Klon EEE PC-a za 99 dolara

poruka: 18
|
čitano: 1.629
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Klon EEE PC-a za 99 dolara".
17 godina

cek cek, jel 90 ili 99 USD-a?

naslov kaze 99, prva recenica 90, i zakljucak opet 99 USD-a

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Klon EEE PC-a za 99 dolara

Kao da je bitno jel 90 ili 99, pa cak i da ga ides kupiti.

17 godina

S obzirom na koju publiku cilja, naravno da je bitno.

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

OMG kinezi su stigli i na laptope...bar sam mislio da  ce tu jos neko vrijeme biti mir...Mršti se

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
Lion King kaže...

OMG kinezi su stigli i na laptope...bar sam mislio da  ce tu jos neko vrijeme biti mir...Mršti se

Neka su. Evo friendica  je kupila eee za nekih 2.5 kn, a ovo nudi isto to za 100$. Je li tebi sad draže dati nekom ameru 500$ za istu stvar koja kod Kineza košta 100$!?
Za cijenu jednog eee možeš cijelu obitelj opskrbiti njegovim "kopijama".
17 godina

Asus nije americka nego tajvanska firma. A i ovo nije ista stvar. Probaj instalirati neki program na to pa ces vidjeti. WinCE <> WinNT

17 godina
neaktivan

Nije ni priblizno isto EEE-u (osim mozda po izgledu) i zivo me zanima kakav procesor ima u sebi (taj podatak nisam nasel na njihovom site-u)

17 godina
neaktivan

Evo prave vijesti za ekipu koja radi OLPC ! Namigiva

Ma daj !

0 0 hvala 0
17 godina

prije bih kupio ovo nego eee, ne samo zbog cijene

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

nego zbog cega jos ? vece kolicine storage prostora, vecoj kolicini memorije, boljoj grafici ili brzem procesoru ?
17 godina
neaktivan

Ovo se isplati kupiti pa i ako je smeće zadnje... što možeš izgubiti sa 99$? Ne ideš 3 vikenda van i to je to Smijeh

17 godina
neaktivan
Junky kaže...
Ag008 kaže...

nego zbog cega jos ? vece kolicine storage prostora, vecoj kolicini memorije, boljoj grafici ili brzem procesoru ?
 Ovo po konfiguraciji je pocket PC, a opet nađi mi pocket pc za taj novac - još je proširiv preko usb-a ima velik ekran
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan

di ga ima kupiti u hrvatskoj ako znate?....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Junky kaže...
Ag008 kaže...

Ovo po konfiguraciji je pocket PC, a opet nađi mi pocket pc za taj novac - još je proširiv preko usb-a ima velik ekran
 To je nit vrit nit mimo .... niti ima performanse latopa, a nije ni dovoljno mali da stane u dzep
17 godina
neaktivan

Ok... jel nabavio ko to? Gdje se može nabaviti ovdje?

17 godina
neaktivan
Junky kaže...
 To je nit vrit nit mimo .... niti ima performanse latopa, a nije ni dovoljno mali da stane u dzep

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan

Nema ga nigdje za kupit.

http://www.jointech.com.hk/distributors.html

17 godina
neaktivan

ma to je igračka, smeće živo

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice