meni se osobno ne svidaju ti IPTV-evi jer ne mozes snimati... tj mozes ali se automatski
brise s diska nakon nekog vremena

meni se osobno ne svidaju ti IPTV-evi jer ne mozes snimati... tj mozes ali se automatski
brise s diska nakon nekog vremena

konacno!!!! yupiiiiiiiiiiiiiiiii!!! sretno im bilo s time već....što...predstavljaju...ili..nesto...xd...lool...wtf
Nema price o duplom prijemniku preko jedne parice i o uvodjenju HD-a. Dobro je netko rekao da je to lite verzija MaxTV-a, odnosno to i nije bas za mene.
Pa čini mi se da je iskon dosta jeftiniji od T-coma.
Ukoliko ljudi ne budu imali problema sa Iskonovim internetom, telefonom, TV-om, čim mi istekne t-comov ugovor za koji mjesec prelazim na Iskon.
Tako ću uštedjeti tristotinjak kuna mjesečno.
Bubbach kaže:
"
rtv pretplata se uplacuje u proracun jer je takav zakon. to nema veze s ovim. jednako kao što od svake plaće moraš uplatiti zdrastveno, a nitko ti ne brani da se liječiš kod privatnika (ili kupiš satelitsku
).
i to čak mislim da je posve komunistički zakon još- glasi nešto tipa.. svako kućanstvo koje raspolaže tv-prijemnikom dužno je.. blabla.
sad da se ja zainatim baš.. prošlo bi puno save ispod mosta dok bi inkasator rtv-a dokazao da je tuner kartica u mom računalu tv prijemnik.. ili još lakše.. kupit telku i ne prijavit je..
al ak si do sad plaćao, bez brige, slat će ti račune i dalje. 
"
A ako se netko drugi zainati, taj bi mogao reći, nakon službenog početka emitiranja digitalnog televizijskog signala, da njegov stari televizor nije televizijski prijemnik nego samo ekran s obzirom da za njega treba dokupiti poseban uređaj. (A što je najveći štos, bio bi potpuno u pravu.)
Drugim riječima, inkasatori bi zapravo trebali ponovno obići sva domaćinstva i utvrditi ima li tko mogućnost praćenja digitalnog televizijskog signala ili ne.
Ne bi proslo puno Save, dokazao bi vrlo lako da je TV tuner, i osim toga - platio bi kaznu + sve pretplate unazad + sve sudske troskove.
Osim toga, ako zelis odjaviti pretplatu (ili na neki način smuljati da nemas televizor) moras ovjeriti kod javnog biljeznika izjavu, u kojoj izmedju ostalog stoji i da MORAS pusititi inkasatora u bilo kojem trenutku da ti provjeri stan. Pa ono, ko voli nek izvoli. Da je pljacka, pljacka je, al je zakonom na nasu zalost regulirana.
Drugim riječima, inkasatori bi zapravo trebali ponovno obići sva domaćinstva i utvrditi ima li tko mogućnost praćenja digitalnog televizijskog signala ili ne.
Pa p... vam m... bando lopovska, kome vi mažete oči i muljate:
Još se nitko nije dotakao TRIO.CARNeta (= DUO.CARNet + IPTV uz manju brzinu). Iskonovci su malo zatajni što se toga tiče (opcija se sada spominje samo u tekstovima sa strane), ali to novinare Buga (i ostale) nije trebalo spriječiti da postave pitanje i dobiju odgovor. Siguran sam da ima još ljudi koji bi htjeli "3 u 1" za najavljenih 165 kn.
Jel zna netko koja je to Motorola koju oni prodaju i kako se spaja na tv i na modem?
Sad nazva SZk i kaže meni teta da se još nemože pribacit sa Hr Duo paketa na
Iskon.TRIO Super
Pa p... vam m... bando lopovska, kome vi mažete oči i muljate:
-izgleda, tek sad je 'otkrio' vlasnika... (
btw. 49% vlada i fond...)
-prije godinu dana na području Istre je počel dijeljenje bonova, dobivalo se 500kn, zatim 250, pa 165... (zadnje 75kn) i još ne dijele. (ZG)
-izgleda, tek sad je 'otkrio' vlasnika... (
btw. 49% vlada i fond...)
da li si isprobao Iskon.duo ili iskon.tv da mozes tvrditi da su to iste usluge? Ako nisi zamolio bih te da ne pricas gluposti.
Cijene nisu loše a i mogućnosti koje se nude su puno bolje od t-scum teveja. Samo bih molio da mi netko objasni slijedeću rečenicu: "Oni koji već imaju internetski pristup rješen preko Interneta na odgovarajći način mogu nadoplatiti dovođenje IPTV usluge, a više o ponudi potražite na www.iskon.hr."
Čekaj, što želiš reći - ako sad uzmem taj IPTV, a nisam prije prijavio prijemnik, da ću to sada automatski učiniti prilikom uzimanja tog IPTV paketa ili potpisujem nešto što mi kaže da *moram* pustiti inkasatora u kuću?
Nemoguće, pa to je zadiranje u privatnost.
Nemoraš ga ti pustiti u kuću, ali ako ga ne pustiš i ne dokažeš da zaista nemaš TV, radio, mobitel sa mogućnošću primanja radio signala ili čak auto radio. Oni će predpostaviti da ti to imaš i uredno će ti početi slati uplatnice.
Kod nas očito vlada zakon kriv si dok ne dokažeš da si nevin. :-(
Ja trenutačno imam Iskon Duo Obitelj+ i dva TV programa zahvaljujući lopovskom B netu i HRT-u (kojima svejedno plaćam skoro 80kn za ta dva šug...programa). Što se tiče interneta, imam 10gb prometa što mi je u zadnje vrijeme nevjerojatno premalo (a donedavno sam imao 1gb prometa). Pa me zanima da li bi ste mi (nakon ovog gore pročitanog) preporučili da uzmem najnoviju Iskonovu uslugu (uzeo bih Trio super)? Zanima me i to da li ću sve to moći spojiti jer mi komp nije baš u blizini TV-a...Ispričavam se na ovim možda blesavim pitanjima, ali do sada nisam imao iskustva s MaxTV i sl.
Očito ovo nije baš čitana tema...
Ja trenutačno imam Iskon Duo Obitelj+ i dva TV programa zahvaljujući lopovskom B netu i HRT-u (kojima svejedno plaćam skoro 80kn za ta dva šug...programa). Što se tiče interneta, imam 10gb prometa što mi je u zadnje vrijeme nevjerojatno premalo (a donedavno sam imao 1gb prometa). Pa me zanima da li bi ste mi (nakon ovog gore pročitanog) preporučili da uzmem najnoviju Iskonovu uslugu (uzeo bih Trio super)? Zanima me i to da li ću sve to moći spojiti jer mi komp nije baš u blizini TV-a...Ispričavam se na ovim možda blesavim pitanjima, ali do sada nisam imao iskustva s MaxTV i sl.
Očito ovo nije baš čitana tema...
pa ne ono al fullao si temu totally. imaš neki tamo topic za preporuku tarifa.
tko god ima promet više od 10gb mjesečno, jedino što mu se isplati uzeti je flat.

; preporučam ti sljedeće: nema potrebe da otkazuješ bnet. dobar je, pogotovo ako već imaš instalaciju u stanu/kući. znači; hd standardni paket bneta- 130 kn mjesečno (ili ako nemaš hd telku obični standardni paket b neta što je 100 kn mjesečno) i iskonov duo paket za telefon i internet. ako si u akademskom sustavu
) provjeri i duo.carnet. dobit ćeš nešto veću brzinu i manju pretplatu. ugl. ovisno o paketu iskon košta od 100 do 200 kn + telefonski razgovori. "u đuture" znači 200- 350 kn ovisno kako si posložiš.Hvala na trudu, ali očito niste shvatili. Ja imam Iskon Duo Obitelj+, kao što sam već rekao, i to već dosta dugo. Što se tiče TV, imao sam kabelsku, kao i cijeli neboder, za neke pare, ili besplatno (ne znam točno), i to oko 40 programa. Onda se tu pojavio B net koji si je uzeo pravo da uzme kabelsku i da stavlja svoje usluge za nemale pare. To nisam htio, te sam ostao bez kabelske, te sada imam samo HRT 1 i 2.
Hvala na trudu, ali očito niste shvatili. Ja imam Iskon Duo Obitelj+, kao što sam već rekao, i to već dosta dugo. Što se tiče TV, imao sam kabelsku, kao i cijeli neboder, za neke pare, ili besplatno (ne znam točno), i to oko 40 programa. Onda se tu pojavio B net koji si je uzeo pravo da uzme kabelsku i da stavlja svoje usluge za nemale pare. To nisam htio, te sam ostao bez kabelske, te sada imam samo HRT 1 i 2.
Ja sam sada naručio novi paket preko svojeg korisničkog računa na Iskonu, samo nisam shvatio zašto mi nije dana mogućnost odabira; pisala je samo Iskon TRIO Carnet i Iskon TRIO...ja sam izabrao ovo drugo. Ali nigdje nije pisalo Iskon TRIO super ili kako već za onu tarifu od 279kn...
Da li netko možda zna koliko treba čekati na isporuku paketa od dana naručivanja, u slučaju da ste već postojeći korisnik Iskona?
Ja čekam već tjedan i po....zvao ih i oni su mi rekli da im je rok tri tjedna za postojeće korisnike (iako je na BUG stranici pisalo 7 dana za postojeće korisnike).
Ok...Ali da li pošalju nekakvu obavijest da su zaprimili zahtjev?