iPhone OS 4 u četvrtak

poruka: 176
|
čitano: 33.703
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone OS 4 u četvrtak".
17 godina
neaktivan
RE: iPhone OS 4 u četvrtak
ansha kaže...
@artfull
jesi probao biteSMS? Program je zakon i vrlo ispoliran, sms-ove saljes iz bilo koje aplikacije i super brzo i jednostavno je.
Isto tako Kirikae task manager, radi bez greske, ja sam namjestio da se otvori kad protresem iphone ;)

Nisam, nije mi jailbrejkan phone otkad sam se vratio na zadnji soft :p

A.
17 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak

Evo jedan

sa OS 4.

0 0 hvala 0
16 godina
iPhone OS 4 u četvrtak

da li se isplati napravit dev. account i stavit tu verziju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Di je naso tu verziju ??
17 godina

pa skinuo ju je kao developer... postavljena je na server vec za vrijeme keynotea koliko sam skuzio!

evo tube se pomalo puni sa filmicima :)

mene odusevljava sto ce se IM clienti moc vrtiti stalno u pozadini. skype recimo, kao sto je pokazano na keynoteu, 

i primas voip pozive kad god te neko zatreba. dolazimo konacno do toga da cemo fakticki imati samo neku podatkovnu tarifu, 

i nema vise naplacivanja poziva, smsova i mmsova. mejl se i onako vec pusha, tako da je ovo je bila zadnja prepreka!

samo da ljudi to prihvate. tu nazalost kaskamo!

folderi su ok, ali nista bez cega se nije moglo i prije, ali zasto ne, ne skodi! kao i custom wallpaper.  

iAd je super stvar posto je dobra motivacija za developere, sto znaci puno dobrih a besplatnih aplikacija za korisnike!

jedino malo razocaranje je sto sam ocekivao mozda neki pandan sbsettingsa. no dobro, to cemo imati sa JBom kao i do sada :)

17 godina
neaktivan
kinsif kaže...

jedino malo razocaranje je sto sam ocekivao mozda neki pandan sbsettingsa.

To mi je jedno od većih razočaranja.

17 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak

Evo i video eventa.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak
Ja sam očekivao da se lock screen uredi... Novi i poboljšani notification sistem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak

Neznam dali je ovo istina      pogledajte: http://myiphoneactivation.com/download.php

VOLIM TE DINAMOOOOOOO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak

Koliko vidim nema nikakvih revolucionarnih novosti, očekivao sam puno više.

Ovako ispada da samo uvode stvari da ostanu u igri s Androidom, koji sve ovo navedeno uglavnom već ima, a neke ima i bolje riješene.

Vjerujem da će to sve biti ispolirano, lijepo izgledati i biti user friendly, ali gdje su prave novosti?

Moram reći da me najviše smeta Jobs koji prepametno zaključuje da nam ne treba pravi multitasking, jer se korisnik ne treba baviti s tim (da, preglupi smo za upravljanje aplikacijama u multitaskingu), ne treba nam flash jer je smeće, i niz takvih nadmenih gluposti. Zbog tog stava već polako i zaostaje za konkurencijom. Ne još u potpunosti ali vjerujem da će se to kroz pola godine i vidjeti.

Zaključak: loše.

2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivanpk kaže...

Neznam dali je ovo istina      pogledajte: http://myiphoneactivation.com/download.php

OMG!! Jel itko isprobao?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...
ivanpk kaže...

OMG!! Jel itko isprobao?

Smiri se :D Instaliraj pa neces moc JB ;)

16 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak

Mislim da cu ga probati, samo neznam postupak instaliranja 4.0 softa

Apple iPhone 3GS 16GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak

Grozno...Iphone 3G nema Multitasking...Apple,ako želiš zadržati korisnike (ali to je politika,baci staro kupi novo),neka svi budu ravnopravni...To kao da je npr.muškarcima dovoljeno parkiranje ispred banke (ili samo profesorima,diplomiranima i onima sa IQ 100+), a ženama nije dozvoljeno (ili običnim ljudima)...

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
daddy_cool kaže...

Koliko vidim nema nikakvih revolucionarnih novosti, očekivao sam puno više.

Ovako ispada da samo uvode stvari da ostanu u igri s Androidom, koji sve ovo navedeno uglavnom već ima, a neke ima i bolje riješene.

Vjerujem da će to sve biti ispolirano, lijepo izgledati i biti user friendly, ali gdje su prave novosti?

Moram reći da me najviše smeta Jobs koji prepametno zaključuje da nam ne treba pravi multitasking, jer se korisnik ne treba baviti s tim (da, preglupi smo za upravljanje aplikacijama u multitaskingu), ne treba nam flash jer je smeće, i niz takvih nadmenih gluposti. Zbog tog stava već polako i zaostaje za konkurencijom. Ne još u potpunosti ali vjerujem da će se to kroz pola godine i vidjeti.

Zaključak: loše.

očekivano uglavnom, sa par dodataka. Što se multitaskinga tiče, implementacija je više manje ok ... možeš ubiti proces kao do sad kad deinstaliraš app ( držiš stisnutu ikonu aplikacije  dok se ne pojavi x ).

Što se flasha tiče nisam siguran jel za korisnike to bolje ili ne ... još uvijek ... mislim da je bolje zapravo i da ovo pogađa jedino adobe dugoročno. pročitaj na tu temu http://daringfireball.net/2010/04/why_apple_changed_section_331

A.
17 godina
neaktivan
artfull kaže...

očekivano uglavnom, sa par dodataka. Što se multitaskinga tiče, implementacija je više manje ok ... možeš ubiti proces kao do sad kad deinstaliraš app ( držiš stisnutu ikonu aplikacije  dok se ne pojavi x ).

Što se flasha tiče nisam siguran jel za korisnike to bolje ili ne ... još uvijek ... mislim da je bolje zapravo i da ovo pogađa jedino adobe dugoročno. pročitaj na tu temu http://daringfireball.net/2010/04/why_apple_changed_section_331

Ma da, shvaćam njihove razloge za izbjegavanje flasha, još uvijek žele punu kontrolu.

Ima to svojih prednosti, ali mi se ne sviđa takav stav.

Kad izađe novi hardverski napredniji iPhone s novim OS-om, taj paket će sigurno biti dobar, ali kad gledam pojedinačne "nove" stvari u OS-u 4, dođe mi da se smijem.

Evo izmislili su jedinstveni inbox (čudo!!), foldere (da patentiraju možda?), otvorili su kalendar....... ček da provjerim koje je stoljeće.

A baš sam se nadao da će biti super i da bi nakon ljeta mogao uzeti novi iPhone. Sad nisam siguran.

17 godina
neaktivan
daddy_cool kaže...
artfull kaže...

Ma da, shvaćam njihove razloge za izbjegavanje flasha, još uvijek žele punu kontrolu.

Ima to svojih prednosti, ali mi se ne sviđa takav stav.

Kad izađe novi hardverski napredniji iPhone s novim OS-om, taj paket će sigurno biti dobar, ali kad gledam pojedinačne "nove" stvari u OS-u 4, dođe mi da se smijem.

Evo izmislili su jedinstveni inbox (čudo!!), foldere (da patentiraju možda?), otvorili su kalendar....... ček da provjerim koje je stoljeće.

A baš sam se nadao da će biti super i da bi nakon ljeta mogao uzeti novi iPhone. Sad nisam siguran.

Čuj, to ti je apple ... sa njihovog stajališta je ispravno. Ne žele da im adobe ili microsoft ili bilo tko diktira kako će izgledati išta. Ako je netko zadovoljan sa user experiencom onda će ostati u tom okolišu, ako nije ima ostale opcije. Nije da apple drži monopol.

MEni je za smartphone to ok ... za iPad mi je malo sve nategnuto, naročito ovaj način multitaskinga ( vizualno, ne tehnički ) 

A.
17 godina
neaktivan
artfull kaže...

Čuj, to ti je apple ... sa njihovog stajališta je ispravno. Ne žele da im adobe ili microsoft ili bilo tko diktira kako će izgledati išta. Ako je netko zadovoljan sa user experiencom onda će ostati u tom okolišu, ako nije ima ostale opcije. Nije da apple drži monopol.

MEni je za smartphone to ok ... za iPad mi je malo sve nategnuto, naročito ovaj način multitaskinga ( vizualno, ne tehnički ) 

Ma i meni je to sve ok ako uzmemo u obzir da je to zapravo telefon.

Ali sam mislio da će napraviti neko iznenađenje i natjerati Google da ih s Androidom opet stiže.

Pa da svi imamo koristi od toga Cool

Dobro kažu na androidcentral.com: "iPhone 4.0? No worries here"

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 14:23 (daddy_cool).
17 godina
neaktivan
daddy_cool kaže...

Dobro kažu na androidcentral.com: "iPhone 4.0? No worries here"

heheh ... ajde to je igra di jedni druge stalno stižu. Mene zanima zašto OS4 za ajfon u 6. mjesecu , a za iPad u devetom ... 3 mjeseca iza? nadam se da je to zbog nadogradnje na iPad dodatne.

A.
17 godina
neaktivan
artfull kaže...

heheh ... ajde to je igra di jedni druge stalno stižu. Mene zanima zašto OS4 za ajfon u 6. mjesecu , a za iPad u devetom ... 3 mjeseca iza? nadam se da je to zbog nadogradnje na iPad dodatne.

Ma to je samo marketinška igra, imat će veliki event za novi ajfon, pa par mjeseci kasnije opet velika najava i buka za iPad.

Dodatno promoviranje svakog proizvoda zasebno, umjesto trošenja novaca na reklame.

17 godina
neaktivan
daddy_cool kaže...
artfull kaže...

Ma to je samo marketinška igra, imat će veliki event za novi ajfon, pa par mjeseci kasnije opet velika najava i buka za iPad.

Dodatno promoviranje svakog proizvoda zasebno, umjesto trošenja novaca na reklame.

Ja isto mislim, kazu da je OS 4. dosada najbolja beta, zbog toga sto je mogla biti pustena jos prije par mj. ali Apple nije htio odvuci pozornost sa iPada..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
iPhone OS 4 u četvrtak
A.

0 0 hvala 0
16 godina
iPhone OS 4 u četvrtak

off-topic: jesam ja slijep ili je nestala ona tema 'iPhone pitanja i odgovori'?

pa nije valjda da su nam Matu 'ubili'? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Tomo Yoda kaže...

Tema je upucana i zakopana duboko u podzemlje Bug foruma, odmah ispod ključeva kojima su zaključane teme i ostataka banniranih usera...

Tema je bila sprdnja od početka, a onda se i dokazalo da Mate nije dobio iphone i da je pokrao slike sa neta (još uvijek mu stoji za avatar). Da se sakrije ta sramota za Matu i Bug forum, tema obrisana a zli duhovi rastjerani...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 15:13 (Sum_of_all_fears).
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Tomo Yoda kaže...

Tema je upucana i zakopana duboko u podzemlje Bug foruma, odmah ispod ključeva kojima su zaključane teme i ostataka banniranih usera...

Tema je bila sprdnja od početka, a onda se i dokazalo da Mate nije dobio iphone i da je pokrao slike sa neta (još uvijek mu stoji za avatar). Da se sakrije ta sramota za Matu i Bug forum, tema obrisana a zli duhovi rastjerani...

to sam i mislio, hvala na informaciji.

stvarno ne razumijem zašto bi netko lažirao da čeka ili da je dobio iPhone?!

svašta. 

ne mislim da je tema sprdnja zato što sam dobio neke konkretne odgovore na pitanja koja su me zanimala.

15 godina
protjeran
logic kaže...

Ma jok. Sta ce mi napraviti kad ih nemam niti ih zelim. Nikad ne moze u meni neki komad plastike i metala izazvati bilo kakve emocije.Jednostavno odgovaram na postove zaludjenika i rijetko normalnih ljudi koji apple dizu u nebesa. PA pogledaj samo sta recimo rott pise. Pazi njemu argumenta. Iphon je bolji o N97 jer je apple bolji od nokije. Pa mislim stvarno. Al sve u svemu aj se dobor zabavljam a to je i poenta.

Evo tebe opet,pa gori si od komaraca.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice