iPhone protiv Symbiana

poruka: 4
|
čitano: 1.171
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone protiv Symbiana".
17 godina
neaktivan
iPhone protiv Symbiana

Korisnik sam oba telefona Iphona te Nokie N95 8GB, te svoju Nokiu nebi zamjenio za niti jedan Iphone jednostavno mi više leži Symbian više mogucnosti te vise aplikacija barem za sad, no buducnost ce pokazati

Pozdrav!

0 0 hvala 0
17 godina
iPhone protiv Symbiana

Osobno nebi volio da Apple-ov OS X nadvalada Symbian OS. Istina u prilog ide i ovo: Trenutno je u prodaji čak 169 različitih uređaja sa Symbianom dok je iPhone samo jedan. I u usporedba sa stopom rasta dobijemo da bi brojke u ljetnom kvartalu 2010. mogle pokazivati prodanih 38 milijuna iPhonea i "samo" 31 milijun uređaja sa Symbianom. Ali mislim da je to trenutna euforija i da će se brojke promjenite već na proljeće iduče godine, moje mišljenje.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: iPhone protiv Symbiana

Probao i jedno ( n70 ) i drugo ( iPhone ).

Symbian mi nekako vuče na princip Windowsa, čini mi se da se uspori nakon nekog vremena. Doduše, n70 nije bogzna kakav mobitel za nekakvu objektivnu recenziju symbiana, ali nisam impresioniran.

Iphone, tj. OS X na njemu je definitivno nešto najbolje što mobitel može ponuditi. Tolika lakoća korištenja  i intuitivnost da je to milina. Ono što ima, radi perfektno, ono što nema, biti će jednog dana  ( tek smo na brojci 3 Smijeh ). 

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
protjeran
iPhone protiv Symbiana

Iako nisam impresioniran samim iPhone-onon,  jesam s Apple-ovom strategiom, taj vraziji Steve... Well Done!!!

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice