A dugo im je trebalo da ga probiju..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To nije pravi jb.Tethered je da se ako ga ugasiš ili ako ti baterija crkne treba se ponovno spajat na računalo.Za par dana bude doša unlock za 3g/3gs a za iphone bude došao malo kasnije jer ga je teže probiti.Isto tak bi trebalo doć pravi jb za 4.2.1 untethered.
My Life Is A Very Serious Game...
imam breakani 3gs i muči me što žena na 3g ima OS 4.0, a ja još s black rainom moram startat mobitel.
Kome da se obratim, za koliko novca i kada?
Strpi se malo napista cu uputstva za par dana kako brejkati 4.2 na 3g
a na 3gs?
ne ako si na 4.1 nemoj updatat! jos zato sto ce biti thetred znaci morat ces svaki put kad palis mob jailbrakat!
imam breakani 3gs i muči me što žena na 3g ima OS 4.0, a ja još s black rainom moram startat mobitel.
Problem bi rijesio LimeRa1n ili Greenpois0n jailbreak.
Enjoy...
Problem bi rijesio LimeRa1n ili Greenpois0n jailbreak.
Enjoy...
4.0 moze i jailbrakeme.com ali neznam dali ce biti konflikta ako ce jailbrakati vec jailbrakani iphone! jedino da restora na 4.1 pa onda! samo mora prvo skinuti 4.1 za 3g pa onda editirati host file i trebalo bi raditi normalno!
Bitno da se neki apple fanboyevi smiju kak android ima "puno" sigurnosnih propusta ,a gle ovo, rupa nad rupom ,probija se bez problema.
ma ljudi ja nemam iOS 4, ja sam na starom 3 nesto, i nikako da upgradam jer mi kaze tip koji se time bavio da ne mogu??
da jos nije za 4.x napravljeno da mogu s mojim telf napraviti,
a zena na 3g ima 4.0 os od pocetka..
sta da radim???
ma ljudi ja nemam iOS 4, ja sam na starom 3 nesto, i nikako da upgradam jer mi kaze tip koji se time bavio da ne mogu??
da jos nije za 4.x napravljeno da mogu s mojim telf napraviti,
a zena na 3g ima 4.0 os od pocetka..
sta da radim???
dali je mobitel kupljen u t-mobilu? dali koristi t-mobile ili neku drugu mrezu? i dali je mozda ako nije iz hrv tvornicki otkljucan?
ako netreba unlock(da radi na sve mreze) mozes koristiti moj vodic.
mob kupljen u tmobilu, od tatine pretplate, ali unlockan i na tele2.
sta sad?
znaci ona koristi tele2 karticu!?
da.
gle imas vise opcija cekat da se izbaci novi unlock(navodno svaki tren) ili restorati softvere koji imas ili downgradat na 3.1.3 pa restorat! najlakse je cekat pa tako onda.
Ako ces restorat nesmijes ici preko 4.0.1 zaci skines ipsw odavde:
http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
Moras tocno odabrat znaci iphone 3g(4.0.1/8A306)
prije nego restoras editiras host po uputama:
http://iclarified.com/entry/index.php?enid=7557
onda mozes restorat tamo po mojim uputama(znaci u itunsima shift pa restore i odabers ipsw gdje je spremljen)! a jailbrake napravis tako da odes na http://www.jailbreakme.com sa iphonom i slide to jailbrake povuces!
kad se jailbraka odes u cydiu i instaliras ultrasnow to ti je unlock i radi do verzije 4.0.1!
Napomena: ofc da neodgovaram ako nesto krene krivo! i da trebat ces t-mobile karticu da ga aktiviras nakon restora poslije unlocka mozes staviti opet tele2!
cekat cu, samo mi je muka od cekanja, cekam vec duugo...
hvala.
i jos cekam..
Jel napokon izišao jailbreak za iOS 4.2.1?
Čitao sam po netu da se očekuje oko Božića, ali nisam primjetio da je objavljen.
Jel napokon izišao jailbreak za iOS 4.2.1?
Čitao sam po netu da se očekuje oko Božića, ali nisam primjetio da je objavljen.
Neznan jeli za iphone 4. Ali za 3G je izaša "odavno" jailbreak i unlock.
Imam iPhone 4 iz T-mobile-a ios 4.2.1. (baseband 03.10.01), može li jb? Ne treba mi unlock!
P.S.
I da je untethered.
Hvala na odgovoru, to je ipak još beta i za Mac, zatim traži neke shsh spremljene od prije koje ja nemam jer mi je ovo prvi put:
"requires iOS 4.2 Beta 3 IPSW as well as 4.2b3 SHSH blobs saved on Cydia for your iDevice.".
Zatim neki problemi s BT-om i slično...
Opet kažem hvala velika na odgovoru...
Znan da je beta, nažalost ništa bolje od toga nisan uspija nać a da je untethered.