Kod nas mozemo zaboraviti na rezanje cijena... :-/
da nemam ovako jak komp sigurno bi razmislio o kupnji.
Kod nas mozemo zaboraviti na rezanje cijena... :-/
da nemam ovako jak komp sigurno bi razmislio o kupnji.
ni jedan komp nije dobar koliko neka konzola ... iako mislim da je PS3 bolji od 360
Playstation 3 vs xbox 360
ni jedan komp nije dobar koliko neka konzola ... iako mislim da je PS3 bolji od 360
sta bi ovo trebalo znaciti??? pa ti nisi normalan covjece. po cemu su to konzole bolje od racunala? hardverski su slabije, imaju losiju grafiku, nemogu se bas nadogradivati (eventualno hard...).
meni je komp 100 puta bolji, imas vise mogucnosti, zanimljiviji je, a sto je glavno mozes ga OC_ati a konzolu ne mozes :)
meni je komp 100 puta bolji, imas vise mogucnosti, zanimljiviji je, a sto je glavno mozes ga OC_ati a konzolu ne mozes :)
Konzole ne moraš clockati, a PCove moraš. 
Pa normalno da X360 pojeftinjuje, izišao je PS3 slim.
sta bi ovo trebalo znaciti??? pa ti nisi normalan covjece. po cemu su to konzole bolje od racunala? hardverski su slabije, imaju losiju grafiku, nemogu se bas nadogradivati (eventualno hard...).
Tako sam i ja mislio dok nisam dobio PS2. Ako se mislis igrat- konzole su super, samo stavis DVD i igras, sve radi i nemas brige. Ulozio si 300$ za konzolu i sve dok izlaze igre nemas brige jel ce radit ili ne. A za druge stvari mozes imat stari, jeftini ili spori komp.
BTW komp je najbolji, ali i najskuplji!
Imam i jak PC i xbox 360 i opet sta se tice igara konzola je jednostavnija i bolja opcija ( naravno, ne bas kod svke igre ali u globalu).
U 99% slucajeva ne trza, sve je optimizirano, igram bezicno na 40" LCDu s ekipom i uzivam.
Iako sam PC-as masu puta sam bio razocaran sa neoptimiziranoscu pc igara iako imam jak hardware u kanti...
U svakom slucaju i jedno i drugo je dobro, ali zadnjih godina na PCu igram samo MMO dok na konzolji sve ostalo 
Nek cjene samo padaju (zajedno s vladom) nemam ništa protiv.
Nek cjene samo padaju (zajedno s vladom) nemam ništa protiv.
Kad bi se mora odluciti izmedju ta 2 izbora, ipak bi da "vlada" prva padne 
gle momci sta se tice ovo....konzola vs PC...
PC=bolja grafika ,vise mogucnost....sve je istina
a jbg....kad sa frendom sjednes za ps3 zaigras fifu 1 na 1....
ili sing star....po meni to niti jedan PC nemoze nadoknadit.....vise volim konzole
200 dolara?
Ovo je zbilja smijesna cijena za ono sto X360 nudi.
Da nemam PC,sigurno bih ovo kupio.