iPad 2 u Hrvatskoj!

poruka: 264
|
čitano: 28.653
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad 2 u Hrvatskoj!".
16 godina
neaktivan
iPad 2 u Hrvatskoj!

Nije uopce jednako kao i na mac-u.

Na windowsu je ovaj postupak:

Potraziti model printera.

Potraziti na stranici printer i skinuti drivere, cekati da se isti skinu.

Odabrati YES na onaj windowsov prozor da hocu dozvoliti instalaciju.

Klikati next next next next da se vise ta instalacija zavrsi.

Otvoriti program, ponamjestavati sve, kalibrirati, pa 101 namjestavanje.

Napokon printanje nakon 45min.

Na mac-u je ovaj postupak:

Gurnuti usb printera

Sacekati da mac prepozna printer, krece automatsko skidanje drivera.

Instalacija u hipu gotova bez xy odobravanja i kliktanja.

Printanje s gustom jer je podeseno sve za cas bez trazenja i tlake.

Eto, ovo su moja iskustva s mojim HP all in one printerom u vise navrata.

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
iPad 2 u Hrvatskoj!

ja imam all in one printer, imam neki colorjet i laserjet (jos iz vremena xpa)... kako mi samo colorjet radi na win7 kupio sam neki dlinkov print server, sa kojim sam proveo jedno 10 dana u bliskoj vezi, kontaktirajuci dlink nisu mi rekli nista pametno, microsoft ni ne mogu dobit zbog toga sto mi javlja da je key iskoristen (original, a broja nema) i eto, nakon 10 dana sam ga natjerao da radi... taj isti printer, direktno ubodem u mac, on izvrti svoje i isprinte test...

ostala 2 gurnem i kliknem finish

potpis :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: iPad 2 u Hrvatskoj!
mighty99 kaže...

Nije uopce jednako kao i na mac-u.

Na windowsu je ovaj postupak:

Potraziti model printera.

Potraziti na stranici printer i skinuti drivere, cekati da se isti skinu.

Odabrati YES na onaj windowsov prozor da hocu dozvoliti instalaciju.

Klikati next next next next da se vise ta instalacija zavrsi.

Otvoriti program, ponamjestavati sve, kalibrirati, pa 101 namjestavanje.

Napokon printanje nakon 45min.

Na mac-u je ovaj postupak:

Gurnuti usb printera

Sacekati da mac prepozna printer, krece automatsko skidanje drivera.

Instalacija u hipu gotova bez xy odobravanja i kliktanja.

Printanje s gustom jer je podeseno sve za cas bez trazenja i tlake.

Eto, ovo su moja iskustva s mojim HP all in one printerom u vise navrata.

koji je tvoj HP priner?

ja imam HP 970 Cxi, dakle stari printer

i postupak instalacije na win7 je sljedeci

- ustekati printer u usb compa

- pricekati da win prepozna printer i automatski skine drivere

- na kraju dobijes poruku "Your new hardware is instaled and ready to use", cak nemoras ni kliknut na tu poruku

jesi li siguran da imas win7 instaliran? ili je to neki windows skin na mac-u?

17 godina
neaktivan
Julijana kaže...
Bitanga kaže...

Cinjenica je da je Apple pokretac ITa od samih pocetaka, pocevsi od prvog PCa, OSa pa nadalje i znaju dobro zabrijati, a i lose, kao i svi.

Pitam se sta Xerox misli o tome?

To što je Xerox licencirao svoj IP appleu ( koji ga je znao i želio iskoristiti i u njega unjeti istinsku inovaciju ) ne osporava appleovu veličinu.

Lista njihovih postignuća, zasluga i utjecaja na IT i korisnika tj potrošača preduga je. Meni se čini da velika većina, recimo na ovim forumima uopće nema ideja o utjecaju i značaju applea jer ga percipiraju iz perspektive rođenih krajem osamdesetih i u devedesetima kada su se u appleu uhvatili preuzimanja tržište potrošačke elektronike, i okrenuli ka krajnjim potrošačima i home userima jer su prvi shvatili i to sa skoro desetak godina prednosti da se ravnoteža moći pomiče sa poslovnih rješenja i velikih sistema na kućne korisnike i obične ljude. Jednako su se vidovitim pokazali sada ( ili sretnim ) jer se napokon pokazuje da je "zatvoreno" kontroliranje hw+sw+distribucija profitabilnije za njih i bolje rješenje za veliku većinu korisnika ... dakle nakon godina i godina nagovaranja Jobsa da licencira OSX, taj OSX i iOS i appleovo integrirano rješenje napokon počinje raditi veći profit od konkurentskog svima dostupnog licenciranog Windowsa i uz to se pokazuje kao daleko bolja dugoročna strategija i nešto što sad svi veliki igrači neuspješno pokušavaju kopirati.

A.
16 godina
neaktivan
iPad 2 u Hrvatskoj!

Juliana, naravno da sam siguran.

Da ne spominjem uopće da mi se xy puta dogodilo da mi se printer na Win7 zblesira, a ja ćekam kao blesan dok telefoni zvone kad će dokumentacija biti gotova.

Printer je HP Deskjet f2180 all in one.

U svijetu kad je vrijeme novac, i traži se da sve bude u hipu, za nekog je ovo možda bezvezan primjer, ali meni itekako živce spasi.

Opet ponavljam, ne znaći niti nagovaram nekoga da kupi mac, bilo prijenosno, bilo tablet raćunalo, ali se referiram na te konstantne gluparije kako je to isto i nepotrebno.Meni nije.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Julijana kaže...

mislim da se smijem... ne, ipak se ne smijem... ali nije losa fora, mozda uzivo zvuci dobro, ovako zvuci blago retardirano jer pokusavas prikazat ljude glupima ili nesto...

14 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
Julijana kaže...

mislim da se smijem... ne, ipak se ne smijem... ali nije losa fora, mozda uzivo zvuci dobro, ovako zvuci blago retardirano jer pokusavas prikazat ljude glupima ili nesto...

mozda ti pokusavas prikazat ljude glupima, i neznam zasto je istalacija tvog pisača tekla tako kako je

instalacija moj pisača (kao i HP-ovog skenera) je prošla bez problema, bez ijednog klicka mišem

imam dojam da pokušavaš win7 prikazati kompliciranim

16 godina
neaktivan
iPad 2 u Hrvatskoj!

U uspredbi s Mac OS-om, on to i je.

No potrebno je malo više od pogleda u prijeteljev macbook i 5min rada, da to shvatiš :P

Inaće win7 i nije toliko loš sistem, no pošto sam savršeno zadovoljan s ovim, nemam namjere ponovnog vraćanja.

I to zbog zadovoljstva, kojeg ćete nadam se jednom shvatiti, a ne konstantnog zatupljivanja isljedbeništvom.

Jer možete vi prihvatiti da neki ljudi mogu biti zadovoljni...

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
Julijana kaže...

Julijana kaže...
Hacker-ri kaže...
Julijana kaže...

mozda ti pokusavas prikazat ljude glupima, i neznam zasto je istalacija tvog pisača tekla tako kako je

instalacija moj pisača (kao i HP-ovog skenera) je prošla bez problema, bez ijednog klicka mišem

A ja imam dojam da se vi volite?! Ustekaj u mene.. cek samo da instaliram driver (kondom) i tako... salu na stranu :) Win7 ima ogromnu bazu drivera i za sad nisam naisao na neki uredaj koji se nije mogao instalirat sa tim "default" driverima. Cinjenica je da MAC OS podrzava osjetno manji broj proizvodaca hardware i samim time je vjerojatno lakse nesto instalirat (pronac) na MAC OS za "tih par komada hardware".

Ok jesmo sad gotovi oko prepucavanja? :D Ili da odem po kokice?

14 godina
neaktivan
infinityzg kaže...
Hacker-ri kaže...
Julijana kaže...

Julijana kaže...
Hacker-ri kaže...
Julijana kaže...

A ja imam dojam da se vi volite?! Ustekaj u mene.. cek samo da instaliram driver (kondom) i tako... salu na stranu :) Win7 ima ogromnu bazu drivera i za sad nisam naisao na neki uredaj koji se nije mogao instalirat sa tim "default" driverima. Cinjenica je da MAC OS podrzava osjetno manji broj proizvodaca hardware i samim time je vjerojatno lakse nesto instalirat (pronac) na MAC OS za "tih par komada hardware".

Ok jesmo sad gotovi oko prepucavanja? :D Ili da odem po kokice?

napokon, glas razuma

16 godina
iPad 2 u Hrvatskoj!

meni je mercedes bolji i od audi-a i od bmw-a, ali to ne znači da je audi lošiji od mercedesa, nego da ja preferiram mercedes. Isto tako nekome je bolji windows, a nekom mac os, to jest stvar osobnoh preferenci, i jedan i drugi os su odlični, a kome je koji bolji je stvar  potreba. Artfullu je ugodnije radit na mac-u i vi što god rekli njemu će uvijek biti ugodnije raditi na macu. Isto tako artfulle možeš ti trubiti koliko god hoćeš da je mac os bolji od win 7, ali će oni kojima je win bolji i dalje ga nastaviti koristiti.

Dakle šta će netko koristiti za posao, zabavu i ostali rad na računalo je njegova osobna stvar. 

Meni je moja cura najbolja, ma koja god cura pobijedila na izboru za miss. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPad 2 u Hrvatskoj!

@abt

u redu je kad ti nesto preferiras vise nego drugo... ali moras li po tome pljuvati jer preferiras nesto drugo?

ja nikad nisam pljuvao po win7 (i sam ih koristim), ali sam uvijek rekao da je OSX ugodniji i meni bolji...

nikad nisam pljuvao po drugim tabletima, vec samo da je ipad user frendly i da zadovoljava moje potrebe...

ovdje dode ekipa kojoj je to samo pdf reader, preskup, prefancy a nista ne nudi, pljuje po tabletu jer ima netbook i ostalo...

pricamo o pljuvanju, a ne preferiranju

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPad 2 u Hrvatskoj!

Upravo se o tome radi, o pljuvanju.

Ja nemam nista protiv ni Androida, ni Windowsa, ni bilo kojeg drugog branda.Ja preferiram nešto, netko drugi nešto drugo.

Samo me smeta to vec uvelicano pljuvanje po svemu sto je apple nazivajuci to zaludenoscu, sljedbenoscu, vecinom bez ikakvih argumenata.Samo to.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pod zaluđenošću i sljedbenošću na ovim forumima misli se na one Apple korisnike koji spremno karakterizoraju sljedeći Appleov proizvod kao najbolji i daleko iznad konkurencije iako je objavljena samo štura informacija da bi nekad u budućnosti taj proizvod mogao ugledati svijetlo dana.

Ako abt odluci da ce njemu iPad služiti za čitanje vijesti na netu to je njegova sloboda, neznam zasto ste čovjeka proglasili haterom jer preferira win7?

Nekažem da je iPad loš proizvod, ali na meni je da odlučim kako ću ga koristit, pa ako odlučim da mi bude pdf reader onda će to i biti. I zašto sam sad ja hater i kao pljujem po iPadu jer mi netreba ugrađeni kompas ili gyroskope?

I dalje smatram da je preskup za ono sto nudi, možda da su stavili više memorije ili utor za mamorijske kartice

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 1:04 (Julijana).
17 godina
neaktivan
Julijana kaže...

Pod zaluđenošću i sljedbenošću na ovim forumima misli se na one Apple korisnike koji spremno karakterizoraju sljedeći Appleov proizvod kao najbolji i daleko iznad konkurencije iako je objavljena samo štura informacija da bi nekad u budućnosti taj proizvod mogao ugledati svijetlo dana.

Ako abt odluci da ce njemu iPad služiti za čitanje vijesti na netu to je njegova sloboda, neznam zasto ste čovjeka proglasili haterom jer preferira win7?

Nekažem da je iPad loš proizvod, ali na meni je da odlučim kako ću ga koristit, pa ako odlučim da mi bude pdf reader onda će to i biti. I zašto sam sad ja hater i kao pljujem po iPadu jer mi netreba ugrađeni kompas ili gyroskope?

I dalje smatram da je preskup za ono sto nudi, možda da su stavili više memorije ili utor za mamorijske kartice

nije problem kad on kaze: "sluzio bi mi samo kao player" vec : "ne znam zasto to ljudi kupuju, kad bi sluzi samo kao player" ... velika razlika je izjaviti za sta bi ga ti koristio, pa ga zato i neces kupit, ili kad se cudis zasto ga svi kupuju kad je to samo player (izjednacavanje svih sa svojom licnosti), i tu popljujes uredaj (koji nije kriv sto mu ti ne vidis siru primjenu), druge ljude (koji opet nisu krivi jer ti ne vidis ili ne zelis vidjet), i sebe (koja u takvom uredaju vidi samo 1 upotrebu)

to je i dalje tablet, nitko, osim novinara, nije izjavio da je to neciji killer.

Njegova prednost je prenosivost, ali pod time nisu mislili da mozes 4 mjeseca otic na pusti otok samo sa ipadom, jer ce ti ona sigurno zatrebati SD utor.

ipad ce uvijek biti ovisan o nekom drugom komadu hardwera, iako se to mozda tako ne cini, kad tad ce ti trebati neko racunalo za sinkronizaciju, download ili slicno...

ja ga dugo nisam ukopcao na racunalo, jer na njemu imam sve sta mi trenutno treba, a to je mail i neki browser...

cemu nabijanje nekih specifikacija kad ionako svu tu moc ne iskorisite do kraja...

meni je svejedno bio to ipad ili laptop sa i7 procesorom, kad bi mi oboje sluzili za mail i surfanje...

onaj koji to ne koristi, ne surfa i ne treba mu mail, njemu ce to biti knjiga, onaj koji ne cita nista, njemu ce biti player... ali cemu pljuvanje necega?

14 godina
neaktivan
mighty99 kaže...

U uspredbi s Mac OS-om, on to i je.

No potrebno je malo više od pogleda u prijeteljev macbook i 5min rada, da to shvatiš :P

Inaće win7 i nije toliko loš sistem, no pošto sam savršeno zadovoljan s ovim, nemam namjere ponovnog vraćanja.

I to zbog zadovoljstva, kojeg ćete nadam se jednom shvatiti, a ne konstantnog zatupljivanja isljedbeništvom.

Jer možete vi prihvatiti da neki ljudi mogu biti zadovoljni...

eto, sad tvrdiš da je win7 kompliciran (možda za tebe), ja tvrdim da nije, više mi odgovara od Mac OS-a, i da provela sam daleko više od 5 minuta rada na macu

i nadam se da ćeš shvatiti i prihvatiti činjanicu da ima ljudi koji su zadovoljni sa win7

14 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
Julijana kaže...

nije problem kad on kaze: "sluzio bi mi samo kao player" vec : "ne znam zasto to ljudi kupuju, kad bi sluzi samo kao player" ... velika razlika je izjaviti za sta bi ga ti koristio, pa ga zato i neces kupit, ili kad se cudis zasto ga svi kupuju kad je to samo player (izjednacavanje svih sa svojom licnosti), i tu popljujes uredaj (koji nije kriv sto mu ti ne vidis siru primjenu), druge ljude (koji opet nisu krivi jer ti ne vidis ili ne zelis vidjet), i sebe (koja u takvom uredaju vidi samo 1 upotrebu)

to je i dalje tablet, nitko, osim novinara, nije izjavio da je to neciji killer.

Njegova prednost je prenosivost, ali pod time nisu mislili da mozes 4 mjeseca otic na pusti otok samo sa ipadom, jer ce ti ona sigurno zatrebati SD utor.

ipad ce uvijek biti ovisan o nekom drugom komadu hardwera, iako se to mozda tako ne cini, kad tad ce ti trebati neko racunalo za sinkronizaciju, download ili slicno...

ja ga dugo nisam ukopcao na racunalo, jer na njemu imam sve sta mi trenutno treba, a to je mail i neki browser...

cemu nabijanje nekih specifikacija kad ionako svu tu moc ne iskorisite do kraja...

meni je svejedno bio to ipad ili laptop sa i7 procesorom, kad bi mi oboje sluzili za mail i surfanje...

onaj koji to ne koristi, ne surfa i ne treba mu mail, njemu ce to biti knjiga, onaj koji ne cita nista, njemu ce biti player... ali cemu pljuvanje necega?

pa dobro čovječe pogledaj šta pišeš

govoriš mi da pljujem po sebi jer vidim primejnu iPada kao pdf readera i da bi uređaj mozda bio bolji kad bi kompas zamjenili SD utorom, gdje ja tu pljujem po nečemu?

18 godina
neaktivan
Julijana kaže...

eto, sad tvrdiš da je win7 kompliciran (možda za tebe), ja tvrdim da nije, više mi odgovara od Mac OS-a, i da provela sam daleko više od 5 minuta rada na macu

i nadam se da ćeš shvatiti i prihvatiti činjanicu da ima ljudi koji su zadovoljni sa win7

Trolovi opcenito vole windowse vise, a netko tko otvori account na forumu prije 7 dana i jedina aktivnost je u apple temama gdje ponavlja glupe cinjenice koje su 100 puta prozvakane mi se ne cini kao netko ko je zadovoljan sa svojim OS-om, jel ta frustracija od nekuda mora potec.

Sori ribica al nisi kredibilna nikako.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
14 godina
neaktivan
bistri kaže...
Julijana kaže...

Trolovi opcenito vole windowse vise, a netko tko otvori account na forumu prije 7 dana i jedina aktivnost je u apple temama gdje ponavlja glupe cinjenice koje su 100 puta prozvakane mi se ne cini kao netko ko je zadovoljan sa svojim OS-om, jel ta frustracija od nekuda mora potec.

Sori ribica al nisi kredibilna nikako.

Sorry bistri, nisam znala da je forum rezerviran samo za one koji su 3 godine tu

i sorry sto u ovih 7 dana nisam stigla "trollat" po drugim topicima

i sorry stvarno nisam znala da sam frustrirana sa windowsima dok mi ti nisi otvorio oči

brb, idem si kupit Maca i zapalit svoj PC

18 godina
neaktivan
Julijana kaže...

Sorry bistri, nisam znala da je forum rezerviran samo za one koji su 3 godine tu

i sorry sto u ovih 7 dana nisam stigla "trollat" po drugim topicima

i sorry stvarno nisam znala da sam frustrirana sa windowsima dok mi ti nisi otvorio oči

brb, idem si kupit Maca i zapalit svoj PC

Sve mi se cini ko da su si logic i linuxjuzer kreirali zenu snova....

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
17 godina
neaktivan
iPad 2 u Hrvatskoj!

nemozes to rec :DDDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bistri kaže...

Sve mi se cini ko da su si logic i linuxjuzer kreirali zenu snova....

kako znaš da ja nisam tvoja žena snova?

ili se bojiš žena koje koriste windowse i ne boje se reći šta misle {#}

makni čipove na stranu, punjače i SSDove, unibody kućišta i windows update

i ostanemo samo ja i ti

sami

šta bi ti samnom?

[CMD]-[ALT]-Esc?

18 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

glava aj ak mislis jb-at ipad, ucini mi uslugu i chekiraj kako justin.tv app sljaka, to mi je vrlo bitan faktor pri kupovini a nije bas da mogu isprobat na licu mjesta ^^

17 godina
neaktivan
bistri kaže...
Hacker-ri kaže...

glava aj ak mislis jb-at ipad, ucini mi uslugu i chekiraj kako justin.tv app sljaka, to mi je vrlo bitan faktor pri kupovini a nije bas da mogu isprobat na licu mjesta ^^

pposlao sam ti PM...

inace, ovaj trenutno ne mogu JBat, ali vidim npr da je na itunes situ kompatibilan sa ipadom, a na itunes storu u programu nije...

prije mi se cini da ga je bilo preko cydie (ili slican program)...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice