Iskon predstavio IPTV

poruka: 77
|
čitano: 18.360
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Iskon predstavio IPTV".
17 godina
neaktivan
RE: Iskon predstavio IPTV
dado kaže...
drnde kaže...

meni se osobno ne svidaju ti IPTV-evi jer ne mozes snimati... tj mozes ali se automatski

brise s diska nakon nekog vremena

Hmmm, kako onda sve serije zavrse na netu 5h nakon emitiranja?  Smijeh

Sve se moze snimiti... samo treba malo rtfm Namigiva
Odkad ima serija s hrvatske IP televizije na netu? Nisam nikad na to naletio...
Ako mislis na one americke serije, to ljudi snimaju preko tv-kartice jer se ama
bas nikome ne da zahebavati s IPTV-em...

Vjerujem da se i moze nekako snimljeni sadrzaj s onog max-tv sranja prebacit na komp
ali to su sve bezvezne komplikacije, mislim mozes snimati sto god hoces za osobnu upotrebu
sa satelita, kabela, antene, samo ovi IPTV gamad te prcaju s nekim DRM-om i glupostima Neodlučan
16 godina
protjeran
Iskon predstavio IPTV

konacno!!!!  yupiiiiiiiiiiiiiiiii!!!  sretno im bilo s time već....što...predstavljaju...ili..nesto...xd...lool...wtf

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2009 0:08 (Aleandro von Joža).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Nema price o duplom prijemniku preko jedne parice i o uvodjenju HD-a. Dobro je netko rekao da je to lite verzija MaxTV-a, odnosno to i nije bas za mene.

0 0 hvala 0
18 godina

Pa čini mi se da je iskon dosta jeftiniji od T-coma.

Ukoliko ljudi ne budu imali problema sa Iskonovim internetom, telefonom, TV-om, čim mi istekne t-comov ugovor za koji mjesec prelazim na Iskon.

Tako ću uštedjeti tristotinjak kuna mjesečno.

17 godina

Bubbach kaže:

"

rtv pretplata se uplacuje u proracun jer je takav zakon. to nema veze s ovim. jednako kao što od svake plaće moraš uplatiti zdrastveno, a nitko ti ne brani da se liječiš kod privatnika (ili kupiš satelitsku Smijeh).

i to čak mislim da je posve komunistički zakon još- glasi nešto tipa.. svako kućanstvo koje raspolaže tv-prijemnikom dužno je.. blabla.

sad da se ja zainatim baš.. prošlo bi puno save ispod mosta dok bi inkasator rtv-a dokazao da je tuner kartica u mom računalu tv prijemnik.. ili još lakše.. kupit telku i ne prijavit je..

al ak si do sad plaćao, bez brige, slat će ti račune i dalje. Smijeh

"

A ako se netko drugi zainati, taj bi mogao reći, nakon službenog početka emitiranja digitalnog televizijskog signala, da njegov stari televizor nije televizijski prijemnik nego samo ekran s obzirom da za njega treba dokupiti poseban uređaj. (A što je najveći štos, bio bi potpuno u pravu.)

Drugim riječima, inkasatori bi zapravo trebali ponovno obići sva domaćinstva i utvrditi ima li tko mogućnost praćenja digitalnog televizijskog signala ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2009 8:25 (BMT).
17 godina

Ne bi proslo puno Save, dokazao bi vrlo lako da je TV tuner, i osim toga - platio bi kaznu + sve pretplate unazad + sve sudske troskove.

Osim toga, ako zelis odjaviti pretplatu (ili na neki način smuljati da nemas televizor) moras ovjeriti kod javnog biljeznika izjavu, u kojoj izmedju ostalog stoji i da MORAS pusititi inkasatora u bilo kojem trenutku da ti provjeri stan. Pa ono, ko voli nek izvoli. Da je pljacka, pljacka je, al je zakonom na nasu zalost regulirana.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2009 9:34 (Bitanga).
17 godina
BMT kaže...

Drugim riječima, inkasatori bi zapravo trebali ponovno obići sva domaćinstva i utvrditi ima li tko mogućnost praćenja digitalnog televizijskog signala ili ne.

-zato država daje 'bon' za digitalni prijemnik (nemora ništa dokazivati).
C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
neaktivan

Pa p... vam m... bando lopovska, kome vi mažete oči i muljate:

http://www.poslovni.hr/14181.aspx

'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see...My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people...Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla...Where the brave...May live...forever.
18 godina
Ljudi brkaju TV pretplatu i plaćanje usluge TV-a nekom od davatelja. TV pretplata je obveza/taksa na TV uređaj, gledao ti ili ne... Vjerujem da bi ti naplatili čak i ako struje nemaš, jer jednostavno imaš TV uređaj.
17 godina
neaktivan
bubbach kaže...
BMT kaže...

Još se nitko nije dotakao TRIO.CARNeta (= DUO.CARNet + IPTV uz manju brzinu). Iskonovci su malo zatajni što se toga tiče (opcija se sada spominje samo u tekstovima sa strane), ali to novinare Buga (i ostale) nije trebalo spriječiti da postave pitanje i dobiju odgovor. Siguran sam da ima još ljudi koji bi htjeli "3 u 1" za najavljenih 165 kn.

da, upravo je nevjerojatno kako se iskon "srami" tih usluga koje idu u kompi s carnetom. sjećam se kad je počelo s duo carnetom isto su se informacije mogle naći samo na faq stranicama.
nije mi to baš jasno, jednako kao što mi nije jasno zašto bi mi morali u slučaju da uzmem iptv (a carnetovac sam) smanjiti brzinu.. pokazali su na onom special paketu da mogu puštati i tv i 5mbit paralelno.
u tom smislu djeluju mi kao da ih je netko prisilio na suradnju s carnetom.
inače, evo tu je sve o carnetu trio- bar ono što je u ovom trenu dostupno. da brzinu ostave 5mbit već bi od popodne imali jednog iptvovca više. nije 65 kn sad neka velka lova. ovako.. sumnjam.
 Ma ok nek mi smanje download, sve 5, AL NEK MI NE DIRAJU HEBENI UPLOAD!!!!

kad sam procitao naslov teksta mislim si super! To cu uzet! Ocu kuratz... Uzmem to gubim upload...
17 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Jel zna netko koja je to Motorola koju oni prodaju i kako se spaja na tv i na modem?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Sad nazva SZk i kaže meni teta da se još nemože pribacit sa Hr Duo paketa na

Iskon.TRIO Super

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gReMLiN kaže...

Pa p... vam m... bando lopovska, kome vi mažete oči i muljate:

http://www.poslovni.hr/14181.aspx

Ne kuzim, protiv cega se ti bunis?
17 godina

-izgleda, tek sad je 'otkrio' vlasnika... (Izlanuo sebtw. 49% vlada i fond...)

17 godina
ihush kaže...
BMT kaže...

-zato država daje 'bon' za digitalni prijemnik (nemora ništa dokazivati).
 Država daje bon kojim ne možeš kupiti digitalni TV-prijemnik jer ovaj košta više nego što je iznos naveden na bonu (konkretno 75 kuna).
17 godina

-prije godinu dana na području Istre je počel dijeljenje bonova, dobivalo se 500kn, zatim 250, pa 165... (zadnje 75kn) i još ne dijele. (ZG)

18 godina
neaktivan
ihush kaže...

-izgleda, tek sad je 'otkrio' vlasnika... (Izlanuo sebtw. 49% vlada i fond...)

Od prvog dana prijenosa vlasništva, a i prije kad je najavljivana kupoprodaja ja znam za to, ali to sve mi je kurvanjski, tu se reklamiraju kao neka nezavisna firma Iskon, i kao davaju drugačije i povoljnije usluge, a u biti je to isti T-šljam.
'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see...My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people...Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla...Where the brave...May live...forever.
17 godina
neaktivan

da li si isprobao Iskon.duo ili iskon.tv da mozes tvrditi da su to iste usluge? Ako nisi zamolio bih te da ne pricas gluposti.

18 godina
neaktivan
drpetric kaže...
florum kaže...
drpetric kaže...
Azr43l kaže...

Cijene nisu loše a i mogućnosti koje se nude su puno bolje od t-scum teveja. Samo bih molio da mi netko objasni slijedeću rečenicu: "Oni koji već imaju internetski pristup rješen preko Interneta na odgovarajći način mogu nadoplatiti dovođenje IPTV usluge, a više o ponudi potražite na www.iskon.hr."

"preko Iskona" mora pisati... Ispravljeno, hvala!
 Pa, ono, to bas i nije tocno... Ja se spajam preko Iskona, a usluga mi je nedostupna. Vjrujem da moram biti Iskon.Duo korisnik, a to se nece tako skoro desiti jer ta usluga nikako da mi postane dostupna....
 Pa piše ti prije toga u tekstu da nije SVIMA dostupno. Sasvim je jasno da se ovo odnosi na one kojima JE dostupno...
 Sve jasno ;)
17 godina

Čekaj, što želiš reći - ako sad uzmem taj IPTV, a nisam prije prijavio prijemnik, da ću to sada automatski učiniti prilikom uzimanja tog IPTV paketa ili potpisujem nešto što mi kaže da *moram* pustiti inkasatora u kuću?

Nemoguće, pa to je zadiranje u privatnost.

18 godina

Nemoraš ga ti pustiti u kuću, ali ako ga ne pustiš i ne dokažeš da zaista nemaš TV,  radio, mobitel sa mogućnošću primanja radio signala ili čak auto radio. Oni će predpostaviti da ti to imaš i uredno će ti početi slati uplatnice.

Kod nas očito vlada zakon kriv si dok ne dokažeš da si nevin. :-(

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 7:12 (Brajki).
17 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Ja trenutačno imam Iskon Duo Obitelj+ i dva TV programa zahvaljujući lopovskom B netu i HRT-u (kojima svejedno plaćam skoro 80kn za ta dva šug...programa). Što se tiče interneta, imam 10gb prometa što mi je u zadnje vrijeme nevjerojatno premalo (a donedavno sam imao 1gb prometa). Pa me zanima da li bi ste mi (nakon ovog gore pročitanog) preporučili da uzmem najnoviju Iskonovu uslugu (uzeo bih Trio super)? Zanima me i to da li ću sve to moći spojiti jer mi komp nije baš u blizini TV-a...Ispričavam se na ovim možda blesavim pitanjima, ali do sada nisam imao iskustva s MaxTV i sl.Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Očito ovo nije baš čitana tema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Riker kaže...

Ja trenutačno imam Iskon Duo Obitelj+ i dva TV programa zahvaljujući lopovskom B netu i HRT-u (kojima svejedno plaćam skoro 80kn za ta dva šug...programa). Što se tiče interneta, imam 10gb prometa što mi je u zadnje vrijeme nevjerojatno premalo (a donedavno sam imao 1gb prometa). Pa me zanima da li bi ste mi (nakon ovog gore pročitanog) preporučili da uzmem najnoviju Iskonovu uslugu (uzeo bih Trio super)? Zanima me i to da li ću sve to moći spojiti jer mi komp nije baš u blizini TV-a...Ispričavam se na ovim možda blesavim pitanjima, ali do sada nisam imao iskustva s MaxTV i sl.Belji se

Očito ovo nije baš čitana tema...

pa ne ono al fullao si temu totally. imaš neki tamo topic za preporuku tarifa.

tko god ima promet više od 10gb mjesečno, jedino što mu se isplati uzeti je flat.

iskon i amis ti imaju najpovoljnije duo pakete, pa pogledaj i izanaliziraj sam što ti je najbolje. nitko to ne zna bolje od tebe. Osmijeh
ako želiš triple play, ili neki vid triple playa, a nisi zadovoljan b-netom i t-comom.. nema ti druge nego uzeti iskon. kakva mu je telka ne bih znao jer nisam isprobao. isprobat će bugovci ovaj mjesec.. bar su tako najavili.

meni nije jasno kako imas b-net (digitalna televizija?!) pa samo dva programa? mora da ih je više. meni je bnet za tv uslugu i više nego solidan. uzeo sam hdtv paket koji košta nekih 30kn mjesečno. dobiješ bolji digitalni prijemnik s hdmi izlazom. slika je fantastična i zaista osjetno bolja nego preko analognog tunera ili scarta. prijemnik se u dva mjeseca zamrzao nekih 5-6 puta. to je nekako u svijetu digitalne televizije izgleda još uvijek nužnost, ali bar se i restarta za 10 sec, a ne kao maxtv-ov za koji čujem da se diže i po par minuta. (...)
da skratim, ravnajući se prema sebi, a isto imam više od 10gb prometa i potrebu za više od 2 tv programa Smijeh; preporučam ti sljedeće: nema potrebe da otkazuješ bnet. dobar je, pogotovo ako već imaš instalaciju u stanu/kući. znači; hd standardni paket bneta- 130 kn mjesečno (ili ako nemaš hd telku obični standardni paket b neta što je 100 kn mjesečno) i iskonov duo paket za telefon i internet. ako si u akademskom sustavu
(ili imaš rođaka koji ima rođaka koji je u akademskom sustavu Smijeh) provjeri i duo.carnet. dobit ćeš nešto veću brzinu i manju pretplatu. ugl. ovisno o paketu iskon košta od 100 do 200 kn + telefonski razgovori. "u đuture" znači 200- 350 kn ovisno kako si posložiš.
za rtv pristojbu koju uplaćuješ u državnu blagajnu ne bih trošio riječi.. to nema veze s ovim.

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 21:08 (bubbach).
17 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Hvala na trudu, ali očito niste shvatili. Ja imam Iskon Duo Obitelj+, kao što sam već rekao, i to već dosta dugo. Što se tiče TV, imao sam kabelsku, kao i cijeli neboder, za neke pare, ili besplatno (ne znam točno), i to oko 40 programa. Onda se tu pojavio B net koji si je uzeo pravo da uzme kabelsku i da stavlja svoje usluge za nemale pare. To nisam htio, te sam ostao bez kabelske, te sada imam samo HRT 1 i 2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Riker kaže...

Hvala na trudu, ali očito niste shvatili. Ja imam Iskon Duo Obitelj+, kao što sam već rekao, i to već dosta dugo. Što se tiče TV, imao sam kabelsku, kao i cijeli neboder, za neke pare, ili besplatno (ne znam točno), i to oko 40 programa. Onda se tu pojavio B net koji si je uzeo pravo da uzme kabelsku i da stavlja svoje usluge za nemale pare. To nisam htio, te sam ostao bez kabelske, te sada imam samo HRT 1 i 2.

hm.. pa obitelj+ je 200 kn. po meni je to apsolutno previše za ono što se dobiva u paketu. definiraj što znači "da li mi se isplati". radi se o razlici od 70kn. iz te persperktive definitivno se isplati jer ionako kažeš da 10gb potrošiš brzo- znači imaš još bar 20 kn prometa van pretplate- ostaje 50kn razlike za 50 programa što je fair cijena. iako bih ja ravnajući se prema svom iskustvu i aktualnoj ponudi programa u iskonovoj i b-netovoj ponudi uvijek rađe složio nešto po modelu iz prethodnog posta. omjer cijene i kvalitete bi sigurno bio bolji, iako bi u tom slučaju prošao 30-50 kn skuplje.
sve u svemu ova obitelj+ je definitivno najnepovoljniji paket za prosječnog korisnika- onog kojem je dosta jedna linija i 3-5mbita.  jer tih 10mbit iz obitelji+ ionak je upitno koliko zapravo je 10mbit i što s njima možeš na netu.
There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 22:29 (bubbach).
17 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Ja sam sada naručio novi paket preko svojeg korisničkog računa na Iskonu, samo nisam shvatio zašto mi nije dana mogućnost odabira; pisala je samo Iskon TRIO Carnet i Iskon TRIO...ja sam izabrao ovo drugo. Ali nigdje nije pisalo Iskon TRIO super ili kako već za onu tarifu od 279kn...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Da li netko možda zna koliko treba čekati na isporuku paketa od dana naručivanja, u slučaju da ste već postojeći korisnik Iskona?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja čekam već tjedan i po....zvao ih i oni su mi rekli da im je rok tri tjedna za postojeće korisnike (iako je na BUG stranici pisalo 7 dana za postojeće korisnike).

17 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Ok...Ali da li pošalju nekakvu obavijest da su zaprimili zahtjev?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice