Pa taj iPod stvarno rastura...
Pa taj iPod stvarno rastura...

Kaže se "pali i žari".
Aj bar ce pokupit pare
Većini proizvođača mobitela se dogodi barem jedan ovakav slučaj, ne vidim razloga zašto bi Apple bio iznimka. Koji šok za dječaka, neka ih samo tuži!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jadan ajpod!!
Ma ti ameri samo cekaju da se nesto dogodi da mogu tuzit, neki lik tuzio kompaniju jer se ispred oskliznio na pticje govno (i dobio pare)
hahha
aj ma
Ma ti ameri samo cekaju da se nesto dogodi da mogu tuzit, neki lik tuzio kompaniju jer se ispred oskliznio na pticje govno (i dobio pare)
Svi ste vi u pravu neka ih samo "odere", a neka i on ozdravi
Baš me zanima da se slično kod nas u Bosni dogodilo bi li roditelji opet tužili!? 
očit problem američkog društva gdje je prisutan veliki potrošački mentalitet... tko zna što je dječak radio sa ipodom prije, pa da mu je eksplodirao... ali zna se kraj unaprijed... plati se odšteta i piči dalje! dječak se jadan opekao, malo svoje američko salo skupljeno po mcdonaldsu, ah, jadan...LOL
i svi su mu se smijali, dječak je plakao, jecao...
we 're living in america, america, america ist wunderbar...
očit problem američkog društva gdje je prisutan veliki potrošački mentalitet... tko zna što je dječak radio sa ipodom prije, pa da mu je eksplodirao... ali zna se kraj unaprijed... plati se odšteta i piči dalje! dječak se jadan opekao, malo svoje američko salo skupljeno po mcdonaldsu, ah, jadan...LOL
i svi su mu se smijali, dječak je plakao, jecao...
we 're living in america, america, america ist wunderbar...

A mora se nekome to desit. Nekom japancu mobitel isto napravio bum u džepu, ali mobitel je valjda bio neka nokia ali nije original... Žao mi je maloga, zato svoj mob i ne stavljam u džep pokraj ja*a 
Ja imam iPod touch i imam ga u džepu pod nastavom!!!

Ja imam iPod touch i imam ga u džepu pod nastavom!!!

vjerojatno ce pobrat pare ja bi to ucinio namjerno za 225 tisuca dolara
ROFL, ovo je prvi takav incident, vjerujem da je klinac gluposti radio s njim! Znate Amere ;D Inače, ima jedna epizoda Bračnih voda u kojoj je Ala tužio lopov da se poskliznuo dok je krao. I naravno, dobio je pare. Na kraju suđenja je Al ovoga knockotuirao (pesnica) i on je tužio njega da si je šaku ozljedio. Naravno, kolega Al dobiva pare. Vjerujem da ima takvih slučajeva i u stvarnosti. Pregenijalno.
A mora se nekome to desit. Nekom japancu mobitel isto napravio bum u džepu, ali mobitel je valjda bio neka nokia ali nije original... Žao mi je maloga, zato svoj mob i ne stavljam u džep pokraj ja*a 
Stvarno bizarno, odsad ne držim mobitel u džepu:).
stvarno je donio explodio na tržište mobitela
Stvarno bizarno, odsad ne držim mobitel u džepu:).
a što je s onima koji drže dva ili tri mobitela, mp3 ili mp4, gps uređaj, dlanovnik... odu obje noge, ali milijarde na računu! LOL
Baš me zanima da se slično kod nas u Bosni dogodilo bi li roditelji opet tužili!? 

pitaj boga sto je on radio s tim i podom. to sto on kaze da ga je drzo u džepu..