iPad – problemi sa zagrijavanjem?

poruka: 127
|
čitano: 143.874
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad – problemi sa zagrijavanjem?".
17 godina
Re: iPad – problemi sa zagrijavanjem?
freddie kaže...

@ h4xor: reci ti što hoćeš, ali si poll- ove izgubio. da si ih dobio sigurno bi drukčije pjesme pjevao. zato ti velim ono- tko se ljuti, nešto nešto.. reci ti što god hoćeš meni ali samo mi nemoj reći da sam namještao poll- ove i da sam nabrijavao ekipu na na stranu IOS- a ili androida. 

i to što nisi iz srbije okači maču o rep. uopće nije bitno za bit mojega posta gore. preekstreman si čovječe,smiri malo hormone.. non stop praviš svađe na forumu zbog fakin gadgeta, heeej?!?!

Da se kome fucka za tvoje poll-ove, bilo bi barem vise glasova.

17 godina
miki-os kaže...
ja sam samo objektivan za razliku od vas dosta. Kažem što mi je dobro i što mi nije dobro. 

Mislim da bi BUG forum trebao kod registracije ubuduce uvesti kakav test inteligencije, opste informisanosti i PISMENOSTI. Ja ne znam ko si i sta si zavrsio, ali da imas 50 godina i 10 diploma, ja bih tebe vratio u osnovnu, jer tvoja nepismenost bode u oci. Nema nista gore nego kada se u raspravu ukljucuju nepismeni ljudi, pa te ne razumiju, ili ih ne mozes razumjeti jer tako dobro barataju padezima kao i cigani, hem sto pokupe njima nekih nepoznatih rijeci po forumu i Bog zna gdje jos, pa ih onda uzimaju i gdje treba i gdje ne treba.

Predlozio bih ti kakav rjecnik da uzmes i nadjes definiciju "objektivan" i da ne prosipas svoje neznanje po forumu, ali sumnjam da ces uopste razumjeti definiciju. Pa da ti onda onako seljacki objasnim:

objektivan x "meni je to dobro", "meni nije to dobro", "sto se mene tice", "za moju potrebu", isl. fraze koju ubacuju tebe i tvoje potrebe u davanju misljenja prema necemu.

Sve navedeno se zove "subjektivno" misljenje, a ne objektivno.

14 godina
neaktivan

hvala ti, sad sam naucio

0 0 hvala 0
16 godina

@ H4X0R

Molio bih te da pročitaš svoje postove pa da onda druge sudiš o njihovoj pismenosti. U inteligenciju ne zalazim.

Evo tvojih izjava, tj. onih koje su mi zapele za oko iz TVOG zadnjeg posta.

hem - nije u rječniku

nadjes - ako je cilj bila imitacija "đ", neuspjela pošto se nadjes koristila u 19. stoljeću. Nakon toga, linglivisti su "izumili" jotaciju pa se "dj", "tj" i slični spajaju u slova sa Hrvatskom dijakritikom.

opste - istok

informisanosti - kao i pojam prije, čisti istok ili ostatak prošlih vremena.

Po svemu sudeći, ti si oličenje nepismenosti na ovom forumu ili barem u ovoj temi.

Nije nepismenost ako netko slučajno izostavi jedno slovo u riječi pa umjesto "riječ" napiše "rijč".

Nepismenost je kada se koriste riječi koji nisu dio našeg govora a "informisanosti" to sigurno nije. Svi to radimo i rabimo slengove ili zastarjelice samo mu netko drugi na to ne nabada pa se ne događaju ovakvi postovi kao moj.

Kreni od sebe pa ćeš možda manje pisati ovakve nebuloze.

http://mrxa.3dhr.net/ -> BF3 nick: mrxa <-
16 godina
neaktivan

Čovjek možda nije iz Hrvatske, nije da ga branim

i ja kada koji puta uletim na srpske forume pišem na Hrvatskom, ne sjećam se da mi je netko nešto napisao u vezi toga, pišem svoje pismo, što ću glumiti ono što nisam :)

bug caruje, um klade valja

8 0 hvala 0
17 godina
mrxa1 kaže...

@ H4X0R

Molio bih te da pročitaš svoje postove pa da onda druge sudiš o njihovoj pismenosti. U inteligenciju ne zalazim.

Evo tvojih izjava, tj. onih koje su mi zapele za oko iz TVOG zadnjeg posta.

hem - nije u rječniku

nadjes - ako je cilj bila imitacija "đ", neuspjela pošto se nadjes koristila u 19. stoljeću. Nakon toga, linglivisti su "izumili" jotaciju pa se "dj", "tj" i slični spajaju u slova sa Hrvatskom dijakritikom.

opste - istok

informisanosti - kao i pojam prije, čisti istok ili ostatak prošlih vremena.

Po svemu sudeći, ti si oličenje nepismenosti na ovom forumu ili barem u ovoj temi.

Nije nepismenost ako netko slučajno izostavi jedno slovo u riječi pa umjesto "riječ" napiše "rijč".

Nepismenost je kada se koriste riječi koji nisu dio našeg govora a "informisanosti" to sigurno nije. Svi to radimo i rabimo slengove ili zastarjelice samo mu netko drugi na to ne nabada pa se ne događaju ovakvi postovi kao moj.

Kreni od sebe pa ćeš možda manje pisati ovakve nebuloze.

mrxa1, odgovorio bih ti na te tvoje "tvrdnje", ali imam dva razloga zasto necu:

1. sve sto si naveo ili je netacno ili nema veze sa nazivanjem nekoga pismenim ili nepismenim, jer ti si ocito odlutao od onoga o cemu sam ja pricao u mojoj poruci 

2. popit cu crni karton, jer ocito da Miro ima pik na mene, cim meni dadne crveni na dvije sedmice zato sto sam nazvao covjeka nepismenim jer ne zna koristi rijec "objektivan" tamo gdje joj je mjesto, a tebi za nazivanje mene "olicenjem nepismenosti" ne dadne ni zuti.

16 godina
H4X0R kaže...

mrxa1, odgovorio bih ti na te tvoje "tvrdnje", ali imam dva razloga zasto necu:

1. sve sto si naveo ili je netacno ili nema veze sa nazivanjem nekoga pismenim ili nepismenim, jer ti si ocito odlutao od onoga o cemu sam ja pricao u mojoj poruci 

2. popit cu crni karton, jer ocito da Miro ima pik na mene, cim meni dadne crveni na dvije sedmice zato sto sam nazvao covjeka nepismenim jer ne zna koristi rijec "objektivan" tamo gdje joj je mjesto, a tebi za nazivanje mene "olicenjem nepismenosti" ne dadne ni zuti.

Bit ću normalan i ispričati se pošto nisam znao da nisi iz Hrvatske. Da sam znao, to ne bih napisao.

A da je netočno, ne bih se složio. Ali to je samo moje mišljenje :)

Eto i molio bih moderatora da ti ne daje crni ili koje god već boje karton. Ne želim ja biti razlog nečijeg bana ili problema.

IGRA ili IGRICA, isti je k***c...odrastite i prestanite se živcirat oko gluposti. Nitko vam nije opsovao majku.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice