Vama prodje dan na poslu a ja pade ispit zbog vas XD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ja se upravo vratio sa natjecanja iz fizike, pa ovo super dodje kao odmor od RLC krugova i svih ostalih gluposti :D
Evo ja se upravo vratio sa natjecanja iz fizike, pa ovo super dodje kao odmor od RLC krugova i svih ostalih gluposti :D
LOL ti to iz fizike radis?!Mi to iz osnova vec radili xD
Zakucava proc na 95% - 100%, RAM jede k'o cigo keks. Treba još puno posla oko HTML5 :)
U moje vrijeme, RLC-ovi i fraktali su se radili u pauzama između satova Prirode i društva te Domaćinstva.
Kamo ide današnje školstvo?
U moje vrijeme, RLC-ovi i fraktali su se radili u pauzama između satova Prirode i društva te Domaćinstva.
Kamo ide današnje školstvo?
Ne kuzim ali zar nisu R(otpori)L(zavojnice)C(kondenzatori) na izmjenicnom naponu?!
Zakucava proc na 95% - 100%, RAM jede k'o cigo keks. Treba još puno posla oko HTML5 :)
Kak tak puno?Ovog mog ždere max to 53% 1 jezgra je,al su 2 threada.
Ma joj sta ste se sad uhvatili tog RLC-a, to je bila prva stvar koja mi je tak bezveze pala na pamet, a vi odma poceli filozofirat