Još brži Clarkdale

poruka: 13
|
čitano: 1.832
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Još brži Clarkdale".
18 godina
odjavljen
Još brži Clarkdale

svejedno šta ima visok takt,cijena od 240eura je previše kad postoji i5 750

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Još brži Clarkdale

Danas dati 1700 kn za dvije jezgre...neprocjenjivo...

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 21:24 (stipica_zd).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Još brži Clarkdale
stipica_zd kaže...

Izvlači ga hyper threading i visoki takt. HT mu samo pomaže da šta bolje

iskoristi te 2 jezgre.

18 godina
Još brži Clarkdale

IMO, isplativno (a i to je relativno) jedino ako se vraski dobro clocka. Recimo bez problema, sa zracnim hladjenjem da radi barem na 4.5GHz. Ako nije tako onda stvarno ne vidim smisao. Puno isplativiji mi izgleda i5 750, 4 fizicke jezgre i bez vecih problema se clocka na barem tih 3.6 GHz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Solo761 kaže...

IMO, isplativno (a i to je relativno) jedino ako se vraski dobro clocka. Recimo bez problema, sa zracnim hladjenjem da radi barem na 4.5GHz. Ako nije tako onda stvarno ne vidim smisao. Puno isplativiji mi izgleda i5 750, 4 fizicke jezgre i bez vecih problema se clocka na barem tih 3.6 GHz.

Pa 32nm je inacica trebalo bi bez beda ici do 4.5ghz, samo da ga ta graficka gore dodatno ne girje ali ako se ne varam da se u biosu iskljuciti pa nebi trebalo biti poteskoca. Naravno ne govorim o stock cooleru.

18 godina
stipica_zd kaže...

Još se moze dodat bezobrazno skupo i skroz neisplativo pokraj X4 procova ak slazes komp kojeg buš koristil duze vrjeme.Nevinašce

16 godina
neaktivan
Još brži Clarkdale

Stvarno, da ce netko dat za ovo 240 eura pored i5 750, ne znam bas...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Još brži Clarkdale
Za gamere s viškom love i bez ikakvog znanja o OC-u...
Mislim da će jedino takvi kupovat 680..
Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!

0 3 hvala 0
17 godina
protjeran
Još brži Clarkdale

pa ovo pored athlon II nema kaj radit na trzistu 

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Još brži Clarkdale

je za vas gamere bolji i5 750 ili athlon2, ali postoje ljudi koji ne znaju šta je to overclock, koji se ne igraju, treba im jednostavno za uredan rad u uredskim aplikacijama ili pokoji film pogledat, a imaju para. graficka u njemu je dovoljna za hd video, pa cak i za slabije/starije igre (cod2 npr.).

ovo vidim u brand-name računalima kod kojih najviše plaćaš garanciju, markicu i uredno složeno kućište. nešto kao hp ili dell poslovna serija.

*n00b us3r*
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 12:07 (lukavg).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
lukavg kaže...

je za vas gamere bolji i5 750 ili athlon2, ali postoje ljudi koji ne znaju šta je to overclock, koji se ne igraju, treba im jednostavno za uredan rad u uredskim aplikacijama ili pokoji film pogledat, a imaju para. graficka u njemu je dovoljna za hd video, pa cak i za slabije/starije igre (cod2 npr.).

ovo vidim u brand-name računalima kod kojih najviše plaćaš garanciju, markicu i uredno složeno kućište. nešto kao hp ili dell poslovna serija.

i to je totalno glupo i bezveze oni koji neznaju klokat niti se ne igraju nit ne rade nest posebno nettreba preko 2.5ghz(cak i nize)

ak nezna klokat nek si kupi phenom II x2 555

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
16 godina
protjeran

a jbg sta ja znam, al intelu je ovo samo pokazivanje moci, zaboli njih dal ce se prodavat, kad opet s ovim taktom i grafuljom unutra pokazuju da su najjaci, ne i isplativi, ali najbolji svakako jesu.

*n00b us3r*
18 godina
neaktivan
Još brži Clarkdale

Kakvih 500kn preskupo ako se uzmu u obzir trenutačne četverojezgrene alternative..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice