Što se tiče piskaranja, kakvo je u odnosu na Flyer?
I, ako je moguće, uslikati Note pokraj SGS2 :)
Ovo je točno što mi treba - dovljno velik da možeš surfati internetom barem nekako, može se telefonirati, SMSati, zapisivati ideje i bilješke kao na papir, pošto se bavim dizajnom (a nemam laptop svugdje) mogu odmah zapisati ili nacrtati svoje ideje i poslije prebaciti na komp te obraditi u finalni proizvod. Sviđa mi se kopiranje s interneta stylusom... Sve onako kako sam zamišljao zapakirano u stylish tanki paket s AMOLED ekranom i 8mp i 2mp kamerom za chat. Savršeno.
Izgledo bi ko postanska marka kraj ovog ;-)
http://www.ustream.tv/channel/ifa-2011 -konferencija i ZANIMLJIVI PODACI U UVODNOM VIDEU
opa...ovo mi se dopada jako...ako bude pristojna cijena kupujem u 12-tom mjesecu (tako pise da dolazi)
ima jako dobre specifikacije i velik ekran sto mi se dopada...stane u dzep i ugodno ce biti raditi na njemu...svaka čast Samsung :O...
Izgledo bi ko postanska marka kraj ovog ;-)
A je sa već sa SGSII kad telefoniram osjećam kao da sam na uho stavio reket za pingić... 
PDA lives again.
definitivno dobra stvar koja se moze dobro iskoristiti, samo ako nece biti preskup bit ce kod mene :)
stavit LCARS sučelje na njega, i mrak! :D
http://cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2011/09/samsung_galaxy_note_hands-on_sg_7-580x446.jpg
Evo i hands on vid:
http://www.slashgear.com/samsung-galaxy-note-hands-on-video-01175824/
A ova zadnja slika sa akreditacijom kraj mobitela dokaz poslodavcu da si bio tamo ha? :D
Fora uredaj... bas me zanima sto bu sutra.
http://cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2011/09/samsung_galaxy_note_hands-on_sg_7-580x446.jpg
Evo i hands on vid:
http://www.slashgear.com/samsung-galaxy-note-hands-on-video-01175824/
Hebemti!! Pa ekran od notea je skoro veci od cjelog sgs 2! Jos malo pa cu moc telefonirat na monitor!
drpetric
Veličina je taman. Ovo će biti moje kad izađe.
Zanimljiv uređaj, doduše malo prevelik za moj ukus. Ne volim kad mi mobiteli smetaju u džepu. Ili note-mobitel-pad.
Samsung zadnjom serijom uređaja itekako podiže ljestvicu appleu.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Sta se sad cudite nesto ... 5.3" . Pa vec je vani takav telefon zove se Dell streak i ima 5" ekran ,mislim kao da ste s marsa pali.
Usput na gsmareni vele da ima bateriju od 2.500mAh ,vidim da na to nitko ne obraca paznju.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
To je istina, nije gsmarena to jedina objavila. Stvarno ima 2500 mAh, barem tako u Samsungu kažu ;)
Mislim da bez tolike baterije nebi izdržao ni dan :)
Znam ;) Samo se salim :) Super izvjestaj.. hocemo jos!
Ako se već kupuje nekaj takvo, radije bi kupio ovo.
jedino kaj je bolje kod samsunga je samoled
Pa ne možeš uspoređivat Flyer i Note. Flyer je čistokrvni tablet, a Note još uvijek možemo nazvati mobitelom..
Pa ne možeš uspoređivat Flyer i Note. Flyer je čistokrvni tablet, a Note još uvijek možemo nazvati mobitelom..
gle, iskreno, više se ne zna koja je granica mobitela i tableta. po meni je 4.5" gornja granica mobitela, sve više je tablet. čak je dell streak s 5" tablet.
gle, iskreno, više se ne zna koja je granica mobitela i tableta. po meni je 4.5" gornja granica mobitela, sve više je tablet. čak je dell streak s 5" tablet.
Ja sam si to definirao ovako - ako ga staviš na uho i pričaš, onda je mobitel. Ako ne - tablet..
Ekstremni uređaj, svakako bih ga htio imati. 1280×800 ekran, dual core 1.4 GHz, giga rama, 2500mAh baterija, jako koristan može biti.
edit: i snima video u 1080p na 30 fps, zvijer XD
Htc fanboy all the way. Meni preko 3.8 ne odgovara,imao sam dell streak i to je stvarno pretjerivanje i uopće ti ne stane u džep a kako je samo teško s njim razgovarat.
Htc fanboy all the way. Meni preko 3.8 ne odgovara,imao sam dell streak i to je stvarno pretjerivanje i uopće ti ne stane u džep a kako je samo teško s njim razgovarat.
Apple fanboy all the way.
Da Apple sutra izbaci iPhone 4.3" rekao bi da ti paše...
Apple fanboy all the way.
Da Apple sutra izbaci iPhone 4.3" rekao bi da ti paše...
Nebih zato kaj mi je iphone 4 dosta,3.8 je najviše na kaj bi išao.Ne mjenjam mob kao ti svakih pola godine nego svakih dvije godine.
laze ko kaze da nebi vecega.
da ovaj ultrabook ima gsm, bez problema bi ga nosio i stavio na uho :)
laze ko kaze da nebi vecega.
da ovaj ultrabook ima gsm, bez problema bi ga nosio i stavio na uho :)
To kaj ti voliš veće nitko nije kriv
.
Laptop nemam ni planiram kupovat kad imam mob i komp.