iPad razgrabljen

poruka: 28
|
čitano: 5.671
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad razgrabljen".
16 godina
neaktivan
iPad razgrabljen

Nisam znao da ce i Keynote biti gore? To je odlicna vijest, ali kako se moze iPad spojiti na projektor? I da li radi daljinski za njega?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: iPad razgrabljen
facewithascar kaže...

Nisam znao da ce i Keynote biti gore? To je odlicna vijest, ali kako se moze iPad spojiti na projektor? I da li radi daljinski za njega?

Mislim da si promašio poentu. 

Prvo ćeš platiti 500$ za uređaj a onda još 500$ za aplikacije i dodatke bez kojih ne možeš.

E, a onda ćeš tek saznati što sve nikako iPad ne može.

17 godina
odjavljen
iPad razgrabljen

marko009, čemu TD? Jesi čitao članak: "Posebne Appleove aplikacije Keynote, Pages i Numbers i dalje će se nuditi kupcima iPada po cijeni od 9,99 dolara (po komadu)". To je već 30 dolara samo za najosnovnije aplikacije.

Moje mišljenje o iPad-u sam već napisao, ali ću ga ponoviti da me netko ne bi tagirao kao hatera:

"iPad je lijepo dizajniran uređaj koji vjerojatno pruža ugodno korisničko iskustva, ali prema SADA DOSTUPNIM informacijama ima i velik ograničenja. Ima veliki POTENCIJAL koji MOŽE ali i NE MORA iskoristiti u BUDUČNOSTI."

Međutim, mislim da to što je u samo dva sata prodano 51.000 uređaja više govori o korisnicima nego o iPad-u. Mislim da bi svaki potencijalni kupac koji ima ZRNO PAMETI u glavi, čak i da su po sada dostupnim informacijama, mogučnosti iPada kao da je rađen prema njegovoj listi želja, ipak pričekao prvu NEZAVISNU recenziju.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
iPad razgrabljen

Ma tko uopće plaća aplikacije. Nisam i neću...

Napraviš jailbreak i posjetiš http://apptrackr.org/?act=viewapp&appid=303056598# (nije ilegalno sve dok ne skineš - :))

Postoji program za iphone preko koje možeš skinuti aplikaciju bez spajanja na računalo

izvor programa Installous

Cydia ili ROCK (preporučam Rock)

cydia.hackulo.us

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 12:29 (Simbamef).
Moj PC  
2 4 hvala 0
18 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

marko009, čemu TD? Jesi čitao članak: "Posebne Appleove aplikacije Keynote, Pages i Numbers i dalje će se nuditi kupcima iPada po cijeni od 9,99 dolara (po komadu)". To je već 30 dolara samo za najosnovnije aplikacije.

Moje mišljenje o iPad-u sam već napisao, ali ću ga ponoviti da me netko ne bi tagirao kao hatera:

"iPad je lijepo dizajniran uređaj koji vjerojatno pruža ugodno korisničko iskustva, ali prema SADA DOSTUPNIM informacijama ima i velik ograničenja. Ima veliki POTENCIJAL koji MOŽE ali i NE MORA iskoristiti u BUDUČNOSTI."

Međutim, mislim da to što je u samo dva sata prodano 51.000 uređaja više govori o korisnicima nego o iPad-u. Mislim da bi svaki potencijalni kupac koji ima ZRNO PAMETI u glavi, čak i da su po sada dostupnim informacijama, mogučnosti iPada kao da je rađen prema njegovoj listi želja, ipak pričekao prvu NEZAVISNU recenziju.

Ti si stvarno biser ... Keynote, Pages i Numbers su pandan Microsoftovom PowerPointu, Wordu i Excellu. prodaju ih po 50 kn komad sa sučeljem potpuno redizajniranim za TS. Inače to je dio paketa iWork koji se uvijek plaćao. Ako ej puno 150 kn za 3 izvrsne aplikacije koje otvaraju i snimaju i u MSove formate i s kojima iPad osim uređeja za konzumaciju sadržaja postaje i content creation tool onda stvarno neznam na kojoj ti planeti živiš gdje jesve besplatno.

Prodaja je više nego impresivna i pokazuje da je desetak milijuna komada koliko je apple predvidio za 2010 dostižna brojka. Teško da bih kupio uređaj koji nisam probao, al u ovom slučaju mislim da se i nemože bogznašto pogriješiti ... neki su već testirali uređaj na brzinu a sučelje i OS su dovoljno poznati iz iPhone OS a.

Naravno sad će opet početi komentari hejtera o apple proizvodima za snobove iako je zapravo situacija uglavnom posve obratna, Mac je bio i ostao najveća content creation platforma.

i da, pitam se koliko dođe microsoft office ... i šteta pa ga nema redizajniranog još za TS iako ne sumnjam da će se pojaviti uskoro.

A.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 12:42 (artfull).
17 godina
odjavljen
artfull kaže...

1.) Ti si stvarno biser ... Keynote, Pages i Numbers su pandan Microsoftovom PowerPointu, Wordu i Excellu. prodaju ih po 50 kn komad sa sučeljem potpuno redizajniranim za TS. Inače to je dio paketa iWork koji se uvijek plaćao. Ako ej puno 150 kn za 3 izvrsne aplikacije koje otvaraju i snimaju i u MSove formate i s kojima iPad osim uređeja za konzumaciju sadržaja postaje i content creation tool onda stvarno neznam na kojoj ti planeti živiš gdje jesve besplatno.

2.) Prodaja je više nego impresivna i pokazuje da je desetak milijuna komada koliko je apple predvidio za 2010 dostižna brojka. Teško da bih kupio uređaj koji nisam probao, al u ovom slučaju mislim da se i nemože bogznašto pogriješiti ... neki su već testirali uređaj na brzinu a sučelje i OS su dovoljno poznati iz iPhone OS a.

1.) Ne, ne smatram da je puno, pogotovo ako postoji besplatni reader (što u M$-ovom slučaju za komp. postoji), jer se ipak radi o uređaju koji nije namijenjen za ozbiljniji rad u office programima i većini korisnika će trebati mogučnost čitanja, ali rijetkima mogučnost uređivanja. Taj komentar je tu samo da istaknem Xanzzu-u poantu da ta visoka cijena uređaja nije i konačna, iako je on (ja se nadam) pretjerao s iznosom.

2.) Što misliš kako su ti "testeri" nabavili iPad prije dolaska na tržište. Oprosti, ali bez obzira radilo se o Apple-u, Atiju, Intelu takvim recenzijama ne vjerujem jer su jako često pristrane (ja tebi uređaj da ga testiraš prije nego ga drugi uspiju nabaviti, a ti meni koju lijepu riječ o njemu).

Ja bih osobno rađe za te pare nabavio kombinaciju stolca i stola za računalo koji se mogu podesiti za normalni uredski rad ili u zavaljeni položaj u kojem se to prije može nazvati naslonjač s držačem za monitor nego stolom + netbook za van.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
18 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
artfull kaže...

1.) Ti si stvarno biser ... Keynote, Pages i Numbers su pandan Microsoftovom PowerPointu, Wordu i Excellu. prodaju ih po 50 kn komad sa sučeljem potpuno redizajniranim za TS. Inače to je dio paketa iWork koji se uvijek plaćao. Ako ej puno 150 kn za 3 izvrsne aplikacije koje otvaraju i snimaju i u MSove formate i s kojima iPad osim uređeja za konzumaciju sadržaja postaje i content creation tool onda stvarno neznam na kojoj ti planeti živiš gdje jesve besplatno.

2.) Prodaja je više nego impresivna i pokazuje da je desetak milijuna komada koliko je apple predvidio za 2010 dostižna brojka. Teško da bih kupio uređaj koji nisam probao, al u ovom slučaju mislim da se i nemože bogznašto pogriješiti ... neki su već testirali uređaj na brzinu a sučelje i OS su dovoljno poznati iz iPhone OS a.

1.) Ne, ne smatram da je puno, pogotovo ako postoji besplatni reader (što u M$-ovom slučaju za komp. postoji), jer se ipak radi o uređaju koji nije namijenjen za ozbiljniji rad u office programima i većini korisnika će trebati mogučnost čitanja, ali rijetkima mogučnost uređivanja. Taj komentar je tu samo da istaknem Xanzzu-u poantu da ta visoka cijena uređaja nije i konačna, iako je on (ja se nadam) pretjerao s iznosom.

2.) Što misliš kako su ti "testeri" nabavili iPad prije dolaska na tržište. Oprosti, ali bez obzira radilo se o Apple-u, Atiju, Intelu takvim recenzijama ne vjerujem jer su jako često pristrane (ja tebi uređaj da ga testiraš prije nego ga drugi uspiju nabaviti, a ti meni koju lijepu riječ o njemu).

Ja bih osobno rađe za te pare nabavio kombinaciju stolca i stola za računalo koji se mogu podesiti za normalni uredski rad ili u zavaljeni položaj u kojem se to prije može nazvati naslonjač s držačem za monitor nego stolom + netbook za van.

1) Naravno da postoji besplatni reader. a 10 dolara za takvu aplikaciju kao što je Pages ili Numbers je sitniš.

2) Govorim o onima koji su imali priliku isprobati iPad ne predstavljanju pred dva mjeseca, uglavnom je konsenzus bio pozitivan, tj ubrzano i uvećano sučelje od iPhonea.

A.
18 godina
neaktivan
iPad razgrabljen

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
iPad razgrabljen

Pa ne znam sto se cudite...

Bitno je biti in. Odnosno dovoljno se prosetati tzv. spicom po Cvjetnom trgu i vidjeti onu hordu ocajnika koji glume 'wannabe' celebrities...

Kladim se da je modni macak vec rezervirao svoj primjerak Izlanuo se

Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Bitno je biti in. Odnosno dovoljno se prosetati tzv. spicom po Cvjetnom trgu i vidjeti onu hordu ocajnika koji glume 'wannabe' celebrities...

Nekog žulja, ha? Jesu li i suze na rubu oka što ga i ti ne možeš imati?

Zna li netko sta je sa spajanjem na monitor ili projektor?

18 godina
neaktivan

Koliko jadan mozes biti i reci tako nesto. Zasto je tebi i tebi slicnim toliko tesko shvatiti da ga neko moze imati ali NE ZELI!!!

Da postoje ljudi koji razmisljaju i kazu da je to precijenjen komad plastike i metala koji ne pruza sve sto neko zeli i pri tome jos kosta poprilicno. Ja ga MOGU sebi priustiti isto kao i iphone ali ga NE ZELIM!!!

Zasto je to toliko tesko shvatiti. Ili ti u stvari ga sebi ne mozes priustiti a zelis ga?

18 godina
neaktivan
iPad razgrabljen
http://www.engadget.com/2010/03/13/dead-ipad-battery-never-mind-replacing-it-apple-just-sends-ano/

show, neznam jel to do ro ili ne, vjerojatno je svejedno. :))

neznam sto je sa spajanjem na projektore i slično ... vjerojatno da sa nekim Dock adapterom to vga i slično. Pretpostavljam da
će biti podrzano samo mirroring, al tko će znati sto će sve iznjedriti na toj platformi.
A.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Iznjedriti i dodatno naplatiti.

16 godina
neaktivan
facewithascar kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Mačak ima dizajnersku torbicu od 73 000 kn. 

HAHAH kladim se da nemaš 73 000kn za torbicu trolu. 

Kako misliš što će ti?

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 11:25 (Xanzzu).
18 godina
neaktivan

Sama cinjenica da nosi torbicu dovoljno govori o njemu ;)

Sad se sjetih vica o pederu i gayu ;)

Tj u cemu je razlika ;)

A vidim da si postovalac lika i djela dotiicnog kad znas koliko kosta njegova torbica ;)

Ili je bila recenzija u bugu koju sam previdio ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 13:11 (logic).
18 godina
protjeran
facewithascar kaže...
Mrgud Veliki kaže...

mrgud je pogodio u sridu pa se osjecas ugrozenim?

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
16 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
facewithascar kaže...
Mrgud Veliki kaže...

mrgud je pogodio u sridu pa se osjecas ugrozenim?

Da, da, fakat sam ugrozen time sto netko nece kupiti ono sto ja imam. To me bas ugrozava. Ja sam ti osoba koja voli hodati u uniformi i vozit se u tramvaju samo zato jer se ne volim razlikovati od ostalih ljudi, pa cu tako sad odustati od kupnje iPada samo zato jer ga masa ne zeli. :-) Ljudi moze mala pomoc, koji onda mobitel da kupim da se ne razlikujem od vas? Nokiju?

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Sama cinjenica da nosi torbicu dovoljno govori o njemu ;)

Sad se sjetih vica o pederu i gayu ;)

Tj u cemu je razlika ;)

A vidim da si postovalac lika i djela dotiicnog kad znas koliko kosta njegova torbica ;)

Ili je bila recenzija u bugu koju sam previdio ;)

Ma da danas je zbilja teško doći do informacija, pa su mi ove iz buga jedine dostupne.

Probaj ovo ukucati u google:  marko grubnić skupe.

18 godina
neaktivan

I o tebi dovoljno govori to sto u google ukucavas marko grubnic :)

18 godina
neaktivan
logic kaže...

ahhahahahaha 

A.
16 godina
neaktivan
logic kaže...

artfull kaže...
logic kaže...

ahhahahahaha 

Istina istina.

Tih 5 sekundi što sam tražio nešto skupo i beskorisno mi nitko neće vratiti. 

A što će to biti da se artfull složio s jednom tvojom izjavnom?

Mislim nakon svog tog vremena što se vi proveli prepucavajući se...

Pa date dečki nije Mačak Steve Jobs da se sada svađamo.

Ono, da je, ti bi se artfull kleo da je torba must have i da je bolje prodati kuću nego biti bez nje, a ti bi logic opet odgovarao na svaku njegovu izjavu. 

Dobro da nije jer bio opet izgledalo nekako ovako.

Bome dobro je da nisam ni ja jedan od vas pa ću stati ovdje.

18 godina
neaktivan

Dok ti trazis informacije o grubnicu i njegovoj torbici mi se raspravljamo to je tacno. Al druze mi se ne vrijedjamo nigdje i ako se ne slazemo ne znaci da se ne mozemo postovati i kulturno razgovarati. I nije u pitanju tih 5 sec vecc tvoj interes za zenske torbice i takvog idola ;)

A i ja mislim da je dobro sto nisi jedan od nas dvojice jer bih ozbiljno zabrinuo za sebe. A mozda bih kupio i iphone ;)

brrrrr ;)

17 godina
iPad razgrabljen

Da li se zna koliko će ovo čudo kod nas koštati? Kad bi koštao nekih 3000kn čak bi ga i htio uzet. Naime, lud sam kući što stalno kad želim ić na net da vidim vijesti/forum i štogod da moram paliti komp i biti na jednom mjestu i tuckat sa glasnom tipkovnicom(glasna je jer je komp vrlo tih, pa smeta mojima jer je komp u dnevnomIzlanuo se). Uglavnom, razmišljam i o kupovini prijenosnika koji bi mi služio za tu svrhu te sve ostalo što prijenosnik može(igranja igara starih 5-6 godina i flash igreBelji se)ali da je lagan, jake baterije i da nije netbook(koristio par modela, očajno jadno, muči se sa youtubom, da ne kažem da slušanje muzike i otvaranje još nekog foldera i slično ga totalno uspori...) te mi onda ostane ultraprijenosnik koji dođu oko 5000kn(sa OS-om) I ono dođem do zaključka da mi je previše dat 5000kn da surfam netom. Ipad mi se zbog toga sviđa, jaka baterija, relativno brz i fluidan, lagan, tanak, i 0 decibela buke za hlađenje. Ono što bi me smetalo je flash, al neki kompromisi se valjda moraju uraditMršti se A multitasking mi ne bi bio potreban jer bi ga koristio samo za net (eventualno tu i tamo koji video/igre i ostala multimedija)ali niš da moram odjednom raditi. Jedino što me brine je cijena, jer ako kod nas najeftiniji model dođe 4000kn+ onda rađe skupim još malo pa uzmem ultraprijenosnik koji ipak kudikamo močniji i pruža mi puno više slobode) Da kod nas dođe 500$ odnosno 2500kn, mislim da bi si ga čak i uzeo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
iPad razgrabljen
mislim da će startati na oko 3200 + PDV al neracunaj da ćeš ga vidjeti u hr još mjesecima.
A.

0 0 hvala 1
17 godina
iPad razgrabljen

Ah, to je jedino što me odbija kod apple u nas, što cijena bude daleko viša nego što on košta vani. Jer po tome ipad će sigurno biti oko 4000kn i malo previše novaca koja će mi služit za jednu stvar. Onda rađe da si kupim novi mob sa kojim ću moći sve radit, a i došlo bi me jeftinije ako prodam svoj. Ovako nema druge ili čekat kad bi se kod nas pojavio kao i iphone u oglasima po 3000kn pa ga onda uzet ili nać nekoga u US da mi ga kupi i pošalje vamoCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
iPad razgrabljen
Pa vjerojatno bi se najviše isplatilo da ga netko donese iz USA ili europe. i to najjeftiniji wifi da se kaci na kućni lan. Iako je moguće da će ga kod nas tekom ili netko subvencionirati 3G verziju. Al obzirom na potraznju u hr teško prije jeseni ako i tada.
A.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
artfull kaže...
Pa vjerojatno bi se najviše isplatilo da ga netko donese iz USA ili europe. i to najjeftiniji wifi da se kaci na kućni lan. Iako je moguće da će ga kod nas tekom ili netko subvencionirati 3G verziju. Al obzirom na potraznju u hr teško prije jeseni ako i tada.

3G je mrak, ne bih uzimao bez toga. Tako si potpuno slogodan s njim.

18 godina
neaktivan
iPad razgrabljen

Evo jedan quote sa foruma nekog: "Apple dumped the geek/hobbyist market to go after the highly profitable moron/trendy market.".

So true.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 20:20 (1domagoj1).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice