iPhone prestaje biti konkurentan

poruka: 268
|
čitano: 55.597
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone prestaje biti konkurentan".
14 godina
neaktivan
Re: iPhone prestaje biti konkurentan
apoteka kaže...
kupis musku torbicu
tj pederusu
u cemu je problem

ne postoji muska torbica kao ni muske stikle.

14 godina
neaktivan
kako ne?
13 godina
protjeran
imam, i djelomicno si u pravu ali torbicu nosim samo dok idem nekamo dalje (zbog moba, novcanika, kljuceva itd), ali dok sam na katu ili motam se oko kuce il sam u vrtu, svojoj ulici, dok navecer setam pesa ili sl- jednostavnije mi je nosat mob u dzepu nego cijeli dan imat torbicu na sebi. barem meni osobno, ne pricam za druge

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
postoji muska 'torbica', zakaj ne? kak se zove ono oko pojasa..? nike, puma i sl..? a stikle..? nikad nisi imao kaubojke..?!:)
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 9:23 (difre).
16 godina
neaktivan

Pederuša.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran
e. pederuša (pokusavam skuzit kak se zove na engleskom al nemam pojma). -nije losa stvar, ali kome se da sa time po cijeli dan oko kuce, do prvog susjeda i tak..?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo taman za gn3 {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 9:39 (apoteka).
Moj PC  
8 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
difre kaže...
e. pederuša (pokusavam skuzit kak se zove na engleskom al nemam pojma). -nije losa stvar, ali kome se da sa time po cijeli dan oko kuce, do prvog susjeda i tak..?

ime je dobila po dozi muzevnosti kojom zraci :)

16 godina
neaktivan

Fanny pack/belt pack.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina

!

guri!
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 10:10 (glava11).
16 godina
Pranja kaže...

Nokia, Apple, Samsung-tko je slijedeći na vrhu?

Motorola prije Nokie a vrlo lako moguće, na krilima velikog G-a i poslje Samsunga

guri!
14 godina
neaktivan

Aj kad smo se već uhvatili off topica, šta mislite koji on OS/smartphone koristi?

32 apple-ov ios
8 neki veći android
1 windows phone
Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zar vibratori imaju OS? {#}

18 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cecenac kaže...

Aj kad smo se već uhvatili off topica, šta mislite koji on OS/smartphone koristi?

izvini al cini mi se da je njemu 4 inca pre pre pre malo... note 2, s3?

Evasi0n Jailbreak http://www.youtube.com/watch?v=SRiWB-3_upI
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 10:54 (bistri).
16 godina
gin.tonic kaže...

Bravo, no to neće biti problem ako dođu savitljivi ekrani, pa samsunga S XYZ ćeš omotati par puta oko noge {#}

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
13 godina
Psiho246 kaže...

Ne vec zato sto je danas standard flagship smartphone-a nista ispod 4", a tada im je bilo savrsenstvo 3.5". 

Napisao sam 4" samo zbog iPhone-a.

HTC One X ima 4.7", Galaxy S4 ce imati 5", S3 4.8", Lumia 920 4.5". Prosjek ovih modela je 4.75", tu se vidi zapravo kako Apple jos uvijek zaostaje. 3.5" lol...

Usporedjujes neusporedivo.

3.5'' na 3:2 omjeru je jako razlicito od 3.5'' na 16:9. 

Zato 4'' na 16:9 nije uopce toliko razlicito od 3.5''.

Stvar je samo u velicini mobitela. 

iPhone je oko 58 mm sirok, a svi ovi novi flagship androidi su blizu 70 mm, a kao najgora je tu nokia sa gotovo 71 mm. I to je problem, i razlog zasto su ovi mobiteli preveliki za vecinu.

A onda dolazimo do toga da oni jednostavno ne zele stavljati najjaci hardver u manje uredjaje, kao sto to radi apple, jer bi popusili na svim poljima, od trajanja baterije, maksimalnog clocka i slicno.

A sama dijagonala ekrana nije previse bitna, bitna je velicina uredjaja. Zato je iPad mini sasvim druga kategorija uredjaja od tipicnog 7'' tableta, jer u kucistu koje je vece za jednoznamenkasti postotak (povrsinom, volumenom je manje) imas ekran koji je 40% veci. 

Ovo sto je Samsung napravio je zapravo super, stavili su veci ekran, a dobili isti uredjaj. To je dobar tradeoff. Samo kad bi ostavili 4.8'' a smanjili uredjaj, to bi bilo nemjerljivo bolje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 11:02 (F10EXX).
14 godina
neaktivan

Kako vi koji govorite o "prevelikim mobitelima" objasnjavate cinjenicu da se oni najbolje prodaju? Mislite li da bi proizvodjaci napravili dobar posao ravnajuci se po vasim mjerilima a ne po mjerilima trzista?

Samsung, Apple, HTC i slicni bi trebali odustati odprofita kako bi nekima mobitel stao u djep :)

3 0 hvala 0
13 godina
Bitanga kaže...
klem kaže...

fala meni sasvim dobro izgleda i na starim "malim ekranima". Hoću da mi mobitel stane u džep a ne da ga moram furat u ruksaku.

Floskule. Note2 sasvim dobro stane u bilo koji džep.

stane...al s druge strane zgleda ko da imam ciglu u džepu :D...fala to ne volim :D. Iphone 

3 mi je već prevelik

14 godina
neaktivan

u jednu ruku volim velike ekrane

a u drugu ne

tako da veliki ekrani - i da i ne

mozda mi se svidaju, ali nisam siguran

svakako imaju i vrlina i mana

mislim da je dobro sto ih ima,

ali u isto vrijeme mislim da je to lose

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Di onda držiš novčanik? Novčanik mi je sitno manji od NoteaII u duljinu, jednake širine, ali je zato novčanik 3-4 puta deblji...

13 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

Di onda držiš novčanik? Novčanik mi je sitno manji od NoteaII u duljinu, jednake širine, ali je zato novčanik 3-4 puta deblji...

Zatakne ga u guzicu. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
15 godina
apoteka kaže...

u jednu ruku volim velike ekrane

a u drugu ne

onda u jednu ruku primi velikog a u drugu malog i svi sretni.

Potpis!
13 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

Fanny pack/belt pack.

znaci u tome vi androidasi nosite 5- 6' smartphone ljeti, dok ste u kratkim hlacama i majici? ok, i ja ponekad jer je fakat prakticno.
14 godina
neaktivan
difre kaže...
Mitsuoka kaže...

Fanny pack/belt pack.

znaci u tome vi androidasi nosite 5- 6' smartphone ljeti, dok ste u kratkim hlacama i majici? ok, i ja ponekad jer je fakat prakticno.

Neprakticnost nosenja 4" mobitela u kratkim hlacama ljeti - 87,6%

Neprakticnost nosenja 5" mobitela u kratkim hlacama ljeti - 89,1%

Isti "ona stvar" :)

13 godina
protjeran
BlueMax kaže...

Kako vi koji govorite o "prevelikim mobitelima" objasnjavate cinjenicu da se oni najbolje prodaju? Mislite li da bi proizvodjaci napravili dobar posao ravnajuci se po vasim mjerilima a ne po mjerilima trzista?

Samsung, Apple, HTC i slicni bi trebali odustati odprofita kako bi nekima mobitel stao u djep :)

barem 80% prodanih smartphone- a u svijetu je ispod 4 incha. (edit:odgovor na post iznad- ja govorim o razlici izmedu mog moba od 3.5' i note 2)
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 12:52 (difre).
14 godina
neaktivan
difre kaže...

barem 80% prodanih smartphone- a u svijetu je ispod 4 incha

od kad?

13 godina
protjeran
iphone+cheap ass androidi+symbian+bb

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

"od kad" znaci od kojeg datuma?

kao da si rekao 80% automobila se prodalo bez airbaga. Znaci li to da su automobili bez airbaga bolja opcija i da ce se i u buducnosti prodavati bolje?

osim toga u mom postu mozes primjetiti da pise "najbolje prodaju" a ne "najvise prodaju". Ako npr. Samsung na 5" mobitelu koji ga u proizvodnji kosta 200kn skuplje od 4" moze zaraditi 2000kn vise, matematika je jasna. Flagship modeli donose najveci profit a ako ti danas flagship ima 3,5" neces ga nikome prodati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 13:01 (BlueMax).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dok se vi svadate ko ovce na selu oni uzimaju pare , nebi me cudilo da rade skupa oni svi , zaboravio sam zivimo na balkanu :P

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice