
17 godina
RE: Kraj za PCI sabirnicu
meddle kaže...

Da na trzistu  ne dominiraju PCI zvucne, tv kartice i slicno onda ok, ali gasit standard koji je jos na mnogim podrucjima dominantan je tuzno.

kojim to konkretno područjima?

jako malo korisnika koristi PCI... Zamjena je tu već par godina i vrijeme je da se to makne!

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
17 godina
neaktivan
Kraj za PCI sabirnicu

PCI odlazi u ''vecna lovista'' ali dolazi Intel Light Peak na 10 Gbps

LightPeak! Kome treba PCI??? LightPeak! Kome treba PCI???
Light Peak Full chip-Laser OFF Light Peak Full chip-Laser OFF
Laser ON Laser ON
dasHHa
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 21:12 (dasHHa).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blue_Fatal1ty kaže...

jako malo korisnika koristi PCI... Zamjena je tu već par godina i vrijeme je da se to makne!

vrijeme je onda da na tržište počnu dolazit pcie komponente... kad smo već kod toga. Nedavno sam kupovao wlan "n" serije i bila je PCI only... !!

15 godina
protjeran
Kraj za PCI sabirnicu

Nije svaka promjena kvalitetna. Ne sviđa mi se to. Navikao sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ranko091 kaže...

Nedavno sam kupovao wlan "n" serije i bila je PCI only... !!

USB verzija?

Okolosam kaže...

Ne sviđa mi se to. Navikao sam.

Što bi svi sad trebali biti robovi tvoje navike? :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 21:24 (Elles D.).
17 godina
Kraj za PCI sabirnicu

Pa sve standalone komponente su PCI,ne kuzim.U cega cemo uticati te uredjaje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kraj za PCI sabirnicu

PCI-Express 1x

PCI-Express 4x

PCI-Express 8x

PCI-Express 16x

USB 3.0

SATA 6(SATA 3.0)

LightPeak  itd.

dasHHa
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 21:35 (dasHHa).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
the_tux kaže...

Nije dobra vijest za one koji su dali pozamašnu svotu novca za neki SB Fatal1ty.Smijeh

Ili recimo ko ja koji je tek nabavio Razer Barracudu... Oh well, 200 Eura na PCIu -.-

Elles D. kaže...
ranko091 kaže...

Nedavno sam kupovao wlan "n" serije i bila je PCI only... !!

USB verzija?

Zanimljivo... Ne mogu van citata pisati... No uglavnom... USB WLAN nije najbolja ideja... Zapravo, ako se može, treba ih se kloniti. Jednostavno USB nije napravljen za tako što i može doći do popriličnih frustrirajućih problema (pa sve do toga da jednostavno neće raditi).

Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 21:41 (Bukva).
17 godina
Kraj za PCI sabirnicu

Trenutno imam 3 USB WLAN-a i 4 PCI WLAN-a - ne vidim nikakve razlike među njima.

Ja USB verzije sigurno neću izbjegavati :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kraj za PCI sabirnicu

Koju su drogu uzeli kada su ovo objavili (intel)?!? Baš sam nedavno kupio PCI tv tuner! Viče

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

Napokon!

čemu, zašto napokon?

...malo sam testirao...
17 godina
odjavljen
dasHHa kaže...

PCI-Express 1x

PCI-Express 4x

PCI-Express 8x

PCI-Express 16x

USB 3.0

SATA 6(SATA 3.0)

LightPeak  itd.

ja od ovih nemam PCI-Express 4x i 8x i lightpeak naravno

imam 3 utora PCI od čega koristim samo jedan za PCI tv karticu

inače podržavam izbacivanje svih starih tehnologija...ja bih izbacio i ove stare utore za tipkovnicu i miša...šta će mi to na modernim matičnim pločama koje dođu 500kn i više...samo mi kvari dojam

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 22:00 (M4X).
16 godina
neaktivan
Kraj za PCI sabirnicu

izbjegavaju podršku..! Zašto ne! Sad im je jeftinija proizvodnja i koji bilijončić u džep! A nas korisnike ko j***... Ako bi uzimao ploču.. tražio bi barem da ima jedan PCI utor...

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Kraj za PCI sabirnicu

Ja na ploči imam 2 PCI utora i oba su mi pokrivena grafičkim karticama, tako da dosta korisnika s Asus pločama novijeg datuma uopće ne koristi dotične utore.

Kako došlo,tako prošlo. Bilo je lijepo družiti se s njima :)

I tried being reasonable, I didn't like it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kraj za PCI sabirnicu

Da se mene pita ja bi sve PCI sabirnice izbacio i stavio opticke.

Opticke bi bile sirine kao PCI X1,a propusnost bi bila puno veca.

Kablovi su ostarili za prenos vece kolicine podataka.

Takoder bi izbacio hebeni floppy i PATA konektor.Sto mrzim kad na high end maticnu nabiju ta dva konektora.

Od nostalgicara svjet nemoze napredovati.

http://aixtended.com/

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kraj za PCI sabirnicu

Meni svejdno netreba niti jedan ovaj sari PCI slot,imam 3x PCI-E u jednom graficka u drugome zvucna.

emish -.-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kraj za PCI sabirnicu

Samo sam prije koristio modem na pci slotu, a sada ništa pa mi nije od neke važnosti.

Ako ništa da barem počnu stavljat koji pci-e 2.0 x16 viška :fijuće (šteta što nemamo taj smajlić)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion | Downloading High Definiton Content
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Blue_Fatal1ty kaže...
meddle kaže...

kojim to konkretno područjima?

Koristim PCI tv karticu vec 5 godina i namjeravam ju koristiti dok god bude radila. Ne pada mi na pamet kupovati to isto ali u pci-e varijanti dok mi ova radi. Prokleti proizvodjaci hw-a misle da novac raste na drvu, pa da si svatko moze svako malo priustiti nove komponente.

15 godina
neaktivan
Kraj za PCI sabirnicu

Možda će proizvođači matičnih ugrađivati samo jedan PCI utor koji će poslužiti onima koji imaju PCI komponente. To sa PCI-em je nešto slično kao i što se događalo sa PATA-om. Ljudi su mislili da će dolaskom SATA standarda još tamo 2003 godine, PATA nestati sa matičnih a o(p)stao je evo, čak do danas.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Kraj za PCI sabirnicu

Nije prvi puta da se o tome govori.

Odluku ce na kraju donijeti kupci. Ukoliko postoji interes za PCI sabirnicu, naci ce se i oni koji ce ponuditi rjesenje i zaraditi novce.

Intel, kao Intel je vec nekoliko puta govorio o nekim 'krajevima', a na kraju je ispalo da je od njih bilo jedno veliko nista.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Kraj za PCI sabirnicu

Malo tužno je, no i to se moralo dogoditi.  Moramo ići naprijed.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Šta se bojite, bit će još ploča...

1. To će vrijedi isključivo za Intel ploče

2. Drugi proizvođači mogu izbaciti, ali ne moraju, to oni sami uvjetuju

3. Uvjek je to AMD

Good artists copy, great artists steal. (Picasso)
17 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Šta se bojite, bit će još ploča...

Tako je. Ali ako sam dobro shvati prema ovome "Intel   prestaje s podrškom za vremešnu PCI sabirnicu" Intel nece izdavati drivere .....ili gresim?

Mozda Intel ih nece prozivoditi/ugradivati na svoje ploce ali ostali proizvodaci sigurno hoce. Napokon koliko vidim LPT port je jos ziv

Isto tako ima hrpetinu ljudi sto su dali silne novce za skupe PCI zvucne karte, RAID kontolere..

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice