iPad 2 rasprodan

poruka: 104
|
čitano: 10.778
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad 2 rasprodan".
16 godina
neaktivan
iPad 2 rasprodan

Svaka čast za Apple ! 

Iskreno opet su napravili odličan , mogao bih se usuditi reć savršen, proizvod i logično je da ljudi kupuju .

I'm from Hollywood

11 19 hvala 0
15 godina
iPad 2 rasprodan

katastrofa

i onda ce ih 70 % zavrsiti na ebay-u jer nece znat sto ce radit s njim

{#}

Moj PC  
23 2 hvala 0
17 godina
Re: iPad 2 rasprodan
woodgamesfx kaže...

Svaka čast za Apple ! 

Iskreno opet su napravili odličan , mogao bih se usuditi reć savršen, proizvod i logično je da ljudi kupuju .

Nisu oni napravili savršen proizvod, nego savršen marketing, zato se prodaje.

17 godina
woodgamesfx kaže...

Svaka čast za Apple ! 

Daleko od savrsenog, al ok. Ja sam sebi uzeo jedinicu, ali mi ne pada napamet da ga mijenjam za 2.

Nesto mi se dogadja. Dopiydilo mi je piydit :(
17 godina
neaktivan
pasko kaže...

katastrofa

{#}

A apple je kao briga sta ces ti sa njihovim kupljenim proizvodom kasnije napravit. Njima je bitna lovica koja curi od prodaje.
I'll be back
16 godina

amerima svašta možeš prodat

16 godina
neaktivan
iPad 2 rasprodan

igrao sam se na iPadu u tehnomaxu, ono mogu reći da je uređaj genijalan. A vi koji pljujete odite ga isprobati a ne tu mlatiti praznu slamu i seruckati bez pokrića.

Sad, za što će ti služiti taj iPad je već druga priča ... kao uređaj za surfanje netom i čitanje knjiga je malo ipak preskup; ali doduše i običan mobitel sad dođe preko 4000 kn, a na njemu možeš samo telefonirati i koristiti ga za totalno nepraktično surfanje.

:)
Moj PC  
14 1 hvala 0
17 godina
zoran123456 kaže...

Sad, za što će ti služiti taj iPad je već druga priča ... kao uređaj za surfanje netom i čitanje knjiga je malo ipak preskup; ali doduše i običan mobitel sad dođe preko 4000 kn, a na njemu možeš samo telefonirati i koristiti ga za totalno nepraktično surfanje.

ja sam ga bas za ovo i kupio :)

17 godina
neaktivan

Za citanje je po meni bolji bilo koji e-ink uredjaj...

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?
17 godina
neaktivan
Svaka im čast... they did it again...

Predobar hype i spinovi (iako mi se čini kao puno manje nego za iPad...

Za uređaj ne znam kakav je pošto vjerojatno neću u dodir doći s njime tako skoro... (s dvojkom jel)...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
17 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Predobar hype i spinovi (iako mi se čini kao puno manje nego za iPad... 

Hype je ovaj put bio puno manji.

16 godina
neaktivan
iPad 2 rasprodan

Meni je iPad čisto dobar za običnog korisnika koji piše i čita, te gleda Internet.

Za video baš nije, ali za to je dobar i običan iMac.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPad 2 rasprodan

Cekam apple hatere, kako komentiraju da 70% vlasnika ipad2 NEMA 1gen uredaja...

jbga, opet marketing... i samo marketing

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
pasko kaže...

katastrofa

{#}

Da, kao što je i 70% iPada 1 na ebay-u...

17 godina
D4RKL1NG kaže...

E-ink je bolji za čitanje običnih knjiga, ali za čitanje knjiga u kojima ima slika i grafike bolji iPad

17 godina
Sasoon kaže...
D4RKL1NG kaže...

E-ink je bolji za čitanje običnih knjiga, ali za čitanje knjiga u kojima ima slika i grafike bolji iPad

Eink je eink i tu nema diskusije. Ali za grafiku u boji je ipad ipak bolje rijesenje. Dvoumio sam se izmedju iPada i KindleDX, iPad sam nabavio po cijeni nizoj od DX-a tako da je izbor bio logican.

17 godina
neaktivan
iPad 2 rasprodan

Tanja , brza , estetski dotjeranija verzija beskorisnog uredjaja zvanog ipad.Pa opet u krug po 10citi put .Za knjige nije jer je lcd  (svako iole duze citanje je agonija kao i na svakom lcdu jedino rjesenje je papir ili eink) za multimediju nije (filmovi radi omjera stranica prilagodjenim knjizi , glazbu netreba ni komentirat).Ostaje surfanje koje je zadovoljavajuce ali trenutno u doba flasha (sta ce biti kad ce biti sa standardima i kako se eventualno to moze zaobici otom potom) ne i besprijekorno kao kod konkurencije (mobiteli ,i ne mobiteli ne kostaju 4k kako je neko tu napiso , netbooci pa cak i poneki pmp koji to bolje odraduje)

Cijena je subjektivni dojam ipad je uglavnom bolje napravljen od kvalitetnijih materijala sa boljim ekranom .Koliko to stvarno kosta ,kolike su zarade po komadu i kako izrabljuju radnu snagu u kini to je manje vise standard svih uredjaja i proizvodjaca jedino je razlika koliku cijenu jos dodatno cini 'porez' na brand

Autonomija je odlicna uzevsi obzir i masu je odlicna jer netbooci tek sa 6 celnim baterijama pruzaju tu razinu , jedino se neki veci pmpi tipa cowonovi mogu mjeriti 

Overpriced prijenosni surfer sa odlicnom autonomijom i faktorom x : slijepa vjernost marci i kud svi tud i ja iako neznam zasto

Prosjecni niskoristi gadget bolje napravljen sa iznadprosjecnim marketingom 

A opet slika di lik drzi 2 komada kao sto je bila i za jedinicu govori samo za sebe

5 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPad 2 rasprodan
Svaka cast Apple!
Ja osobno doma vec imam digitalni okvir za slike od nekog drugog proizvodaca i trenutno ga ne mislim mjenjati.
Ali u budućnosti ko zna, mozda uzmem iPad 2 jer ima veću rezoluciju :-D
Pravi programeri programiraju binarno!
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Nisu oni napravili savršen proizvod, nego savršen marketing, zato se prodaje.

Može samo jedno pitanje za sve pobornike teorije da se Apple proizvodi prodaju ISKLJUČIVO radi marketinga (a vidim da ih ovdje ima poprilično). Dakle, nije mi jasno kako to da, recimo, Nokia N8 nije onda sukladno toj teoriji prodana dosad u barem jedno 100 mil. primjeraka ? Ja, kao nekakav tipični konzument, sam neusporedivo više u zadnjih godinu i po bio marketinški izložen raznim reklamama (skrivenim i ne-skrivenim, kontestima, testovima, intervjuima itd.) za N8 nego za bilo koji drugi mob. A eto, ne prodaje se baš sjajno - kako to ? Da ne bi krivo protumačili - nemam ništa protiv N8, čak mislim da je vrlo dobar uređaj gledajući sa nekog tehnološko-inženjerskog aspekta, do prije par godina za mene nije postojao ni jedan drugi mobitel osim Nokie i ne bi ništa više volio nego da je Nokia uspjela sa Sym3 napravit platformu koja bi konkurirala iOS-u/Android-u ... ali nažalost nisu uspjeli ...

pozz

14 godina
protjeran
iPad 2 rasprodan

Neču je kritizirat(uredaj),iskreno mislim da je to genijalna naprava nekome kome treba i tko mu nađe adekvatnu primjenu

ALI

Zar nije apple mogo to sve ugurat u prvu generaciju

ovaj novi je dobio samo proc,usb i hdmi i mislim da su to definitivno mogli stavit i u prvoj verziji uredaja

tak da ipad 2 bi zapravo trebo biti 1.3

You, me, or nobody is gonna hit as hard as life!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
iPad 2 rasprodan
Pa tak radi sve firme.Prvo izdaju neki slabiji uređaj za preispitat tržište jer skoro pa da nije bilo tableta prije ipada koji je ok.Kaj je napravil htc s desireom,izdali desire hd koji je isto takva nadogradnja kao i ipad 2.A da ne spominjemo gdje je bila konkurencija prije ipada,iphona,appstorea.Samo kopiraju Apple.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPad 2 rasprodan

Neznam,svi ste nabriajni na  ipad2,po meni kaj se funkcionalnosti tice xoom puno bolji tablet.Vise je rađen za profesionalce,dok je ipad 1 i 2 vise za djecu.

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Neznam,svi ste nabriajni na  ipad2,po meni kaj se funkcionalnosti tice xoom puno bolji tablet.Vise je rađen za profesionalce,dok je ipad 1 i 2 vise za djecu.

buahahahah

A.
17 godina
kach kaže...

Sto ti profesionalci rade na Xoomu da i ja znam?

16 godina
neaktivan
iPad 2 rasprodan

Krivo,mislio sam rec Power useri.{#}

0 0 hvala 0
17 godina
kach kaže...

Krivo,mislio sam rec Power useri.{#}

Dobro, sto oni to rade na Xoomu?

16 godina
neaktivan
iPad 2 rasprodan

Znate vi dobro sam kaj se bojite priznat..kastomizacija,preglednost i tak to.One bitne stvari koje fale iosu.Kolko vidim ipad opet nema flash(bljeskalicu)pih.Uglavnom super uređaj za djecu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 11:32 (kach).

2 1 hvala 0
16 godina
protjeran
kach kaže...

E ovo si dobro rekao..Motorolin XOOM definitivno se može reći da je za profiće...Ajpad je za pomodnu dječicu,wanna be cool osobe i slično.Dakle pomodni dodatak...

17 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...

Možda. Ali ne zaboravi da je ekran onda monokromatski. Ukoliko čitaš beletristiku i sl., dakle bez slikica u boji, onda se mogu složiti. U protivnom, npr. čitati neki časopis na e-ink uređaju i nije baš neka sreća.

Tu je netko spominjao da je čitanje na LCD-u muka. Ne znam, dosta sam toga isčitao na LCD-u od laptopa. Nije mi neki bad.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 12:17 (TheName07).
17 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
kach kaže...

E ovo si dobro rekao..Motorolin XOOM definitivno se može reći da je za profiće...Ajpad je za pomodnu dječicu,wanna be cool osobe i slično.Dakle pomodni dodatak...

da... xoom ima flash, sto mnogim profesionalcima treba :p

steta da nema firewire pa da ga koriste i u video obradi... nacional geo bi kupio odmah da ne moraju na terene nosit opremu...

potpis :D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice