iPhone 3GS dostupan od srpnja

poruka: 43
|
čitano: 6.425
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 3GS dostupan od srpnja".
17 godina
RE: iPhone 3GS dostupan od srpnja
Riker kaže...

Zašto nas te 'naše' telefonske kompanije toliko kradu?? Takav izvrstan uređaj košta zaista samo 200 dolara...pa to je nevjerojatno!! 16gb i sve te mogućnosti!! 200 dolara! Jedva preko 1000 kn...

Pa mislim da moraju dati nešto para stevi, nešto za prijevoz, nešto za carinu, porez, malo sebi u džep i na kraju dobiješ od cca 1100kn -> 7000kn LOL
Zato ja sebi lijepo uzeo Finsku nokiu xm 5800 i gotovo (makar se proizvodi u mađarskoj i tamo negdje u kini,taiwanu, indiji...)
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina

konačno!!. stigao je"i-phone killer" Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 15:02 (alien).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce kaže...

nije sve u megapixelima....po meni iPhone radi bolje slike od jednog C905 zato sto ima vise boja....

Ajde molim te ne bacaj bombe, imao sam Iphone a sad imam C905, razlika je nebo i zemlja. Kamera je jedan od razloga zašto sam se riješio ismeča, a onaj review je sranje.Lik sere po svim tako reči "dumbphone-ovima" ali zaboravlja da ne treba svima mogučnost spremanja gospodara prstenova na telefon u divx formatu pa da se hvale poslje vani.
The bird of the Hermes is my name, eating my wings to make me tame
18 godina
dgigibao kaže...

Po Appleu uvik seru da je to samo lipi hardver, sad ne naprave niti jednu estetsku promjenu već samo interne pa će bit suprotno :)

A sve su pojačali od MacBook Aira, MacBooka, MacBooka Proa, baterije produplale vijek, ekrani još veću gamu boja imaju, OSX Snow Leopard će biti još brži nego što je a koštat će samo 29$ (koliko ono Win Ultimate košta?), iPhoneu su radili pitaj boga šta pa da su ga tako nafrizirali a starom su tako spustili cijenu da mu kopije opet ne mogu ništa jer ko će kupovati 3x skuplji Pre uz 99$ iPhone.

Leopard 29$??!?! Neznam baš... (Valjda misliš 129$). A i da ga kupim, mogu ga instalirati samo na mac mašinu, na PC stvarno nema smisla, jer ništa ne bi radilo kako se spada, za razliku od nekog drugog OS-a.
Neznam, svi ti pametni mobiteli imaju na tonu mogučnosti, a skoro nitko ne koristi 10% tih opcija na dnevnoj razini. U početku to zanimljivo, a poslije nepotrebno. Upravo zbog toga vjerovatno nikad neću kupiti iPhone.
A da su im lijepi proizvodi to ne poričem.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 16:00 (PICART).
18 godina
neaktivan

Za sve Leopard korisnike je 29$ a svatko ko je kupio Mac u zadnje dvije godine je Leopard korisnik a PowerPc verzija nije ni rađena.

Mislim da je nadogradnja na Vistu Ultimate treutno oko 2300Kn. Ne vjerujem da će sedmica biti jeftinija.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
masna_kosa kaže...

E moji novinarčići. Iphone ce biti dostupan 19. lipnja, barem malo provjerite informacije.

http://shop.o2.co.uk/update/iphone.html

A da ih ti provjeriš...i operi kosu!

0 1 hvala 0
17 godina
dgigibao kaže...

Za sve Leopard korisnike je 29$ a svatko ko je kupio Mac u zadnje dvije godine je Leopard korisnik a PowerPc verzija nije ni rađena.

Mislim da je nadogradnja na Vistu Ultimate treutno oko 2300Kn. Ne vjerujem da će sedmica biti jeftinija.

Upgrade s Windowsa XP na Vistu Ultimate dođe 233$.
Ima još bolje - upgrade s Viste Home Premium (215$) na Vistu Ultimate (359$) dođe 159$.
18 godina
masna_kosa kaže...

E moji novinarčići. Iphone ce biti dostupan 19. lipnja, barem malo provjerite informacije.

http://shop.o2.co.uk/update/iphone.html

masna_kosa kaže...

a da ti pogledas link prije nego kenjas.

"iPhone 3G S coming 19 June"

A kosu perem, prirodno je masna. I vanzemaljci ne postoje.

... u hrvatskoj dolazi u srpnju, citaj clanak, u americi i nekim drugim zemljama je 19.06.
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 14:08 (Aki).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

opet krivo Belji se

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
18 godina
dgigibao kaže...

opet krivo Belji se

kaj je krivo? :)
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I Navigon dolazi na iPhone. Bit će i lite verzija!

Ima li tko njihov uređaj? Kakve su karte?

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 20:49 (vjeko).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Navigon je dostupan vec neko vrijeme, karte su dosta detaljne, čak i za HR (imaju hrpu POI-a). težak je cca. 2,5GB (EU), jedino je malo spor u navigaciji, zašteka dosta često, moguće da na 3GS-u neće tako.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice