Jeftiniji Xbox 360

poruka: 12
|
čitano: 2.994
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jeftiniji Xbox 360".
18 godina
neaktivan
Jeftiniji Xbox 360

Kod nas mozemo zaboraviti na rezanje cijena... :-/

da nemam ovako jak komp sigurno bi razmislio o kupnji.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jeftiniji Xbox 360

ni jedan komp nije dobar koliko neka konzola ... iako mislim da je PS3 bolji od 360

1 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jeftiniji Xbox 360

Playstation 3  vs  xbox 360

Dinko Pavelić
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Jeftiniji Xbox 360
neki-bezveze kaže...

ni jedan komp nije dobar koliko neka konzola ... iako mislim da je PS3 bolji od 360

sta bi ovo trebalo znaciti??? pa ti nisi normalan covjece. po cemu su to konzole bolje od racunala? hardverski su slabije, imaju losiju grafiku, nemogu se bas nadogradivati (eventualno hard...).

17 godina
neaktivan

meni je komp 100 puta bolji, imas vise mogucnosti, zanimljiviji je, a sto je glavno mozes ga OC_ati a konzolu ne mozes :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2009 10:59 (AmD).
17 godina
neaktivan
AmD kaže...

meni je komp 100 puta bolji, imas vise mogucnosti, zanimljiviji je, a sto je glavno mozes ga OC_ati a konzolu ne mozes :)

Konzole ne moraš clockati, a PCove moraš. Namigiva

Pa normalno da X360 pojeftinjuje, izišao je PS3 slim.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
18 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
neki-bezveze kaže...

sta bi ovo trebalo znaciti??? pa ti nisi normalan covjece. po cemu su to konzole bolje od racunala? hardverski su slabije, imaju losiju grafiku, nemogu se bas nadogradivati (eventualno hard...).

Tako sam i ja mislio dok nisam dobio PS2. Ako se mislis igrat- konzole su super, samo stavis DVD i igras, sve radi i nemas brige. Ulozio si 300$ za konzolu i sve dok izlaze igre nemas brige jel ce radit ili ne. A za druge stvari mozes imat stari, jeftini ili spori komp.

BTW komp je najbolji, ali i najskuplji!

18 godina
Jeftiniji Xbox 360

Imam i jak PC i xbox 360 i opet sta se tice igara konzola je jednostavnija i bolja opcija ( naravno, ne bas kod svke igre ali u globalu).

U 99% slucajeva ne trza, sve je optimizirano, igram bezicno na 40" LCDu s ekipom i uzivam.

Iako sam PC-as masu puta sam bio razocaran sa neoptimiziranoscu pc igara iako imam jak hardware u kanti...

U svakom slucaju i jedno i drugo je dobro, ali zadnjih godina na PCu igram samo MMO dok na konzolji sve ostalo Smijeh

madafaka
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jeftiniji Xbox 360

Nek cjene samo padaju (zajedno s vladom) nemam ništa protiv.

Sk8er Boi

1 0 hvala 0
18 godina
filip avril_fan kaže...

Nek cjene samo padaju (zajedno s vladom) nemam ništa protiv.

Kad bi se mora odluciti izmedju ta 2 izbora, ipak bi da "vlada" prva padne Cool

madafaka
16 godina
neaktivan
Jeftiniji Xbox 360

gle momci sta se tice ovo....konzola vs PC...

PC=bolja grafika ,vise mogucnost....sve je istina

a jbg....kad sa frendom sjednes za ps3 zaigras fifu 1 na 1....

ili sing star....po meni to niti jedan PC nemoze nadoknadit.....vise volim konzoleCool

0 0 hvala 0
17 godina
Jeftiniji Xbox 360

200 dolara?Iznenađen

Ovo je zbilja smijesna cijena za ono sto X360 nudi.

Da nemam PC,sigurno bih ovo kupio.

Keep this topic alive!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice