Kletva tišine za mobitele

poruka: 8
|
čitano: 1.817
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kletva tišine za mobitele".
18 godina

wohooo ,vest stara nedelju dana ...dobro da ste se setili ....mada mi nije jasno sto se i slike moraju krasti :/

al ajd...go go bug....

found bug in symbian os :)

K'eni pa te vat' ;)

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kletva tišine za mobitele

Zar je to toliki problem sto su objavili "staru" vijest? Evo ja npr. nisam znao za ovo i drago mi je da su objavili. Ljudi, prestanite se bunit toliko. Nitko se nece bunit ako se preselite na  neku "brzu" stranica sa "ekskluzivnim" vijestima...

17 godina
neaktivan

Meni je "tišinu" sa SMS-vima i MMS-ovima jučer cijeli dan omogućio moj operater VIP Namigiva

Kad sam zvao službu za korisnike onda se javi automatska sekretarica sa porukom: "Svjesni smo problema..."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Misionar kaže...

Meni je "tišinu" sa SMS-vima i MMS-ovima jučer cijeli dan omogućio moj operater VIP Namigiva

Kad sam zvao službu za korisnike onda se javi automatska sekretarica sa porukom: "Svjesni smo problema..."

Isti problem i kod mene pa si razmišljam da prijeđem na T-mobile.
Cool
add me xfire >>> razvaljot
18 godina
Beno kaže...

Zar je to toliki problem sto su objavili "staru" vijest? Evo ja npr. nisam znao za ovo i drago mi je da su objavili. Ljudi, prestanite se bunit toliko. Nitko se nece bunit ako se preselite na  neku "brzu" stranica sa "ekskluzivnim" vijestima...

jesi ti pre koji dan cuo u vestima " Saveznici se priblizavaju berlinu ,hitler sve manje prostora ima" ? mislim da nisi ....e pa tako je i ovde ...vest treba na vreme objaviti ,pogotovo sto se radi o sigurnosnoj gresci i pogotovo sto je ovo IT portal...
i jos veca glupost sto objavljuju "rekla-kazala" vesti [iz nekih levih izvora] koje nisu ni tacne pa objave isti dana a ova vest je 100% i nisu objavili :/
eto zato 
K'eni pa te vat' ;)
18 godina
neaktivan
BugSU kaže...
Beno kaže...

jesi ti pre koji dan cuo u vestima " Saveznici se priblizavaju berlinu ,hitler sve manje prostora ima" ? mislim da nisi ....e pa tako je i ovde ...vest treba na vreme objaviti ,pogotovo sto se radi o sigurnosnoj gresci i pogotovo sto je ovo IT portal...
i jos veca glupost sto objavljuju "rekla-kazala" vesti [iz nekih levih izvora] koje nisu ni tacne pa objave isti dana a ova vest je 100% i nisu objavili :/
eto zato 
 Ma vjerojatno ljudi na godisnjem, sutra neradni dan, cijeli vikend bio! A vecina vjerojatno spojila i Novu!
17 godina
BugSU kaže...
Beno kaže...

eto zato 

Pricas guposti. Zar je ovo zastarjela i vise nevazeca vijest ako je stara tih po tebi neoprostivih tjedan dana?

Dosta o tome, tesko  da cemo se slozit a previse skrecemo s teme.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2009 21:58 (Beno).
18 godina
Juce je nokia izdala novi Firmware za N95-1 ,koji ispravlja ovu gresku ....uskoro i za ostale phonove ;)
K'eni pa te vat' ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice