Iskon ište Internaute

poruka: 7
|
čitano: 1.168
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Iskon ište Internaute".
17 godina
neaktivan
Iskon ište Internaute

Bolje bi im bilo da mi podignu brzinu s ovog jednog megabita, nego da se igraju s lutkama na Facebooku.

To bi im bila puno bolja reklama.

Ne vozi brže nego što tvoj anđeo čuvar može letjeti!
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2008 12:04 (klimama).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Iskon ište Internaute
Bug kaže...
Kamo je otišlo dobro staro oglašavanje u terminu prije Dnevnika (uz dodatnih 10 stranica u Bugu), pitamo se mi

dobro staro oglašavanje na mene vise ne pali.
TV slabo gledam, a kad gledam obicno je to Discovery i slicni programi.
Bug sam prestao citati ovoga ljeta, kada sam prolistao dvobroj i skuzio da me nista unutra ne zanima.
Laptop mi ne treba, digitalac sam uzeja ove zime, a kad idem na kavu ne treba mi GPRS...

Sigurno su ovi u Iskonu shvatili da im ti oblici okglasavanja vise ne pale kao nekad. Facebook profil zvuci 'novo', iako nemam ni facebook... dapace imam i AdBlock Plus u firefoxu i u glavi tako da ni jedan oblik reklame ne dolazi do mene.
Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
neaktivan
pixelatem kaže...
Bug kaže...
Kamo je otišlo dobro staro oglašavanje u terminu prije Dnevnika (uz dodatnih 10 stranica u Bugu), pitamo se mi

dobro staro oglašavanje na mene vise ne pali.
TV slabo gledam, a kad gledam obicno je to Discovery i slicni programi.
Bug sam prestao citati ovoga ljeta, kada sam prolistao dvobroj i skuzio da me nista unutra ne zanima.
Laptop mi ne treba, digitalac sam uzeja ove zime, a kad idem na kavu ne treba mi GPRS...

Sigurno su ovi u Iskonu shvatili da im ti oblici okglasavanja vise ne pale kao nekad. Facebook profil zvuci 'novo', iako nemam ni facebook... dapace imam i AdBlock Plus u firefoxu i u glavi tako da ni jedan oblik reklame ne dolazi do mene.
 pa ti si robinzon 20og stoljeća. jel koristiš vešmašinu? NeodlučanSmijehOsmijeh
Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician
17 godina
neaktivan
Iskon ište Internaute

Apropo ovoj prici, predlazem ekipi BUG-a da vise ne stampaju papirno izdanje nego da kompletan casopis u formi albuma okace na fenomen zvani facebook. Nevinašce

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2008 13:29 (salecg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Iskon ište Internaute

Rade na reklami a na dostupnost uslugom ne. Rado bih prešao kod njih kad bi mi bili dostupni.

OT: Misli li se t-com malo trgnuti i dići te brzine? Svi su brži od njega, no jedino je on dostupan svugdje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne vjerujem da ste napisali članak besplatno. Ili možda jeste?  Hehe..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
bubbach kaže...
 pa ti si robinzon 20og stoljeća. jel koristiš vešmašinu? NeodlučanSmijehOsmijeh

ja ne, to drugi rade umjesto mene...
Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice