tj pederusu
u cemu je problem
ne postoji muska torbica kao ni muske stikle.
ne postoji muska torbica kao ni muske stikle.
Pederuša.
ime je dobila po dozi muzevnosti kojom zraci :)
Fanny pack/belt pack.
!
Nokia, Apple, Samsung-tko je slijedeći na vrhu?
Motorola prije Nokie a vrlo lako moguće, na krilima velikog G-a i poslje Samsunga
Zar vibratori imaju OS?
Aj kad smo se već uhvatili off topica, šta mislite koji on OS/smartphone koristi?
izvini al cini mi se da je njemu 4 inca pre pre pre malo... note 2, s3?
Svaka čast Bitanga
Ja dodajem još malo ulja
http://www.crazyengineers.com/threads/absolute-zero-samsung-galaxy-note-2-jokes.58722/
Bravo, no to neće biti problem ako dođu savitljivi ekrani, pa samsunga S XYZ ćeš omotati par puta oko noge
Ne vec zato sto je danas standard flagship smartphone-a nista ispod 4", a tada im je bilo savrsenstvo 3.5".
Napisao sam 4" samo zbog iPhone-a.
HTC One X ima 4.7", Galaxy S4 ce imati 5", S3 4.8", Lumia 920 4.5". Prosjek ovih modela je 4.75", tu se vidi zapravo kako Apple jos uvijek zaostaje. 3.5" lol...
Usporedjujes neusporedivo.
3.5'' na 3:2 omjeru je jako razlicito od 3.5'' na 16:9.
Zato 4'' na 16:9 nije uopce toliko razlicito od 3.5''.
Stvar je samo u velicini mobitela.
iPhone je oko 58 mm sirok, a svi ovi novi flagship androidi su blizu 70 mm, a kao najgora je tu nokia sa gotovo 71 mm. I to je problem, i razlog zasto su ovi mobiteli preveliki za vecinu.
A onda dolazimo do toga da oni jednostavno ne zele stavljati najjaci hardver u manje uredjaje, kao sto to radi apple, jer bi popusili na svim poljima, od trajanja baterije, maksimalnog clocka i slicno.
A sama dijagonala ekrana nije previse bitna, bitna je velicina uredjaja. Zato je iPad mini sasvim druga kategorija uredjaja od tipicnog 7'' tableta, jer u kucistu koje je vece za jednoznamenkasti postotak (povrsinom, volumenom je manje) imas ekran koji je 40% veci.
Ovo sto je Samsung napravio je zapravo super, stavili su veci ekran, a dobili isti uredjaj. To je dobar tradeoff. Samo kad bi ostavili 4.8'' a smanjili uredjaj, to bi bilo nemjerljivo bolje.
Kako vi koji govorite o "prevelikim mobitelima" objasnjavate cinjenicu da se oni najbolje prodaju? Mislite li da bi proizvodjaci napravili dobar posao ravnajuci se po vasim mjerilima a ne po mjerilima trzista?
Samsung, Apple, HTC i slicni bi trebali odustati odprofita kako bi nekima mobitel stao u djep :)
fala meni sasvim dobro izgleda i na starim "malim ekranima". Hoću da mi mobitel stane u džep a ne da ga moram furat u ruksaku.
Floskule. Note2 sasvim dobro stane u bilo koji džep.
stane...al s druge strane zgleda ko da imam ciglu u džepu :D...fala to ne volim :D. Iphone
3 mi je već prevelik
u jednu ruku volim velike ekrane
a u drugu ne
tako da veliki ekrani - i da i ne
mozda mi se svidaju, ali nisam siguran
svakako imaju i vrlina i mana
mislim da je dobro sto ih ima,
ali u isto vrijeme mislim da je to lose
Di onda držiš novčanik? Novčanik mi je sitno manji od NoteaII u duljinu, jednake širine, ali je zato novčanik 3-4 puta deblji...
Di onda držiš novčanik? Novčanik mi je sitno manji od NoteaII u duljinu, jednake širine, ali je zato novčanik 3-4 puta deblji...
Zatakne ga u guzicu.
u jednu ruku volim velike ekrane
a u drugu ne
onda u jednu ruku primi velikog a u drugu malog i svi sretni.
Fanny pack/belt pack.
znaci u tome vi androidasi nosite 5- 6' smartphone ljeti, dok ste u kratkim hlacama i majici? ok, i ja ponekad jer je fakat prakticno.
Fanny pack/belt pack.
znaci u tome vi androidasi nosite 5- 6' smartphone ljeti, dok ste u kratkim hlacama i majici? ok, i ja ponekad jer je fakat prakticno.
Neprakticnost nosenja 4" mobitela u kratkim hlacama ljeti - 87,6%
Neprakticnost nosenja 5" mobitela u kratkim hlacama ljeti - 89,1%
Isti "ona stvar" :)
Kako vi koji govorite o "prevelikim mobitelima" objasnjavate cinjenicu da se oni najbolje prodaju? Mislite li da bi proizvodjaci napravili dobar posao ravnajuci se po vasim mjerilima a ne po mjerilima trzista?
Samsung, Apple, HTC i slicni bi trebali odustati odprofita kako bi nekima mobitel stao u djep :)
barem 80% prodanih smartphone- a u svijetu je ispod 4 incha. (edit:odgovor na post iznad- ja govorim o razlici izmedu mog moba od 3.5' i note 2)
barem 80% prodanih smartphone- a u svijetu je ispod 4 incha
od kad?
"od kad" znaci od kojeg datuma?
kao da si rekao 80% automobila se prodalo bez airbaga. Znaci li to da su automobili bez airbaga bolja opcija i da ce se i u buducnosti prodavati bolje?
osim toga u mom postu mozes primjetiti da pise "najbolje prodaju" a ne "najvise prodaju". Ako npr. Samsung na 5" mobitelu koji ga u proizvodnji kosta 200kn skuplje od 4" moze zaraditi 2000kn vise, matematika je jasna. Flagship modeli donose najveci profit a ako ti danas flagship ima 3,5" neces ga nikome prodati.
Dok se vi svadate ko ovce na selu oni uzimaju pare , nebi me cudilo da rade skupa oni svi , zaboravio sam zivimo na balkanu :P