Iskon predstavio IPTV

poruka: 77
|
čitano: 18.359
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Iskon predstavio IPTV".
17 godina
RE: Iskon predstavio IPTV

Da, meni su mail poslali da su zaprimili zahtjev za promjenom usluge i to instantno (automatksa poruka)

17 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

??? Ja to uopće nisam dobio! Na koji ste način poslali zahtjev? Ja sam preko svojeg accounta na iskon.hr. I sve je prošlo ok. Ali povratnu informaciju nisam. Da ponovim postupak? Neće li mi možda poslati dva paketa??Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam se isto logirao na korisničke stranice na Iskon.hr, odabrao promjenu usluge (ili nešto slično, neznam kako se to točno zove), upisao email i broj mobitela i izabrao Iskon Trio Super i stisnuo Promjeni.

Nakon toga sam dobio mail u kojem je pisalo da su primili zahtjev, i da kad obave testiranje brzine veze da će me obavjestiti. I od tada se nisu javili, a to je već skoro 2 tjedna. :(

Ali kako su mi rekli telefonom, rok je tri tjedna pa eto nemam druge nego da čekam.

Ali probaj ih nazvat ako nisi, ja zapravo imam samo pozitivna iskustva sa helpdeskom od Iskona.

17 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Meni samo piše: 'Zanima li vas Iskon TV?' Jedino preko toga mogu naručiti (kao što sam i napravio) iskon iptv...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Iskon predstavio IPTV

Da rezimiramo zadnji dio rasprave.

I ja sam naručio uslugu preko korisničkih stranica u petak 17. IV. Nisam dobio nikakvu povratnu poruku, što me zabrinulo, ali ne previše. Naime, toga mi je dana "teta" iz Iskonovog SZK-a, koji sam zvao koji sat prije (dok se još nisam mogao prijaviti), rekla da će se moći sigurno prijavljivati od ponedjeljka, ali da pratim što se zbiva.

Idućega tjedna, u utorak (21. IV.), nazvao sam čisto da provjerim što se zbiva s mojim zahtjevom. "Teta" mi je ovaj puta rekla da za sada ne može provjeriti status zahtjeva, ali da je rok za isporuku 7 radnih dana te da nazovem ponovno, ako se u tom roku ništa ne dogodi (tj. ako me nitko ne kontaktira).

Zvao sam ponovno prekjučer kad je bio 7. radni dan od podnošenja zahtjeva i dobio odgovor da je moj zahtjev zaprimljen, da je sve OK, ali da će se vjerojatno malo kasniti. Eto, kao što kaže kolega, izgleda da će se ipak čekati 3 tjedna. Sumnjam da će tehnički preduvjeti biti problem jer kad su mi uključivali uslugu dan-dva sam imao pristupne brzine znatno veće od one koju su mi trebali omogućiti (tada 5 Mbit/s), a otkad su mi istu limitirali u skladu s paketom, kad god sam mjerio (što nisam činio često) uvijek je ta brzina bila znatno iznad 4 Mbit/s, a najčešće tek ponešto ispod 5 Mbit/s.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 19:17 (BMT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Aha. Super. Hvala. Znači, ipak treba malo duže čekati. Ja sam za svaki slučaj dva puta naručio isti paket. Baš me zanima da li će mi poslati dva paketa...Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Posto BUG ocito nema namjeru to testirati, moze netko od vas koji ste narucili napisati nesto o tome kad je dobijete?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...

Posto BUG ocito nema namjeru to testirati, moze netko od vas koji ste narucili napisati nesto o tome kad je dobijete?

haha koji si ti lik, pa kako nema?! u novom broju imas kratku recenziju. iskonTV se pojavio 10 dana prije nego je bug trebao biti na kioscima.
mislim, nije da sam im ja neki odvjetnik al daj se strpi malo. Smijeh
There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
17 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Da li je već netko dobio Iskon IPTV? Za koje ga je vrijeme dobio? Da li sve funkcionira? Ne mogu dočekati, a već čekam od prošle subote...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Evo, čekam već usr...tri tjedna i ništa nisam dobio. Čak nisam dobio ni mail, a kamo da su me nazvali. Moram priznati da sam razočaran inače uvijek dobrim ophođenjem s korisnicima. Ispada kao da ih boli briga za tu novu uslugu koju toliko reklamiraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imao sam malo problema s ulogiravanjem iz Firefoxa, pa sam samo radi ovoga prešao u IE (i to šesticu).

Počet ću pokudom. Naime, Iskonovi SZK-ovci (zaposlenici Službe za korisnike) nazvali su me samo jednom u subotu (2.V.), a kako se nisam odmah na prvu i javio, drugi poziv sam čekao do utorka. Poslije su stvari išle brzo i već sam nekoliko dana korisnik IPTV-a.

Drugi je prigovor za uputstva za rad s IPTV-prijemnikom koja su krajnje štura. Sam prijemnik je relativno malih dimenzija osim u visinu. Potpuno je crn i kad radi gore samo dvije lampice - crvena i zelena.

Bez uputstava potrebno je nekoliko dana da se čovjek navikne na kratice do nekih usluga na daljinskom upravljaču. Kratice su katkad na kursorskim tipkama, ali su uglavnom na mjestu "tipki za teletekst".

Svi televizijski programi su mi, koliko sam gledao, radili bez problema. Radijske programe samo sam kratko slušao i nisu mi previše bitni. Pristup Internetu preko IPTV-prijemnika je totalno neupotrebljiv. Da budem iskren, nisam očekivao da će uopće raditi s obzirom da se za IPTV ne logiram na CARNet - isto tako ne logiram se ni za pristup Internetu preko IPTV-prijemnika. Očito se za taj pristup koristi dio veze predviđen za IPTV. Osim što je nabadanje po daljinskom krajnje nepraktično za surfanje, nakon učitavanja treće-četvrte stranice (sve legalne, da netko ne bi pomislio) sustav se zablokira, a uređaj resetira.

Snimalicu nisam koristio osim kao automatsku (koja sprema na disk bez posebnog zahtjeva dvodnevni program s prvog i drugog programa HTV-a te s RTL-a i Nove). Automatska snimalica usnimi program malo prije početka i malo poslije kraja. Šteta što ne radi onaj sistem kojim se na početku nove emisije pošalje signal kako bi se usnimilo baš ono što treba.

Sam IPTV-prijemnik ima mogućnost prikaza teleteksta. Nažalost, ne memorira velik broj stranica. Kako sam prijemnik spojio na televizor putem SCART-a, mogu koristiti i televizorov teletekst.

Kako sam uređaj spojio na (samostojeći) DVD-snimač, isprobao sam može li se sadržaj snimiti na tvrdi disk i dobio pozitivne rezultate (snimio sam, testa radi, po minutu programa s HTV-a i HBO-a). Probat ću snimiti nešto i ostaviti tjedan-dva na disku da vidim da li će se i tada snimljeno moći gledati ili postoji nekakva zaštita koja će mi to onemogućiti.

Ona fora s prikazom broja telefona pozivatelja mi ne radi. Ne znam da li trebam tražiti da se nešto aktivira jer taj prikaz broja bi trebao biti uključen u paket. Na telefonu to ne mogu provjeriti jer imam prastari telefon bez prikaza broja. No kako telefoniram svega sat, sat i pol mjesečno (dobivam redovno manje od 20 kn računa za razgovore), to mi nije od pretjeranog značaja.

Eto, ako se sjetim još čega ili ako otkrijem još štogod...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2009 18:26 (BMT).
17 godina
Riker kaže...

Ok...Ali da li pošalju nekakvu obavijest da su zaprimili zahtjev?

Ja sam dobio 2 maila nakon narudjbe, prvi kaze zaprimili smo vas zahtjev... blabla bla...

a u drugom je pisalo da je malo guzva i da ce uredjaj stici polovicom 5. mjeseca (narucio sam IPTV krajem 4. mjeseca 28-29. tak negdje)
Gigabyte GA-8I945P-G, Intel Pentium 4 531 @ 3000 MHz, 3GB RAM, NVIDIA GeForce 7600 GT , 22T33-H-ES - 20 inches, Vista Ult SP1
17 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Tako sam i ja, 29.4. Rekli su mi da će doći slijedeći ponedjeljak, 18.5...Živi bili pa vidjeli.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Evo, danas je četvrtak, 21.5, ja paket nisam dobio. Viče Moram reći da su me iskonovci jako razočarali, jer nisam navikao na ovako loš tretman s njihove strane. Možda bi mi manje smetalo kad bi rekli istinite inforamcije koliko treba čekati, a ne ono, dobiti će te paket za 15 do 20 dana, a paketu niti traga...Više mi ih se ne da ni zvati, jer ne znam kako bi se suzdržao da im nešto ružno ne kažem...Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Zamislite ovo!! Sada me je nazvala 'teta' iz Iskona (inače vrlo ljubazna) da su poslali danas, dakle 22 ili 23 dana nakon što sam podnio zahtjev, paket toj firmi koja raznosi. 23 dana!! I kaže mi da će paket doći u ponedjeljak, a da ću nakon montiranje modema biti onlline u utorak!! Dakle, 26.05!!! VičeViče Skoro cijelih mjesec dana treba čekati na IPTV...nevjerojatno! A da ne spominjem kako su me 'zeznuli' rekavši da sam naručio Iskon Trio start a ne Super...Luuuudd sam...da nije ljubazne tete ne znam kako bih reagirao.Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

@Riker, opusti se ... možda uz neko opojno sredstvo,

-uskoro 'dobijaš' očekivani paket užitka, po opisu je savršen. Upališ i počinje uživanje u blagodatima hitecha... naravno dok ti za vrijeme filma/utakmice nešto .... -ma ne, neće biti problema. Samo pripremi dovoljne količine bunike uz povik ''bim me ap skoti'' Smijeh

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

SmijehSmijehSmijeh hahahah...Jedan od pametnijih savjeta u zadnje vrijeme...Smijeh Ma neću buniku niti travu ili sl. Idem popiti pivu(e)...Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice